1. Jacek,
2. Tomek,
3. Nikodem,
4. Artur,
5. Jacek,
6. Adam,
7. Patrycja,
8. Daniel,
9. Magda,
10. Mateusz,
11. Sebastian,
12. Paweł,
13. Radek,
14. Michał,
15. Sławek,
16. Krystian,
17. Martyna,
18. Maciek,
19. Wojciech,
20. Maciek,
21. Michał,
22. Paweł,
23. Adrian,
24. Szymon,
25. Katarzyna,
26. Grzegorz,
27. Andrzej
28. Piotr,
29. Marek,
30. Michał,
31. Grzegorz,
32. Adam,
33. Kuba,
34. Robert,
35. Maciej,
36. Kamil,
37. Agnieszka,
38. Marcin,
Słuchajcie:
Zrobimy tak:
1. o godzinie 9:30 w bezpośrednim sąsiedztwie głównego namiotu imprezy, będzie wykład z teorii prowadzony przez Barta. Dostępny dla wszystkich zapisanych na mojej stronie przez formularz.
Tak, będę sprawdzał czy ktoś jest na liście na stoku przed wykładem. Tak da się zapisać ze smartfona ale nie należy tego robić w ostatniej chwili.
2. o godzinie 10:00 20 osób z listy jedzie z nami na stok,
3. o godzinie 13:00 10 kolejnych osób z listy jedzie ze mną na stok,
Czyli praktycznie przeszkolimy 30 sztuk. Słownie trzydzieści.
W przypadku gdy ktoś z grupy wypadnie, nie dotrze, rozmyśli się albo cokolwiek, automatycznie jego miejsce zajmuje osoba kolejna na liście.
Pozostałe osoby znajdujące się na liście mogą liczyć na bezpłatne porady odnośnie jazdy w stylu jaki zaprezentujemy. Doradzał będę ja czyli Abrax w trakcie jazdy na krzesełku i kiedy będę siedział na stoku. Trzeba podejść, zadać konkretne pytanie i dostanie się konkretną odpowiedź. Akcja trwa w sobotę i niedzielę dokąd mi sił starczy. Bart potem będzie jeździł w okolicy ale nie będzie radził.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na warsztaty z jazdy na kątach, prowadzone będą przeze mnie i przez Barta w każdy czwartek wieczorowo. Warsztaty odbędą się na którymś stoku w okolicach Krakowa najprawdopodobniej będzie to Szklana Góra w Harbutowicach.
Idea jest taka, że się spotykamy, robimy rozgrzewkę, potem jest parę słów na temat programu i jeździmy. W zeszłym roku jeździliśmy od 18 do 21. Od czasu do czasu dostajecie jakąś poradę, czy może ćwiczenie. Warsztaty w zeszłym roku były bezpłatne w tym roku opłata wynosi tyle ile uznacie za stosowne i nie jest obowiązkowa.
Dokładne informacje pojawią się wkrótce. Każda z osób na liście dostanie je mailem.
Nie mogę się doczekać
Abrax
rejestrowałem się w poniedizełek... jest jeszcze opcja sie załapać ?? pozdrawiam !
Hej, przepraszam, przeoczyłem. Zapisz się jak najbardziej. Wpadasz niestety na kolejne miejsce na liście. Ale to oznacza, że i tak masz szansę skorzystać