Ostatnio znowu w jednym z tematów zrobiła się gównoburza, która urosła na wysokość twistera (czyt. tornada). Zdaje sobie sprawę, że nie jestem świętoszkiem ale…
Jestem na forum od samego początku i to co się aktualnie już dzieję nie ma nic wspólnego z forum i ze snowboardingiem, dlatego mówię KONIEC/STOP.
Jest oczywiście kilka wyjść z danej sytuacji.
Historia po raz kolejny pokazała, że ludzkość w stadzie bez zasad nie potrafi egzystować!
Więc albo wprowadzimy jakieś konkretne zasady, albo dalej będziemy coraz bardziej tonąć, w tym gównie. Ja po prostu nie widzę innego wyjścia z tej chorej sytuacji.
Nie będę tutaj pisał kto jest dobry, a kto zły, nie o to tutaj chodzi.
Dlatego tutaj apel do adminów i modów…
Jako stary wyjadacz forumowy mam kilka propozycji:
Po pierwsze usunąłbym całkowicie podforum FIGHT CLUB, który cały czas prowokuje, jeżeli ktoś chce się napierdalać niech idzie w piątek wieczorem do remizy na imprezkę i niech tam się napierdala. Te pod forum nikomu tutaj nie służy!
Po drugie jeżeli dochodzi do jakichkolwiek prowokacji w postach/tematach to są 3 wyjścia:
a) ban dla prowokatora,
usuwanie posta prowokatora,
c) całkowite zamykanie tematu.
Wydaje mi się, że bez takich zasad zginiemy;) a te forum nigdy nie będzie funkcjonować itd.
Jeżeli ktoś ma pomysły to napiszcie do adminów może rozważą sprawę.
Na dzień dzisiejszy troszkę sobie odpocznę od forum i póki co tylko będę obserwował, jeżeli nic się nie zmieni, nie widzę powodu abym poświęcał więcej czasu na tym forum.
Pozdrawiam
Arkadiusz Chmiel
Peace! Winter is coming!!!
Użytkownik Arec edytował ten post 22 November 2014 - 15:06