Softboot Extremecarving On Swoard Dual
Napisano 03 February 2014 - 18:21
bajka
Napisano 03 February 2014 - 18:29
Wpadnijcie we środę wieczór do Spytkowic, będzie można na własne oczy zobaczyć w realu
Napisano 03 February 2014 - 18:36
Napisano 03 February 2014 - 19:08
W Zinal szkoliłem grupę z funcarve.ru i dali rady Kilka osób położyło backside To nieprawda, że na miękkich butach jest gorzej! A jaka radocha na facjatach!
Napisano 07 February 2017 - 22:06
wracając do dyskusji i tematu ustawień sprzętu to rozumiem że skoro deska stoi 85-88 stopni do stoku to nic nie powinno wystawać poza jej obrys?
Walczę z Elką próbując samodzielnie rozkminić EC in soft i o ile na przedniej krawędzi wychodzi całkiem nieźle (choć trzeba się uwijać, bo żeby ją docisnąć muszę mieć w miarę prędkość i niezłe warunki) to na tylnej zazwyczaj orzę d*pą. Doszedłem do wniosku że może to wina wystających nieznacznie wiązań (dam rade ustawić deskę na 75-80 stopni).
Gdzie w weekendy prowadzisz szkolenia?
Użytkownik dawca_nerek edytował ten post 07 February 2017 - 22:07
Napisano 21 February 2017 - 18:55
Pierwszy prezentowany film pokazuje o co tu chodzi, widać jak instruktor ExtremeCarvingu jedzie rotacyjnym WN w sposób płynny, konsekwentny i bardzo "delikatny". Daje się zauważyć, że wszystko jest wtedy kiedy trzeba, jest to dobrze ogarnięte i każdy etap skrętu następuje we właściwym momencie (zwróćcie uwagę na moment rozpoczęcia skrętu i ustawienie względem liniii spadku stoku).
Starałem się przyglądać ale nie wiem o jaką rotację Ci chodzi. Tułowia? Gdzie na filmie ona występuje i w jakim momencie?