Uważam, że jest bardzo fajnie.
Delikatnie masz ciężar na tylnej nodze, ale ja bym tego jako błąd nie traktował. Bardziej widoczne jest to na switchu.
ocenicie to co robię
Rozpoczęty przez
kortek
, 15 Feb 2010 16:07
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 December 2012 - 00:27
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Napisano 15 December 2012 - 01:12
napiszę małolat tak: słicz lepiej niż normalnie... datego, że to słicz, a nie że za***iście... hahaha...
teraz poważnie: na swoją nogę domknij pozycję i popraw troszkę biodro... będzie git... na drugą nogę nieźle, jak na drugą nogę... widzę spore postępy młody... aspirujesz do loży...
teraz poważnie: na swoją nogę domknij pozycję i popraw troszkę biodro... będzie git... na drugą nogę nieźle, jak na drugą nogę... widzę spore postępy młody... aspirujesz do loży...
skręcamy w stronę białorusi... nie karmię trolla...
Napisano 15 December 2012 - 02:16
On na balkon to chyba na nartach wjedzie i nas .. wysiuda
Kortek, na nartach zdecydowanie lepiej jeździsz, nie udawaj że próbujesz na jednej desce ćwiczyć jazdę w poprzek
Kortek, na nartach zdecydowanie lepiej jeździsz, nie udawaj że próbujesz na jednej desce ćwiczyć jazdę w poprzek
There's a natural mystic blowing through the air ...
Napisano 15 December 2012 - 08:07
Bardzo fajnie Kortii , tak jak chłopaki piszą trzeba tylko popracować nad przejściem na tylną nogę i delikatnie wystające bioderko, gdzies tam jeszcze wyłapałem otwarta pozycje chyba na tym 2 filmiku. Ale progres jest mega fajny i widać że Twoja ciężka praca nie poszła w las. Wygląda to bardzo ładnie
Napisano 18 December 2012 - 14:15
od pierwszego filmiku jest progres
Mój kanał na Youtube --> Goodayonboard
Napisano 18 December 2012 - 15:35
Twoja noga spoko, kwestia tylko większego luzu i na FS przysiadasz na tylnej nodze
SW:
1.na froniu deliktanie się otwierasz
2.na bs na stromym nie podkręcasz skrętu.
SW:
1.na froniu deliktanie się otwierasz
2.na bs na stromym nie podkręcasz skrętu.
www.snow4life.pl
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com