@Jaca, na pierwszym TD na Wierchomli Aro ogarnął za***iste noclegi i wszyscy byli zadowoleni . za***ista miejscówka się nie mogę doczekać. Liczę na szkolenie z Bartusiakiem
nie pierwszy TD tylko pierwszy SpringCamp na Wierchomli
Napisano 26 September 2013 - 10:36
@Jaca, na pierwszym TD na Wierchomli Aro ogarnął za***iste noclegi i wszyscy byli zadowoleni . za***ista miejscówka się nie mogę doczekać. Liczę na szkolenie z Bartusiakiem
Napisano 26 September 2013 - 10:42
palenisko na środku chaty epicnie pierwszy TD tylko pierwszy SpringCamp na Wierchomli
Napisano 26 September 2013 - 11:13
Napisano 26 September 2013 - 19:19
Też lubię tą miejscówkę zwłaszcza, że niemal widzę ją z oknaWierchomla - fajnie. Lubię tę miejscówkę.
ciekawe jakie dechy będzie można testować.
na pewno nie będzie takiego tłoku na wyciągach jak na TD4
Użytkownik retro edytował ten post 26 September 2013 - 19:26
Napisano 26 September 2013 - 19:51
Kanapa porusza się 1 metr na 3 minTeż lubię tą miejscówkę zwłaszcza, że niemal widzę ją z okna
Tłoku być może nie będzie ale kanapa ... ehh, zabiorę szachy. Może będzie z kim pograć po drodze na górę
Napisano 26 September 2013 - 19:52
Też lubię tą miejscówkę zwłaszcza, że niemal widzę ją z okna
Tłoku być może nie będzie ale kanapa ... ehh, zabiorę szachy. Może będzie z kim pograć po drodze na górę
Napisano 26 September 2013 - 20:17
Napisano 26 September 2013 - 20:36
Napisano 26 September 2013 - 20:51
bez sensuco do noclegów to nie będzie organizowany nocleg, jedynie prawdopodobnie większa rezerwacja ale tak was podzielimy żeby burd nie było
Napisano 26 September 2013 - 21:16
bez sensu
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 26 September 2013 - 21:18
Napisano 27 September 2013 - 11:23
Mi się wydaje opcja dobra tyle że jak już będzie chałupa na 25 osoby np to niech jedna osoba zadeklaruje się do odbioru przelewu za nocleg wtedy nie będzie zmartwień że ktoś nie dojechał albo kasy nie ma przedpłata za nocleg i wtedy wiadomo że ta osoba będzie dodatkowo można doliczyć kaucje za straty oczywiście jak dom będzie cały to kaucja wraca wtedy każdy będzie pił rozsądniejPowiedz Arkowi że to bez sensu, jak 2 edycje temu musiał się godzinę tłumaczyć właścicielowi chałupy którą zorganizował, co tak właściwie się stało że tak wygląda dom
Mało nas nie wy***ali na pysk
Napisano 27 September 2013 - 11:49
miałem na myśli ze bez burd bez sensuzawsze mozesz sie podjac i powalczyc.... a potem pogadamy....
dowiesz sie ze za polowe musisz sam zaplacic bo czesc wyslala pieniadze ... ale nie doszly....
czesc zaplaci Ci na miejscu ....a np nie dojedzie......
pierwszy dzien stracisz na czekaniu na spoznialskich i ukladanie niezadowolonych.... z rzeczy roznych.....
taka smutna prawda - dlatego mozemy pomoc i zamiescimy lite polecanych miejsc ale to minimum wysilku mozna chyba wykonac i zadzwonic....
pzdr
JW
Napisano 27 September 2013 - 14:29
Mi się wydaje opcja dobra tyle że jak już będzie chałupa na 25 osoby np to niech jedna osoba zadeklaruje się do odbioru przelewu za nocleg wtedy nie będzie zmartwień że ktoś nie dojechał albo kasy nie ma przedpłata za nocleg i wtedy wiadomo że ta osoba będzie dodatkowo można doliczyć kaucje za straty oczywiście jak dom będzie cały to kaucja wraca wtedy każdy będzie pił rozsądniej
Napisano 27 September 2013 - 14:49
Nie podziękuje przerabiałem tą wersje 3 razy po 23 osoby i więcej razy nie chce nie chodzi tu o zbieranie kasy czy coś w tym stylu że kogoś nie będzie,powiem tak zawsze się trafią jakieś marudy którym coś nie pasuje albo jedzenie albo pokój bo woda nie dopływa na górne piętro a mogliśmy mieć cały dom za te pieniądze z kominkiem w salonie to są przykłady z jakimi się spotkałem więc mi wystarczy takiej organizacji a to co napisałem powyżej to była propozycjanie będę tutaj opisywał różnego rodzaju niuansów ale jeżeli to wydaje Ci się takie to proste, nie widzę przeszkód abyś mógł z organizować nocleg dla chętnych.
Użytkownik Daro edytował ten post 27 September 2013 - 14:49
Napisano 27 September 2013 - 22:15
Napisano 27 September 2013 - 23:09
Czasem fakt jest opłacalne wynajęcie domku bo kosztować może tyle samo co pensjonat ale czy zostanie w takim samym stanie jak na początkuA może wynajęcie jakiegoś domu ?? Wynajmie nam ktoś coś tam hehe?
Oczywiście Ekipa 210 A(A) jest obecna mam nadzieję, że przed Test Drive
Napisano 28 September 2013 - 11:58
Napisano 28 September 2013 - 12:26
Napisano 28 September 2013 - 12:31
Użytkownik Muniek edytował ten post 28 September 2013 - 12:33