[gogle] Electric EG2
Napisano 08 December 2014 - 20:08
- Marcin07 i ProDish lubią to
Napisano 08 December 2014 - 20:10
Napisano 08 December 2014 - 21:30
jeśli na powierzchni są źródła kondensacji pary takie jak kurz, odciski palców, wilgotość sięga ponad 90% a jeżdżący sie pocigogle mają prawo zaparować. Zareklamować można wszystko tylko że nie ma nieparujących gogliMożesz zawsze zareklamować taki produkt. Gogle, żadnej firmy nie powinny parować
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 08 December 2014 - 23:06
latam w eg2 i chuscie erhola, i prawie zawsze paruje :|
A jak bez husty latasz to też parują ?
Napisano 12 January 2015 - 20:35
sprawa mi się rypła, bo mam lekko zrysowane lustro eg2. wiecie czy jest opcja dostania szyby do tego modelu ? na ebayu szukałem i mają, w cenie nawet przystępnej, ale z przesyłką to wychodzi zaporowo :/ . W Poldonie to jak się pytałem w kilku miejscach, to mają tylko gogle, bez szyb. w lekko startych też da się jeździć, więc idzie wytrzymać. Jednak skoro jest opcja wymiany szyby, dlaczego nie skorzystać. Tylko dostać takową ciężko. Wie ktoś gdzie można szybkę dostać/do kogo uderzyć ?
pzdr,
pele
Napisano 12 January 2015 - 22:08
Może mam srebrne lustro na sprzedaż ale muszę poszukać
Napisano 12 January 2015 - 23:22
Pele
Może mam srebrne lustro na sprzedaż ale muszę poszukać
oo, Mistrzu mój! jakbyś gdzieś przez przypadek znalazł to byłbym po stokroć wdzięczny i transakcję zrealizowalibyśmy z obopólną korzyścią
pzdr,
pele