Outlet Z Markowymi Ciuchami Na Snowboard?
Napisano 09 November 2012 - 16:39
Napisano 09 November 2012 - 17:38
Jak szukasz czegoś kobiecego a nie chcesz wydać zbyt dużo kasy to zakładników do powderroom , link znajdziesz na dole strony.
Mozna sie z nimi dogadać.

Pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 09 November 2012 - 17:41

Jest http://www.fashionhouse.pl/ ale w sosnowu jak dla mnie nie ma nic ciekawego . Mają odzież z Roxy ale mało modeli i spodnie z rosiniola (ale nie kupuj tej firmy bo porażka mam sama i nie polecam nikomu).
Szczerze bardzo ciężko będzie coś znaleść proponuję poszukać na ciucholandzie może akurat coś fajnego znajdziesz a jeśli nie to polować na promocje, chociaż odzież z oneilla na promocjach też ma fajną cene :/
Pytanie co konkretnie Cie interesuje

Czapki fajne ma kaman:
http://www.facebook....n/photos_stream
http://snowgirl.pl/s...ki-snowboardowe
Zawsze jest też allegro

Napisano 09 November 2012 - 19:07
dokładnie tak - obecnie wrzucili już towar i jak ktoś szuka czegoś to polecam.
W zeszłym roku był Scott, Burton, DC itp
Napisano 09 November 2012 - 19:57

Napisano 09 November 2012 - 23:49
Trafiłem kurtkę gore pro Scotta za 5 stówek

Jeszcze uściślijmy - Maluutka, outlet to nie ciuchy używane, tylko z zeszłych sezonów.
Napisano 10 November 2012 - 15:33

Podałam bo jak się nie ma tego co się podoba to się szuka na inne sposoby

Napisano 12 November 2012 - 16:09
Napisano 12 November 2012 - 20:13
Napisano 12 November 2012 - 20:17
Napisano 12 November 2012 - 21:18

Ale po Waszych postach widzę, że są normalne ciuchy... ciekawe czy już będą ciągle, czy tylko do wyprzedania zapasów po czym wrócą do poprzedniego stanu?
Napisano 12 November 2012 - 23:18
Napisano 12 November 2012 - 23:30
Ale po Waszych postach widzę, że są normalne ciuchy... ciekawe czy już będą ciągle, czy tylko do wyprzedania zapasów po czym wrócą do poprzedniego stanu?
Z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że co roku w okresie przedsezonowym są kurtki i spodnie. I tak jak pisali poprzednicy - można fajne ciuchy za sensowne pieniądze tam kupić, ja dorwałem kurtkę Quiksilver'a.
Napisano 12 November 2012 - 23:54
Jest tego trochę w sieci, wystarczy dobrze poszukać
Kolego jak jesteś tu po to aby pisać takie rzeczy to sorry ale te forum nie jest dla Ciebie...
Jesteśmy po to aby jeden drugiemu pomógł nawet w zwykłym szukaniu konkretnej lub mniej konkretnej rzeczy a jeżeli nie wiesz na czym polega hasło Snowboarderzy - Snowboarderom to daruj sobie...
Napisano 13 November 2012 - 21:30
Jedna jedyna sztuka, kanarkowo zółta, co nie do końca mi pasowało, bo akurat żółte już mam

...ale za taką kasę - żal nie brać.
Jakbym miał kogoś w tym sklepie to na 100 procent odpalałbym za szukanie na bieżąco takich okazji, bo mówili mi, że dostawy mają prawie codziennie i nigdy nie wiedzą, co akurat przyjdzie.

Użytkownik Misiek Bielsko edytował ten post 13 November 2012 - 21:30
Napisano 13 November 2012 - 21:40
Dziś w TKMaxx w Bielsku trafiłem na portki Goretex Scotta z szelkami za.... 399zł!
Jedna jedyna sztuka, kanarkowo zółta, co nie do końca mi pasowało, bo akurat żółte już mam
...ale za taką kasę - żal nie brać.
Jakbym miał kogoś w tym sklepie to na 100 procent odpalałbym za szukanie na bieżąco takich okazji, bo mówili mi, że dostawy mają prawie codziennie i nigdy nie wiedzą, co akurat przyjdzie.
Kompletnie nie wiedziałem, że TKMaxx takie ciuchy na sklepie posiada i zawsze mijałem bokiem ;/ W takim razie w weekend lecę ogarnąć co mają w naszym Poznańskim i dam info.
Napisano 13 November 2012 - 22:14
to muszę się śpieszyć żeby zdarzyć przed TobąKompletnie nie wiedziałem, że TKMaxx takie ciuchy na sklepie posiada i zawsze mijałem bokiem ;/ W takim razie w weekend lecę ogarnąć co mają w naszym Poznańskim i dam info.

Napisano 13 November 2012 - 23:14

Napisano 13 November 2012 - 23:21
Napisano 14 November 2012 - 01:07
Chciałem jeszcze halabardę, komplet żyletek i parasol z membraną 20kaaaa teraz już wiem co to za sklep
. Kiedyś Joszua zaprzągł połowe forum, żeby mu coś znaleźć. Kaman w Bielsku nic nie znalazła, a ja w Zabrzu " jakieś kurtki których firm nie znam, tależe, szklanki i półmiski... walizki, biustonosze i buty na szpilkach
...

Ale koniec końcem nie dostałem się tam, a zwożą tam śrendio co 3 miechy kontener szpeju sportowego.
Wybrać się na pewno jest po co.
Sprzedawcy w snowsklepach również nie gryzą. Ba, oni nawet chętnie ugryzą, ale tylo by im fajna panna ze sklepu nie uciekła;)
Na przykład gustowny czarny, stonowany brązik i wykapany niebieski ?AK Burka rzadko szły w jakimś ohydnym wzorku z różowe plemniki, raczej stonowany design.
AK w outletach schodziłoby już podczas dostawy do sklepu.
Użytkownik Joszu edytował ten post 14 November 2012 - 01:27