Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#1961 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 12 January 2010 - 15:32

Cizemka, Joszu, cizemka ???

Ze mnie dobry chlopczyk, nigdy po pijaku okazji nie wykorzystalem. Wogole nie wazne jak bardzo jestem pijany to wszystko pamietam ...
Chyba ze zasne xD

#1962 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 12 January 2010 - 15:40

Doprowadziles mnie do łez!
Czemu ten wyjazd musi być w marcu No zesz kurde mać! Przeciez nawet jak bym chciała jechac na week to w 14h w pociągu robi swoje.. A gonią z nauka...

Bedzie zdjecie ADechade a ja to jakaś doklejka z innego zdjecia No nie wytrzymam No !

#1963 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 12 January 2010 - 15:43

Cizemka, Joszu, cizemka ???

To jest zwykły lać.
I właśnie tak trzeba! Lać prosto do ryja !

Ze mnie dobry chlopczyk, nigdy po pijaku okazji nie wykorzystalem. Wogole nie wazne jak bardzo jestem pijany to wszystko pamietam ...Chyba ze zasne xD

Nie no wiesz, każdemu się wydaje że wszystko pamięta.
Dopóki się nie obudzi ???

Najbardziej to mię nerwi jak się wszyscy natłuką do upadłego, wujek Jay zaprowadzi do wyrka/materaca/psiworka, ulula, sam się zawlecze na koniec spać jak sprawdzi czy sobie nikt ała nie zrobił, a rano każdy zgrywa hojraka ile to nie wypił i poszedł sam spać bo nudno.
Niech  kto próbuje wziąć na plecy 160 kilowego habana który jest wiotki jak galareta po tym ile wypił.
Tydzień mnie potem łupie w pręgieżu.
Za miętkie mam serce. Powinienem butem częstować w tyłek opojów i na odchodne krzyczeć "sayonara ! wesołych snów pod płotem". Ot co !

Potem pewnie bym wracał i targał pod pache urżniętych w trupa...

Van: wsiadasz wieczorem do pociągu, idziesz do kobucha i nawijasz żeby wpuścił Cię do vipowskiego, miał na oku sprzęcior i obudził jak będziesz dojeżdżać do celu ???
A na peronik zajeżdżasz rześka i wypoczęta.

Miałaś się uczyć. Za miesiąc nie ma bata, że będę dawał upust oburzeniu w listach do twojego tatuśka!

#1964 paDALEc

paDALEc

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 73 postów

Napisano 12 January 2010 - 15:44

Ryba pilnuj się. Też myślałem że wszystko zawsze pamiętam. Zaczęło się od tego, że obudziłem się na innym łóżku niż na którym piłem do upadłego. A potem zdjęcia pokazały, że niczym zombie wstałem z zmarłych, i ciało robiło co innego niż mózg. Ten spał dalej ???

#1965 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 12 January 2010 - 15:46

Ja nie mowilem o marcu tylko o jednodniowym wypadzie na Ramzova kotek  ???

#1966 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 12 January 2010 - 15:54

Dobra czy przelizanie się na imprezie z kimś jeżeli się jest w stałym związku to zdrada? Tak samo z macaniem?
Czy z alkoholem czy nie dla mnie nie ma różnicy "rób jak uważasz, uważaj jak robisz".
van skoro nudzi się związek to znaczy, że czegoś w nim brakuję ;]

#1967 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:01

Dobra czy przelizanie się na imprezie z kimś jeżeli się jest w stałym związku to zdrada? Tak samo z macaniem?
Czy z alkoholem czy nie dla mnie nie ma różnicy "rób jak uważasz, uważaj jak robisz".
van skoro nudzi się związek to znaczy, że czegoś w nim brakuję ;]

To juz jakies absurdalne pytanie. Sprawdzasz nas czy nie jestesmy nienormalni? xD
Przeciez to oczywiste ze to zdrada. Kompletna pogarda dla osoby ktora kochamy. Szanujmy sie!

#1968 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:08

Wejdź sobie na inso.pl i zmienisz trochę zdanie co kobiety i mężczyźni o tym sądzą dla niektórych jest to kwintesencja wolnego związku oraz korzystania z życia... 
Widzisz ryba dla Ciebie to zdrada dla mnie tak samo, a dla innych to może być nawet chleb powszedni, wystarczy iść na pierwsza lepszą imprezę aby się o tym przekonać.

#1969 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:16

Zdania nie zmienie ???
Moze jestem staroswiecki, ale dobrze mi z tym. Jak ktos mnie polubi to takiego jakim jestem ???

... Czyli sobie poczekam na królewne ???

#1970 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:21

Ale przecież nie mówię żebyś zdanie zmienił z racji, że sam mam takie samo zdanie na ten temat jak Ty. Pytam innych o granicę zdrady...

#1971 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:33

Ryba 100% zgadzam sie z Toba !
Staroswiecki ??? No ok niech bedzie staroswiecki i ch.... !!

Jak ktos jest bardzo liberalny w swoich pogladach to prosze bardzo sa kluby zrzeszajace swingersów tam znajdzie pocieszenie.
Jednak narzucanie innych a co gorsze ośmieszanie "starych" pogladów jest nie na miejscu.
Basta

#1972 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:35

deich: solo swingersi są pono niemile widziani.
Tak generalnie co to za swingers, skoro nie ma kogo wymienić ???

nie wiem jak ale w ciągu 2 dni przybyło 10 świeżo upieczonych.

btw. ktokolwiek zrozumiał choć 1 moją wypowiedź w tym temacie ?

brainssssssssssssss ... feeeeeed me with brainssss
kawsko jest obrzydliwe dzisiaj.
Z glukozą kiepski patent wyszedł.

#1973 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:41

:-* buzka deich xD
Jakbym widzial moja panne miziajaca sie z kims pierw bym chlopa stlukl w napadzie furii - co z tego ze chuhro ze mnie - a pannie poowiedzialbym Bywaj ...

Joszu tak :D

#1974 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:42

joszu: solo women swingerki sa zawsze bardzo chetnie widziane. z tego co mi wiadomo panowie nie. Zreszta gdzies na wp jest reportaz z zalozycielkami takiego klubu ale to duzo szukania moze zajac.... wystarczy wujek google i wszystko podane na tacy... miejsca z zdjeciami ceny etc.... matko boska czasy sie pozmienialy

Ale osobiscie pierd...to!! Nie wiem może nie nadążyłem za ewolucja w sferze wolnosci kontaktów intymnych głównie par. No i co wole byc staroswiecki....  :-* :D ;D

#1975 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:47

:-* hihi chlopcy chlopcy <3

#1976 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:52

To ja mam cos jeszcze ciekawszego. znam wiele par malzenstw i to tych starych w ktorych pozwalaja sobie raz na jakis czas skok w bok. Naprawde raz na pol roku, pozwalaja sobie na male co nie co z kims innym. Po tym wracaja opowiadaja to sobie, robia sie o siebie zazdrosni. I co najlepsze Ci ludzie w ogole sie nie kloca, cholernie sie kochaja, i sa mega szczesliwi. inni powiedza ... Zdrada, jak to w malzenstwie tak mozna, i w ogole tego sie nie da przyjac do glowy ale jednak tacy sa nie ktorzy. Ja mysle ze w zwiazku co powinno byc to wspolny jezyk zainteresowania i szacunek z zaufaniem. Nie rozumiem moich kolezanek i ogolu bab ;/ ktore sa cholernie zazdrosne o swojego faceta. Siedza na nich ciagle telefony smsy, gdziekolwiek nie ida to facet musi byc z nimi.. bo przeciez sa razem to wszystko trzeba razem. Gowno prawda ;/ Wy faceci nienawidzice jak ktos wam zabrania czegokolwiek ! I ciagle siedzi sie na glowie.. A dziewczyny tefgo nei rozumieja. Ja to przyjelam taka zasade. Jezeli moj facet chce isc na impreze badz na piwo z kolega niech idzie tylko umowa ze bedzie o tej i o tej no i prosba zeby sie nie schlal jak swinia ;/ chce obejzec z kolegami mecz niech oglada.. Jesli go poposze o czas dla mnie to zeby go mial. Jezeli beddziemy chcieli isc razem na impreze badz osobno bez problemu. Zero wiszenia na telefonie, trucia glowy. Kazdy w zwiazku ma prawo do odrobiny wolnosci.. Nie mozna ciagle z ta sama osoba siedziec bo idzie zwariowac znudzic sie.. Stare malzenstwo w mlodym wieku yy ;/ oczywiscie nie mowie tu o jakims znudzeniu sie zwiazkiem tylko no kazde z nas ma jakies tez swoje zamilowania... zainetresowania Dlaczego gdyby moj facet byl snowboarderem mialabym mu zakazywac jezdzic truc glowe. fakt ze troche bym sie martwila :-* Kumacie moje rpzeslanie nie :D ?

#1977 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 12 January 2010 - 16:58

van dalas radke, ale wlasnie ja mialam odwortnie ja pozwalalm na wszytsko a sama nie koniecznie moglam za duzo..toksyczne zwiazki dlatego narazie nie chce niczeego stalego ^^

#1978 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 12 January 2010 - 17:00

Wy faceci nienawidzice jak ktos wam zabrania czegokolwiek !

Prawda! Nikt nie lubi ! Jakby mnie ktoś ograniczał to bym psychicznie nie wytrzymał ... po miesdiacu wisiałbym na jakims drzewie  :-*

mam 2 kumpli przyjaciele na dobre i na złe od 3 roku zycia. Obaji mają dziewczyny. jednego zwiazek wygląda normalnie, chce gdzieś iść idzie, chce sie napić sie napije itd. Ale to co się stało z drugim to szok !
Najlepsze, a raczej najgorsze, jest to że to NIE dziewczyna go ogranicza. On sam siebie ! Idąc gdzieś na piwko i coś zjeść więcej gadam z jego dziewczyną niż z nim kompletne warzywo. Już mu panna mówi, idź z nimi, a ten "nie, nie misiu, nie nie"

poracha ;/

#1979 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 12 January 2010 - 17:02

no w tym sek.. Ze ja tez na wszystko pozwalalam a o swoje musialam duzo walczyc ;/ Na dzien dzisiejszy nienawidze Tego faceta ;/ tzn przepraszam nie dojrzalego mentalnie chlopca ... Nie wiem co chcial osiagnac poprzez sklocenie mnie ze wszystkimi znajomymi przyjaciolka przyjacielem, ograniczajac czas dla rodziny dla kogo kolwiek, glupie ciagle tlumaczenie gdzie ide po co dlaczego.. Cholernie ciesze sie ze sie z niego wyleczylam.. Milosc potrafi byc naprawde mega silna..nie moglam sie uwolnic od niego bo ciagle myslalam ze co to bedzie jak zostane sama taki strach ze pozostana tylko 4 sciany.. a jednak nic nie leczy jak wyjazd w gory, a pozniej rozpoczac zyc na nowo. zamknac rozdzial . Szybko pogodzilam sie ze znajomymi przyjaciolmi od razu ze smutnej osoby stalam sie znowu radosna wygadana babka poznalam nowych fajnych z pasja ludzi :-* Jest generalnie zaje .. :D

#1980 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 12 January 2010 - 17:07

Offtop, offtopu, offtopu offtopu :-*

Poprawilem humor Van ? xD

Ide pograć wJamLegend jak coś nick Ryboza  :D