Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#2001 Rimer

Rimer

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 124 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 12 January 2010 - 21:14

@Van ehh wyjechałaś z tą Kubą aż mi się przypomniało jak znajomi mnie ciągneli na rejs na Kubę, 2 tyg na łajbie a potem tydzień imprezowania na Kubie http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/smile.gif Szkoda że trochę drogo jak na moja kieszeń i musiałbym wtedy odpuścić Alpy w zimie wiec nie było takiej opcji http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/smile.gif

Co do luźnych związków to moim zdaniem zazwyczaj to się kończy tak że ktoś prędzej czy później cierpi, jeżeli chcemy sie pobawić to spoko ale nie ma co się oszukiwać i nazywać tego związkiem.

A generalnie co do związków to ja nie kumam klimatów w stylu spędzajmy ze sobą cały wolny czas, jak dla mnie to lekkie przegięcie. Każy potrzebuje trochę wolności tak żeby można było zatęsknić za tą drugą osobą ;D W sumie zawsze jak się "dusiłem" w związku to go kończyłem, smyczy na szyi nie zniosę :D

#2002 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 12 January 2010 - 21:17

Najtańszy blat 1149zł Contract C55 158.
Najdroższą jaką dali to Santa Cruz Platinum Duo 159 3069zł.
Żaden Burton się nie pojawił w zestawieniach.

#2003 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 12 January 2010 - 21:17

luzny zwiazek... dlatego pozniej zmienilem definicje na fuckingfriend przyjaciele ale od lozka... mozesz pogadac wyjsc gdzies napic sie zabawic sie w lozku... taka przyjaciolka idealna bo nie jestes na lancuchu ona tez zyjesz tak jak normalnie... ale tylko przyjaciolka bo jesli w gre zaczynaja wchodzic emocje to to czujesz i wtedy zaczynaja sie klopoty a raczej niewygodne sytuacje... ale tez do przejscia przeciez jestesmy dorosli a raczej dojrzali na tyle zeby rozumiec co robimy na co sie decydujemy jakie sa warunki... ogolnie uwazam ze rozmowa mozna zdzialac wiele i jest ona cholernie wazna w relacji z druga osoba

#2004 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:24

xaxa prosze podaj mi zdjecie tej deski ktora kosztuje 1 593 069zl. hehe chyba za duzo cyferek ci sie wrzucilo

#2005 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:27

159 to dlugosc deski

#2006 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:27

Deichkind dobrze mu sie wrzucilo;p^^ decha ma 159 cm i kosztuje 3069 zl :D po prostu zaoszczedzil w poscie na przecinku xD

#2007 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:29

Vannn to co zreobisz mi fotke tej naklejki? :D

Mateoo ty na deche z krk gdzie najczesciej smigasz? ;P

#2008 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:31

widzialem w tym logo kurtke spidera chyba za okolo 5000 :D

#2009 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:35

Mat współczuję z nadrabianiem.
Kolejny temat przerobiony. Chociaz powiem wam ze malo jest takich dziewczyn jak ja co nie pilnują faceta. Teraz to wszystko poszło sie pier. Kobiety zarywaja facetów, oświadczają sie, poniżają, błagaja o powroty płaczą. Jest jakaś granica. I dziewczyny tego nie rozumieją. Wiele razy to powtarzam. Daj looz to on ma zatęsknić za Toba. Mozna pogadać popisac np w ciągu dnia przez tel Ale nie wisieć na nim! I przede wszystkim, te dni wolne. Przeciez naprawdę to idzie dostać kur... Wstajesz ona, w szkole ona w kiblu ona śpisz w śnie ona hallo! Ile mozna!
Wiesz, Mat ja np mam przyjaciela, darze go wielkim uczuciem. Ale on jest dla mnie jak brat. I nie wyobrażam sobie isc z nim do łóżka chociażby Dlatego ze znam go dlugo. Zwiazek bez zobowiązań ok fajnie, palec ręką nie wystarcza. Ale jakies poszanowanie. Seks to nie sport kto więcej i lepiej.

He he Rimer witaj w klubie. Jak tylko słyszę jakies rozkazy. Próba manipulacji. Rezygnuje żegnam. Niema czegos takiego ja jestem lepszy wiec ja jestem guru w związku.

Mat xD wlasnie ścielam grzywke. A Wlosy fakt długie nie zniszczone niecieniowane proste zadbane xD lata pracy nad nimi:) w tamtym roku w szkole zrobili Glupi konkurs na najdłuższe i najgrubsze Wlosy i wygrałam ha ha

#2010 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:37

Van jestes na forum a an gg nie? :D

#2011 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:39

Taaaa, skończenie związku i po 2 tyg. powrót.

Zawsze mnie to bawiło i żenowało jednocześnie.

#2012 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:39

Van gratulacje!! A czego to juz sama sie domysl.

#2013 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:45

Simon. Ja sie nie bede domyślać o co ci chodzi.
Patryk zaraz wejdę. Obczajam angielski. Btw. Tak wygląda nakleja.

Joshu jak ktoś lubi powroty to spoko. Ja nie wchodzę do tej samej rzeki dwa razy

Załączone pliki

#2014 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:48

Patryk glownie bialka (teraz jade w piatek bo zrobila sie ekipa na AWFie i organizuja wyjazd) potem jakies pojedyncze wypady zeby foty i filmiki byly z innych miejsc no i przedewszystkim zeby pobawic sie w nowym otoczeniu na nowych przeszkodach:D wiec np w ta sobote jade do Witowa z Knapim jego siostrami i moze tez Bloodem

Van ale macie ekstremalne konkursy xD swoja droga zawsze musisz byc najlepsza?? http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/angry.gif/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':' />(' /> ja rozumiem ze jestes byla misska i tytul zobowiazuje ale daj szanse innym ;)... no i tak... sex nie jest zly;p i moze byc na prawde dobra forma cwiczen xD ale co innego robic to z druga osoba dla zaspokojenia potrzeb i dla fanu a co innego aby wyrazic swoje najglebsze uczucia komus kogo ma sie gleboko w sercu... oczywiscie nie mozna naduzywac taich luznych relacji ale od czasu do czasu why not :)

#2015 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:49

no to trudno jak sie nie domyslasz, glosno mowic tego nie bede ;) :)

tez mam taka naklejke tylko zielona ;D

#2016 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:52

W sobote? Ehh ;S

A w niedziele bedziecie ta ekipa w Białce? ;P
Bo ja bede tam w niedziele zapewne ;p

#2017 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:54

w piatek Patryk:( niedziele chyba bede siedzial w domu i regenerowal sily oraz fundusze;)

#2018 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 12 January 2010 - 21:55

Hmm po wytłumaczeniu czym jest luźny związek doszedłem do wniosku, że tak właściwie jest to [nikogo ofc nie obrażając] forma kvrwienia się tyle, że bez zapłaty $... Nie czarujmy się kiedyś tak to się nazywało, a teraz wymyśla się pseudo nazwy co by ukryć się pod przykrywką ów nazwy w końcu luźny związek ładniej brzmi.
van on zatęskni, a laska powie pewno miękka faja z niego jakiś uczuciowy chłopaczek nie chce takiego... takie są teraz realia i coraz mniej jest normalnych dziewczyn które mają choć w małej części takie podejście jak Ty.

#2019 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:55

A bo to moja wina ha ha. Ale to był konkurs jakis tam wiesz na jakiejś imprezie szkolnej. Cos ala otrzesiny pierwszych klas czy cos.
Ja chce na imprezęeee... Mam ochote potańczyć ah pokręcić pupa w rytmie samby następna sobota stud. Ale moze następna do Sopotu pojadę szkoda tylko ze Copa spalona dobre imprezy tam były. Tylko Chm malo jest klubów z muza chill, Badz jakims dobrym rock brzmieniem. Zauważyliśche ze te nuty z filmikow snb sa czaderskie przy nich tańczyć pić seksic wszystko !

#2020 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 12 January 2010 - 21:57

Nieee nie piaatek ehh

Tak malo w tym roku bede na stoku i jak nikogo nie drapne z forum i nie poducze sie od kogos to zalamie sie XDD

Mateo ty studiujesz wiec nie wiem wy macie ferie jak lo gim i ta reszta? ;P