Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#16561 Troj

Troj

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 424 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 21 July 2011 - 16:21

a która to polibuda bo ja skończyłem jedną i nie dość że miałem 5 lat mega wypasionego nicnierobienia to jeszcze teraz chcą mnie do pracy nawet jak ja nie chcę :P a na brak sniegu dobra jest woda i słoneczko z jakimiś ładnymi widoczkami w tle :)

:lol: A na jakiej to polibudzie można mega nic nie robić? :shock:

#16562 Konrad

Konrad

Starszy snołborder

• Snowboard Summit Squad
  • 595 postów

Napisano 21 July 2011 - 16:31

krakowskiej :) Pierwszy ro się trzeba czołgać ale potem wraz z liczbą semestrów ilość nauki proporcjonalnie spada do 0 na 3 roku :P
9 na 10 wyapdków zdarza się w domu... Lion radzi nie siedź w domu

#16563 SuZu

SuZu

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 388 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 21 July 2011 - 16:51

Słońce, wode i widoczki to ja mam na co dzień.
Polibuda Białostocka. ale ja chciałam na medyka..... <ryczy>
za rok mi się uda <złowieszczy wzrok> nie ma bata ze nie.
przeraża mnie mój wydział. na pierwszym roku mam 120 GODZIN MATMY! kto normalny to zniesie?

Na przypale albo wcale:D

#16564 retro

retro

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1446 postów

Napisano 21 July 2011 - 17:04

EEE, tam. Ja w ogólniaku miałem 7 matematyk w tygodniu ! I jakoś przetrwałem :lolbounce: A na studiach tylko na pierwszym semestrze na szczęście.

#16565 SuZu

SuZu

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 388 postów

Napisano 21 July 2011 - 17:08

jakoś mi się nie widzi zeby matma na studiach była równa tej z ogólnaika, całe te rachunki prawdopodobieństwa oparte na ogórek wie czym, całki srałki i inne
ale pociesza mnie ze bedzie jedyna niepowtarzalna i cudowna BIOCHEMIA <cała w skowronkach> i trochę chemii też^^ no i języki programowania- -mniam.

Na przypale albo wcale:D

#16566 Konrad

Konrad

Starszy snołborder

• Snowboard Summit Squad
  • 595 postów

Napisano 21 July 2011 - 17:22

jak przeżyjesz rok matmy to na pewno nie będziesz zmieniać studiów :hahaha2:

#16567 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 21 July 2011 - 18:00

a która to polibuda bo ja skończyłem jedną i nie dość że miałem 5 lat mega wypasionego nicnierobienia to jeszcze teraz chcą mnie do pracy nawet jak ja nie chcę :P a na brak sniegu dobra jest woda i słoneczko z jakimiś ładnymi widoczkami w tle :)

seksista!

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#16568 Troj

Troj

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 424 postów

Napisano 21 July 2011 - 18:05

Miałem przez pierwsze 3 semestry matme, i jak dla mnie to była prostsza niż w ogólniaku, na pewno ogarniesz :uczen: Ja za to magisterkę będę atakował na polibudzie Radomskiej za półtora roku, mam nadzieje że będzie tak jak u Ciebie Konrad :P

#16569 retro

retro

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1446 postów

Napisano 21 July 2011 - 18:16

jakoś mi się nie widzi zeby matma na studiach była równa tej z ogólnaika, całe te rachunki prawdopodobieństwa oparte na ogórek wie czym, całki srałki i inne
ale pociesza mnie ze bedzie jedyna niepowtarzalna i cudowna BIOCHEMIA

W ogólniaku miałem rachunek i całki także na studiach nie było już nic nowego. Na studiach doszła tylko statystyka ( jako osobny przedmiot ), która porządnie mnie wkurzała. Biochemię i chemię też miałem i jeszcze fizjologię :P

#16570 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 21 July 2011 - 18:37

ogarnijcie się ludziska Dołączona grafika macie lato, wakacje...a Wy tutaj o polibudach sypiecieDołączona grafika

#16571 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 21 July 2011 - 19:13

ogarnijcie się ludziska Dołączona grafika macie lato, wakacje...a Wy tutaj o polibudach sypiecieDołączona grafika

co jak co mi się już lato znudziło, dzisiaj jak debil włożyłem sobie czapkę gogle i cieszyłem się jak głupi do sera :twisted:
Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#16572 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów

Napisano 21 July 2011 - 20:33

co jak co mi się już lato znudziło, dzisiaj jak debil włożyłem sobie czapkę gogle i cieszyłem się jak głupi do sera :twisted:

ty Fiszka lepiej kachola ogarniasz.. bo w końcu sobie cosik rozwalisz :ashamed:
no board no fun!

#16573 Konrad

Konrad

Starszy snołborder

• Snowboard Summit Squad
  • 595 postów

Napisano 21 July 2011 - 21:13

to są miłe wspomnienia :P wtedy miałem wakacje 3650 dni w roku a nie tydzień w porywach... w te "wakacje" to żałobę powinienem ogłosić a nie wypoczywać :P

#16574 Troj

Troj

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 424 postów

Napisano 21 July 2011 - 21:20

Czy ktoś mi powie jak mogę skasować wszystkie powiadomienia za jednym razem ? <_<

#16575 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 21 July 2011 - 21:36

Miałem przez pierwsze 3 semestry matme, i jak dla mnie to była prostsza niż w ogólniaku, na pewno ogarniesz :uczen: Ja za to magisterkę będę atakował na polibudzie Radomskiej za półtora roku, mam nadzieje że będzie tak jak u Ciebie Konrad :P

Jak to jest że mieszkasz w wawie a magisterke w Radomiu ? przecie polibuda warszawska jest duuuuuużo lepsza

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#16576 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 21 July 2011 - 22:16

ty Fiszka lepiej kachola ogarniasz.. bo w końcu sobie cosik rozwalisz :ashamed:

majki już mam nawet 2 Redy upatrzony problem jest tylko z zawartością portfela, co mam nadzieję zmieni się jak najszybciej. Specjalnie dla Ciebie...i w sumie dla zdrowotności Kask na liście zakupów będzie priorytetem, później rękawice i ew spodnie :)
Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#16577 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów

Napisano 22 July 2011 - 09:58

majki już mam nawet 2 Redy upatrzony problem jest tylko z zawartością portfela, co mam nadzieję zmieni się jak najszybciej. Specjalnie dla Ciebie...i w sumie dla zdrowotności Kask na liście zakupów będzie priorytetem, później rękawice i ew spodnie :)

wiesz... zdrowie zdrowiem... ale na kasku się jeszcze GoPro lepiej trzyma :yahoo:
no board no fun!

#16578 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 22 July 2011 - 13:36

Został tydzień do zlotu a jakoś w ogóle nie czuć atmosfery..

Użytkownik kortas edytował ten post 22 July 2011 - 13:38

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#16579 Troj

Troj

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 424 postów

Napisano 22 July 2011 - 14:05

Jak to jest że mieszkasz w wawie a magisterke w Radomiu ? przecie polibuda warszawska jest duuuuuużo lepsza

Pracując i studiując zaocznie na politechnice Warszawskiej przede wszystkim jest naprawdę mega ciężko. Nie dość że weekendy masz zawalone od rana do wieczora, to chyba są jeszcze jakieś zajęcia popołudniami w tygodniu. Idąc takim trybem studiowania trzeba poświęcić dużo czasu w domu na naukę i przygotowania masy projektów. Jest to jedna z najbardziej prestiżowych uczelni, wiec oni muszą utrzymywać wysoki poziom nauczania .

Jest sporo drożej niż w Radomiu, no a poza tym nie ma takiej specjalności jaką oferuje uczelnia na której jestem :rolleyes:

#16580 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 22 July 2011 - 14:59

a jaki kierunek jeśli można wiedzieć ? Ja zaczyna od października studia na wojskowej akademii technicznej(WAT) na kierunku informatyka, też zaocznie. Ciekawe jak mi się uda pogodzić prace ze studiowaniem