Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#1581 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 10 January 2010 - 00:35

Ale chłopak chyba się obraził o pozbawienie go  zasłużonego  pierwszego miejsca pod wzg postów. J tam nic do niego nie mam :P pączuś wracaj bo nam tu jeść sie chce :P A Van lubi palić dredy... yyy tzn świeczki...

ide spać bo już mi oczy padają

#1582 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:38

niech wróci, nie będę najmłodsza :P

ja też już spadam, dobranoc  :P :P

#1583 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:38

Deichkind, nie musisz wklejac, zdazylem przeczytac. To ze mnie nie prosisz doskonale wiem, ale zanim sie nie przeczyta to sie nie wie co jest napisane. Wiem rowniez ze nie promowales adechade itd ale obaj tez doskonale wiemy ze tamten temat byl prowokacja, pozniejszy twoj post rowniez, ja tylko wyrazilem moje zdanie. Napisalem ze takie prowokacje to czysty bezsens, niech oba fora zyja swoim zyciem a uzytkownicy zdecyduja co im bardziej lezy. Wiem ze teraz w twojej glowie widnieje obraz 'szczura uciekajacego z tonacego statku' ale przypominam ze tamten statek wcale nie zatonal, tam rowniez wypowiadaja sie dokladnie ci sami ludzie w watkach o sprzecie, technikach jazdy itd (ok z wyjatkiem Jancia). Jednak podjalem wybor, zreszta pisalem, ze pare rzeczy na snb.pl mi sie nie podoba, co nie zmienia faktu ze rownie dobrze mogla mi sie nie podobac twoja prowokacja. Bylo to dla mnie 'przeginanie bagiety'.

#1584 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 10 January 2010 - 00:39

Mapet a to nie Patryk przypadkiem nie jest najmlodszy??  http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/angry.gif/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':' />(' /> i tez sie przylaczam do apelu "Paczek wroc!!"  :P

EDIT

ej kto rozdzieli tych 2 bo ja nie mam sily?? moze bys sie tak tym Van zajela?? wez Mapeta do pomocy i zalagodzcie sprawe :P bo jak ktos bedzie chcial nadrabiac watek to ta sprzeczka go wykonczy nerwowo http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/rolleyes.gif/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':' />)' />

#1585 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:42

Niestety nie :P To ja póki co <do póki Pączuś nie wróci> będę pełniła obowiązki najmłodszego spamera na forum:P

edit: Właśnie- Dechkind, Jachimek- dajcie już spokój :P 

#1586 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:49

A wiecie co xD Paczek do mnie napisał na gadu. Wydaje mi sie ze tez trochę przesadzlismy z tym jechaniem po nim. Niby wszystko dla żartu Ale tez miarka sie przebraLa. To ze jest młodszy i wypisuje czasami jakies śmieszne spamy zreszta jak każdy z nas nie dyskfalifikuje go! Fakt ze trochę przegial z tymi przekleństwani , Ale ktoś wcześniej napisał ze każdy Snowboarder to dzieciak duchem... Jakby nie patrzeć deska to sport Ale tez świetna zabawa. Naprawdę bylo mu trochę głupio ze wszyscy na niego wsiedlismy Ale powiedział ze wróci nie szybko Ale wróci... A na przyszłość ktoś kto ma 14lat nie jest gorszy od nas w koncu to forum snowboardowe i każdy Snowboarder ma prawo tutaj pisac!
Nie dobrze nie :P

a ) nie dorósł jeszcze do używania sarkazmu. Ani się nim potrafi posługiwać, bo mu to nieudolnie wychodziło, ani go nie rozumie w odpowiedziach innych.

b ) rozróżnij Van uprawianie sportu, od robienia tego bo jest modne i jest się czym przed koleżankami popisać, a kolegami pochwalić. On jest właśnie w tym wieku.

c ) Nie wzruszają mnie gadki typu "bo ja tak mówię / wy sie nie znacie" i jeśli tak nie jest, to się obrażamy.
To jest kolejny aspekt wieku dojrzewania i nie ma na to bata.

Nie chciał chłopak posłuchać kilku dobrych rad od co najmniej 2x starszych od siebie, poczekamy aż nieco podrośnie. Snowboarding nie zdechnie, ale to nie wszystko by się dogadywać w towarzystwie.

apropo, przypomniał mi się świetny tekst odnośnie wychowania i dorastania.

Taty nie zapomina się nigdy.
Mając 4 lata: tata wie wszystko.
Mając 8 lat: tata wie prawie wszystko.
Mając 15 lat: tata nie wie o wielu rzeczach.
Mając 18 lat: ojciec niczego nie rozumie.
Mając 30 lat: poproszę o radę mojego ojca.
Mając 40 lat: gdybym słuchał mojego ojca.
Mając 50 lat: gdybym miał jeszcze ojca...

#1587 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:56

mapet: eeeee fajnie jest wiec :P

no to podtrzymujac obowiazki paczka to nie mozesz isc spac masz jeszcze pospamowac z 3 strony :P]

#1588 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:59

Nas nie trzeba rozdzielac. Prowadzimy bardzo mila (dobra, z tym przesadzilem), kulturalna dyskusje :P Po co zostawiac pewne sprawy nie wyjasnione skoro mozna je wyjasnic. Zastanawialem sie czy nie zalatwic tego na pm zamiast tutaj mnozyc posty, ale nie chcialem zeby daichkind mi powiedzial ze jestem dwulicowy i dostosowuje sie do sytuacji:)

Daich: chcesz to wal smialo na pm, nie to nie ciagniemy tematu i najwyzej gdzies to kiedyds obgadamy na stoku jak bedziesz chcial :P Jak dla mnie poprostu za powaznie cala ta sprawe wziales.

Joszu: Nie jest tak do konca, rodzicow zaczyna sie doceniac kolo 17-20, powoli sami zaczynamy sie utozsamiac z czescia ich pogladow i w niektorych sprawach stajemy sie ich wiernymi kopiami, przez co lepiej ich rozumiemy.

EDIT: Daich mapet juz nie musi bo paczek jest zalogowany na forum.

#1589 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Napisano 10 January 2010 - 01:04

deichkind-  jak coś, to załatwiajcie to sobie z Jachimkiem na pv :P  

Ja i tak Pączkowi nigdy nie dorównam, choćbym nie wiem jak się starała :P

idę spać, bo pomału padam... Dobranoc  :P :P

#1590 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 01:06

zadnego pm...od poczatku pisze tu wiec i tu pisal bede dalej...

dla mnie krotka piłka ja zdania nie zmienie, fakty sa takie poparles pewnego niepopularnego typa i jego slowa do mnie  i temat jest zakonczony. O swoje chocby do upadłęgo....

#1591 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Napisano 10 January 2010 - 01:13

Jak tam sobie chcesz :P chcialem zalatwic sprawe, widocznie sie nie da. W kazdym razie mamy teraz wszystko jasne :P

#1592 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 10 January 2010 - 01:19

Siema heniu
Ehh znowu mam popsuty humor przez kobiety  :P'(

#1593 Megg

Megg

Młody snołborder

• ModTeam
  • 93 postów

Napisano 10 January 2010 - 01:44

NAPRAWDĘ mam nadzieje że Deichkind i Jachimek już skończyliście bo szczerze wam powiem, że czytanie tego to masakra, głownie z tego względu, że meritum sprawy o którą poszło trzeba się domyślać, a nie działo się to nawet na tym forum ;] Zmęczyłam się ;p Zwłaszcza, że nadrobiłam dokładnie 11 stron ;p

Co do Pączka to gadałam o nim ze Shrekiem. Przywrócił mu poprzednią liczbę postów i odrzucił prośbę o skasowanie konta. Bez napinki ludzie :P Weźmy poprawkę na to, że ma dopiero 14 lat, niektóre zachowania są po prostu naturalne w tym wieku i z czasem się ich pozbędzie, więc nie wymagajmy od niego jakiejś wybujałej dojrzałości. Ma jeszcze czas. A to jest forum a nie ośrodek wychowawczy, każdy z nas czasem palnie coś głupiego i jest ok, jego też się nie ma sensu czepiać o każdą głupotę.

Zdecydowanie jestem już zmęczona, bo zebrało mi się na morały ;p Idę spać ;]

Branoc ;* :P

#1594 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów

Napisano 10 January 2010 - 01:51

Czasem to nie znaczy cały czas koleżanko.

Nikt nikomu nic nie nakazuje, ale trochę kultury obowiązuje każdego.

Dobra, bo wyjdzie że to ja jestem ten zły.

#1595 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 01:58

Megg masakra  hmmm a niech bedzie masakra, taki jest temat i tego nic nie zmieni!
Raptem kilka wiadomosci i ci sie zalączyl czasowyżalacz :P
hehehe :P

#1596 Megg

Megg

Młody snołborder

• ModTeam
  • 93 postów

Napisano 10 January 2010 - 02:01

Owszem, czasem, ale chodzi też o to, że o praktycznie wszystko się go czepiamy. Co by nie powiedział. Rozumiem, mnie też czasem wkurza, ale z reguły zwyczajnie to po mnie spływa.

Co do kultury to masz rację, cenzura Jancia i "ustawianie do pionu" od czasu do czasu ok, z tym się akurat zgadzam.

Nie jesteś zły :P Twoje zdanie.

Ale spójrzmy na to z innej strony. Najpierw wszyscy "na hura" cisną na pączka. Później wszyscy wołają "pączek nie odchodź". Czasem w dobrej wierze, czasem nie, ale to jednak fakt.

Deichkind już zdążyłam zauważyć, że nic tego nie zmieni ;p a czasowyżalacz włączył mi się po 9h pracy i ogólnym zmęczeniu oraz przez fakt, że ledwo widzę na oczy :P

#1597 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 02:07

megg a ja siedze 24h w pracy i fck musze jeszcze funkcjonowac normalnie !! wrrrrrrr odecchiewa sie wszystkiego ale zadna gadka tego niezmieni.
3ym sie lookam dalej film by nie zasnac :P/

#1598 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 10 January 2010 - 02:11

Płyniemy pod jedną banderą  :P piracką, z deskami zamiast kości piszczeli skrzyżowanych .. :P piona ide spac :P

#1599 Megg

Megg

Młody snołborder

• ModTeam
  • 93 postów

Napisano 10 January 2010 - 02:12

Ta, ja też ;] cya ;*

#1600 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 10 January 2010 - 02:16

Megg powiedziałas właściwie to co ja na dole. Wszyscy jadą a nagle olśnienie.

Ryba- gdzie oni sa gdzie wszyscy moi przyjaciele ele ele ele ele

Dajśmanku a ja to Bym miała prośbę do Ciebie i do Kolegi Jachimka weźCie nie spamujCie tak na siebie oo to forum ma być przyjazne a nie kłótnia:) No chłopcy po buziaku w pyszczek piwo na moj koszt:* i albo priv albo sie wezmę za Was. Ps. Nie zły spam :P| dla tego na bieżąco czytam i jestem zeby nie nadrabiać tego pozniej godzinami