Hey!!
Napisano 10 January 2010 - 00:35
ide spać bo już mi oczy padają
Napisano 10 January 2010 - 00:38
ja też już spadam, dobranoc
Napisano 10 January 2010 - 00:38
Napisano 10 January 2010 - 00:39
EDIT
ej kto rozdzieli tych 2 bo ja nie mam sily?? moze bys sie tak tym Van zajela?? wez Mapeta do pomocy i zalagodzcie sprawe bo jak ktos bedzie chcial nadrabiac watek to ta sprzeczka go wykonczy nerwowo http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/rolleyes.gif/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':' />)' />
Napisano 10 January 2010 - 00:42
edit: Właśnie- Dechkind, Jachimek- dajcie już spokój
Napisano 10 January 2010 - 00:49
A wiecie co xD Paczek do mnie napisał na gadu. Wydaje mi sie ze tez trochę przesadzlismy z tym jechaniem po nim. Niby wszystko dla żartu Ale tez miarka sie przebraLa. To ze jest młodszy i wypisuje czasami jakies śmieszne spamy zreszta jak każdy z nas nie dyskfalifikuje go! Fakt ze trochę przegial z tymi przekleństwani , Ale ktoś wcześniej napisał ze każdy Snowboarder to dzieciak duchem... Jakby nie patrzeć deska to sport Ale tez świetna zabawa. Naprawdę bylo mu trochę głupio ze wszyscy na niego wsiedlismy Ale powiedział ze wróci nie szybko Ale wróci... A na przyszłość ktoś kto ma 14lat nie jest gorszy od nas w koncu to forum snowboardowe i każdy Snowboarder ma prawo tutaj pisac!
Nie dobrze nie
a ) nie dorósł jeszcze do używania sarkazmu. Ani się nim potrafi posługiwać, bo mu to nieudolnie wychodziło, ani go nie rozumie w odpowiedziach innych.
b ) rozróżnij Van uprawianie sportu, od robienia tego bo jest modne i jest się czym przed koleżankami popisać, a kolegami pochwalić. On jest właśnie w tym wieku.
c ) Nie wzruszają mnie gadki typu "bo ja tak mówię / wy sie nie znacie" i jeśli tak nie jest, to się obrażamy.
To jest kolejny aspekt wieku dojrzewania i nie ma na to bata.
Nie chciał chłopak posłuchać kilku dobrych rad od co najmniej 2x starszych od siebie, poczekamy aż nieco podrośnie. Snowboarding nie zdechnie, ale to nie wszystko by się dogadywać w towarzystwie.
apropo, przypomniał mi się świetny tekst odnośnie wychowania i dorastania.
Taty nie zapomina się nigdy.
Mając 4 lata: tata wie wszystko.
Mając 8 lat: tata wie prawie wszystko.
Mając 15 lat: tata nie wie o wielu rzeczach.
Mając 18 lat: ojciec niczego nie rozumie.
Mając 30 lat: poproszę o radę mojego ojca.
Mając 40 lat: gdybym słuchał mojego ojca.
Mając 50 lat: gdybym miał jeszcze ojca...
Napisano 10 January 2010 - 00:56
no to podtrzymujac obowiazki paczka to nie mozesz isc spac masz jeszcze pospamowac z 3 strony ]
Napisano 10 January 2010 - 00:59
Daich: chcesz to wal smialo na pm, nie to nie ciagniemy tematu i najwyzej gdzies to kiedyds obgadamy na stoku jak bedziesz chcial Jak dla mnie poprostu za powaznie cala ta sprawe wziales.
Joszu: Nie jest tak do konca, rodzicow zaczyna sie doceniac kolo 17-20, powoli sami zaczynamy sie utozsamiac z czescia ich pogladow i w niektorych sprawach stajemy sie ich wiernymi kopiami, przez co lepiej ich rozumiemy.
EDIT: Daich mapet juz nie musi bo paczek jest zalogowany na forum.
Napisano 10 January 2010 - 01:04
Ja i tak Pączkowi nigdy nie dorównam, choćbym nie wiem jak się starała
idę spać, bo pomału padam... Dobranoc
Napisano 10 January 2010 - 01:06
dla mnie krotka piłka ja zdania nie zmienie, fakty sa takie poparles pewnego niepopularnego typa i jego slowa do mnie i temat jest zakonczony. O swoje chocby do upadłęgo....
Napisano 10 January 2010 - 01:13
Napisano 10 January 2010 - 01:19
Ehh znowu mam popsuty humor przez kobiety '(
Napisano 10 January 2010 - 01:44
Co do Pączka to gadałam o nim ze Shrekiem. Przywrócił mu poprzednią liczbę postów i odrzucił prośbę o skasowanie konta. Bez napinki ludzie Weźmy poprawkę na to, że ma dopiero 14 lat, niektóre zachowania są po prostu naturalne w tym wieku i z czasem się ich pozbędzie, więc nie wymagajmy od niego jakiejś wybujałej dojrzałości. Ma jeszcze czas. A to jest forum a nie ośrodek wychowawczy, każdy z nas czasem palnie coś głupiego i jest ok, jego też się nie ma sensu czepiać o każdą głupotę.
Zdecydowanie jestem już zmęczona, bo zebrało mi się na morały ;p Idę spać ;]
Branoc ;*
Napisano 10 January 2010 - 01:51
Nikt nikomu nic nie nakazuje, ale trochę kultury obowiązuje każdego.
Dobra, bo wyjdzie że to ja jestem ten zły.
Napisano 10 January 2010 - 01:58
Raptem kilka wiadomosci i ci sie zalączyl czasowyżalacz
hehehe
Napisano 10 January 2010 - 02:01
Co do kultury to masz rację, cenzura Jancia i "ustawianie do pionu" od czasu do czasu ok, z tym się akurat zgadzam.
Nie jesteś zły Twoje zdanie.
Ale spójrzmy na to z innej strony. Najpierw wszyscy "na hura" cisną na pączka. Później wszyscy wołają "pączek nie odchodź". Czasem w dobrej wierze, czasem nie, ale to jednak fakt.
Deichkind już zdążyłam zauważyć, że nic tego nie zmieni ;p a czasowyżalacz włączył mi się po 9h pracy i ogólnym zmęczeniu oraz przez fakt, że ledwo widzę na oczy
Napisano 10 January 2010 - 02:07
3ym sie lookam dalej film by nie zasnac /
Napisano 10 January 2010 - 02:11
Napisano 10 January 2010 - 02:12
Napisano 10 January 2010 - 02:16
Ryba- gdzie oni sa gdzie wszyscy moi przyjaciele ele ele ele ele
Dajśmanku a ja to Bym miała prośbę do Ciebie i do Kolegi Jachimka weźCie nie spamujCie tak na siebie oo to forum ma być przyjazne a nie kłótnia:) No chłopcy po buziaku w pyszczek piwo na moj koszt:* i albo priv albo sie wezmę za Was. Ps. Nie zły spam | dla tego na bieżąco czytam i jestem zeby nie nadrabiać tego pozniej godzinami