Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#1561 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 09 January 2010 - 23:58

Co do muzyki filmowej clint mansell jest moim faworytem :-* Albo nutka Krzyszkota Komedy do "Dziecko Rosemary, aż mnie ciary przechodzą jak słucham :P

#1562 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 09 January 2010 - 23:59

van nie musi sie mnie obawiac.... z nia wszystko jest ok. zreszta zawsze bylo :P

jachimek: to o czym piszesz kompletnie nie dotyczy van i ona wie o tym doskonale.
swoja droga masz dobra pamiec, ja tez

No widzisz ale jakos sie nie wypowiadales w temacie o reklamie M&M, jakos nie przeszkadzal Ci , dopiero jak znikl to wzieles pana "blyszczacego" zolu w obrone z poparciem

#1563 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:02

ryba jak juz mówimy o takiej muzie to ciekawe czy bedziesz kojarzyl to :P http://telemaniak.wr...tatni_mohikanin
ciary ida oj masakra

#1564 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 10 January 2010 - 00:03

Tak sobie teeraz pomyslalem ze ja paczek odszedll to chyba tu jestem najmlodszy ;O

#1565 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:04

Ej moglibyscie nie pisac tutaj o Zolu nie mam z nim za dobrych wspomniec ;/ ehh no przynajmniej po tym tyg  gorach z deska na nogach nie czuje sie POZERKA ;/

#1566 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:05

Deich, wiem ze jej to nie dotyczy ale nie wiedzialem dokladnie o co jej chodzi czy o jej sytuacje czy o nasza spine :-* tak samo patryk sie pytal ocb wiec napisalem.

Ok jedziemy dalej, w temacie nic nie pisalem bo nie bylo takiej potrzeby, dopiero w momencie jak napisales swojego posta z pretensjami sie wypowiedzialem bo uznalem ze przesadzasz. Zreszta tam ci to na forum juz tlumaczylem. Jesli chodzi o zola to niezaleznie czy on by sie wypowiedzial czy nie napisal bym to samo bo raz ze go nie znam a dwa jakie niby korzysci mial bym odniesc popierajac jego zdanie ?

EDIT: patryk, nie jestes najmlodszy, mapet jest mlodsza :P

#1567 opt1c5

opt1c5

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 413 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:06

Ja myślę, że nie ma co wracać do tematu snb.pl  
Jacy są admini tamtego forum, każdy się przekonał, myślę, że nawet dobrze, że wszystko się tak potoczyło, przynajmniej mamy forum na większym luzie, a odpowiedzi na tematy dotyczące techniki jazdy czy sprzętu stoją na wysokim poziomie dzięki kompetencji Roninów, Morgena, Adminów, Marcina i jeszcze kilku innych osób oblatanych w temacie.

#1568 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:08

Noi kazdy tutaj ma aDECHAde :-*:P :P

#1569 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:12

Ide na komorke.... Rodzice rpzyszli fiu

#1570 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:12

jakie mialbys korzysci nie wiem dlatego mnie ciekawi bo jednak go poparles....
przesadzilem?:-* niiiiii troche... wywal jeden temat pojawi sie inny, wywala mi nicka to beda go dublowal i tak w kolko... moze to wtedy bedzie przesada... dżihad trwa dalej....

tylko jak juz masz tak dobra pamiec to PAMIETASZ JAK ZACZELES PISAC JAK PEWNA OSOBA WZIELA W OBRONE CO NAPISALEM?:P ... 180'

#1571 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:18

Jesli jakikolwiek obrot to o 360 stopni :P dalej podtrzymywalem ze zakladanie takich tematow jest bzdurne. Jaki dżihad ? Wlasnie o to mi chodzi, ze jakis 'dżihad' jest bez sensowny bo takie cos bardziej zraza ludzi do adechade niz do snb.pl. Jaka byla reakcja sporej czesci ludzi jak simon zaspamowal forum ? Raczej niezbyt przychylna, moje pierwsze wrazenie tez nie, przeczytalem temat 'gadzety klubowe' i zmienilem zdanie, teraz watek polecial i juz nie ma opcji zeby go ktos przeczytal zeby zalapac ocb.

#1572 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:20

jestescie popaprani... nie bylo mnie pare godz... dobra 24... ale to dlatego ze jest sobota i jestem mega zabiegany... przychodze a wy narobiliscie tyle spamu ze szok!! na poczatku sie ucieszylem bo uwielbiam czytac te wasze wypociny ale dzis palka sie przegla... ostatnie 5 str bylo kompletnie bez sensu!! nic z tego nie kumam nic nie wynioslem po za tym ze Blum  robi impreze na ktora mnie nie zaprosila!! i Van do niedawna panikowala ze jest sama w domku;p... a po za tym to bylo cos koszmarnego... poczulem sie tak jak bym znow czytal ksiege Jacoba  :P

#1573 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:23

kilka godzin ogarnales szybko ja tydzien ogarnialem caly dzien xD

#1574 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:25

Dobrze ze tego nie przyrównales do Potopu albo Nad Niemnem Mat.

Jupi w łożeczku. Kurde czemu gdziekolwiek nie padnie słowo zolu sa kłótnie. Kolo przyczepił sie do mnie w tamtym forum, tu go niema a kłótnia o nie obecnego masakra

#1575 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 10 January 2010 - 00:26

Tak sobie teeraz pomyslalem ze ja paczek odszedll to chyba tu jestem najmlodszy ;O

tak jak już Jachimek pisał- ja tu jestem najmłodsza, ha. I nie, żebym się źle z tym czuła xD

#1576 jachimek

jachimek

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 114 postów

Van, spokojnie, teraz nie o zola sie rozbija tylko o mnie wiec sie nie masz czym martwic :P

#1577 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

a Ty Patryk wstydz sie!! jak mozna bylo zrobic zdj bez dechy;p buty pal szesc ale bez dechy?? a fuj tfu i wogole... brzydze sie Twoim skandalicznym zachowaniem :P

#1578 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:29

szkoda ze zanim zamkneli temat to jednoczesnie wycieli komentarz uzytkownika o nicku " o co kaman" bo chetnie bym ja ci tutatj wkleil... zreszta dla mnie dalasza gadka na ten temat z toba nie ma sensu zdania nie zmienie...

Jak dla ciebie jest durne takie tematy to nie czytaj i tyle, nie prosze cie o to...
troche mylisz pojecia bo to co pisal simon a ja calkowicie sie od siebie róznily i nie mialy zadnego powiazania, wiec porownanie nie na miejscu...
i w zadnym miejscu nie powoluje sie na adechade i go nie proponuje wiec nie brnij w marazm bo albo udajesz ze nic nei bylo albo tego nie widziales. koniec topa

#1579 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:29

Van no gdybym przeczytal albo chocby zaczal pewnie bym do tego porownal xD a tak to musialem do czegos co przeczytalem i mi sie kojarzylo :P

jak jutro wsadze zdj mojej dzisiejszej ciezkiej pracy to wam szczeny poopadaja :P nawet na plaskim mozna sie zabawic!! wczorajszy wypad wieczorkiem z decha mnie zainspirowal :P

#1580 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 10 January 2010 - 00:33

A wiecie co xD Paczek do mnie napisał na gadu. Wydaje mi sie ze tez trochę przesadzlismy z tym jechaniem po nim. Niby wszystko dla żartu Ale tez miarka sie przebraLa. To ze jest młodszy i wypisuje czasami jakies śmieszne spamy zreszta jak każdy z nas nie dyskfalifikuje go! Fakt ze trochę przegial z tymi przekleństwani , Ale ktoś wcześniej napisał ze każdy Snowboarder to dzieciak duchem... Jakby nie patrzeć deska to sport Ale tez świetna zabawa. Naprawdę bylo mu trochę głupio ze wszyscy na niego wsiedlismy Ale powiedział ze wróci nie szybko Ale wróci... A na przyszłość ktoś kto ma 14lat nie jest gorszy od nas w koncu to forum snowboardowe i każdy Snowboarder ma prawo tutaj pisac!

Nie dobrze nie :P