Koło busa to rudzielec?

Napisano 23 September 2010 - 22:44
Napisano 23 September 2010 - 22:48
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 23 September 2010 - 23:15
No to w takim razie wymagam służbowego busika, lapka i sprzętu zimowego.chca Cie na nowych warunkach przyjać
w styczniu w szczyrku
Napisano 23 September 2010 - 23:42
Żeby wszystkim zadośćuczynić, jest pomysł na to, aby się ustawić i w szczyrku, i dzieś w tatralandii.
Ale do tego jeszcze hen daleko, a po drodze jest sylwestr
Ok
soł, więc ten
chmm
ok , juz jestem gotowa raz raz dwa raz.. próba mikrofonu
Wszyscy użytkownicy tegoż forum i of kors podglądywaczeJako ze pierwsza wymyslilam sobie w mej głoweczce megasnie słitasny pomysłunek a Ryba mi go ukradł i wczesniej napisal o tym na HEY (z tego powodu jest wykluczony z wyjazdu badz placi za mnie jeden nocleg) to za kradziez pomysłu to ten
Drodzy Państwo Adechadowcy oraz AdechadewcunieWasza najwspanialsza najukochansza najmadrzejsza i w ogole
Sareńka wpadła na pomysł "zrobmy Sylwka na stoku" ( w tym momencie apluz i w ogole radość trybuny szaleja, Blum mdleje z radosci)
Jak wiadomo trudno o noclegi w Tateruniach juz w pażdziernikutak wiec oglaszam wszem i wobec ze... Jesli ktos chcialby spedzić of korse upojna noc z uzytkownikami forum i ze mna
(bo beze mnie to i sylwek nie mial by sensu)
buehehe na desuni w puszku itd. to prosze tutaj pisac. tak własnie tutaj... Bo wiecej ludiz zaglada na CHAT-pokoj :F zeby sie okreslili czy to fajny czy glupi pomysłunek
no i do dnia 10 pażdziernika dali mi znac czy jedzie ktos czy nie .. ja postaram sie znalezc mega taniuszki nocleguś z megasna pościelunia i poduszunia bez kominka ale rurami na ktorych bedziemy suszyc nasze zmoczone rzeczy
Of korse chłopcy osobno od kobiecin
dwa pietra nizej jak nei wiecej
no chyba ze...... bedzie to do negocjacji ale wtedy Ryba placi za mnei 2 nocleg
;F Aha prosze podawac w razie w miejscowki
ja preferuje Białkę
no i wyjazd of korse 29.12.10-02.01.11
ps. Simon jak cos wiecej ruszy i ludzie zakumaja ten temacik dopiero wtedy go wlepiaj na wyjazdy itd. JOP
Niech Bóg was błogosławi i za wdzieczność w dzieciach i sniegiem wynagrodzi... (bo jak tak dalej pojdzie to na moja emeryture jedno dziecko bedzie tylko zarabiac: ) :![]()
ps. pokoj znajde ale t-shirtuF nie obiecam
Napisano 24 September 2010 - 06:56
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 24 September 2010 - 09:42
ale widzę, że głównie z Twoją pomocąa i ciekawostke dodam że *** się obudziło
Napisano 24 September 2010 - 10:19
ale widzę, że głównie z Twoją pomocą
Napisano 24 September 2010 - 10:24
BB watches YOU!hehehehe.....fajne gwiazdki
Napisano 24 September 2010 - 10:51
Napisano 24 September 2010 - 10:58
Ok to na next zjazd jestem jzu gotowa
![]()
Napisano 24 September 2010 - 11:02
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 24 September 2010 - 11:04
do tego jest odpowiedni temat w czatroomie....tam na pewno szybciej Ci odpowiedza!!a tak troche z innej beczki zapytam a szczególnie pytanie kieruje do blum
potrzebuje pomocy wyborze lustra mam 2500 najlepiej żeby już jakiś kit się zmieścił w budżecie
po głowie chodzą mi 3 modele
nikon d90
sony a550
canon 50d lub 40d (zależy jak z kasą)
Napisano 24 September 2010 - 11:24
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 24 September 2010 - 11:33
Napisano 24 September 2010 - 11:39
Napisano 24 September 2010 - 11:56
Napisano 24 September 2010 - 12:26
pytanko do Blum... jaki dokładnie obiektyw Sigmy miałaś zamontowany w aparacie na zlocie?
Napisano 24 September 2010 - 13:05
już bliżej ale czekam na dokładniejsze dane10-20 nie wiem jakie światło ale też taki chce
Napisano 24 September 2010 - 13:21
już bliżej ale czekam na dokładniejsze dane
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 24 September 2010 - 16:40
o rekord pobity
81 osób dziś w nocy