Wypijasz 5 litrów oliwy dziennieA mi się wydaję, że słonie latają ich masa zawsze byłą do tego przystosowana, grube nogi ułatwiały miękkie lądowanie, jeżeli nie widziałeś słonia który lata wcale nie oznacza, że tak nie jest.
Człowiek wróć na ziemie ze swoimi teoriami spiskowymi o dobrych tłuszczach zwierzęcych i złych roślinnych. Jakbyś nie wiedział oliwę z oliwek produkuję się już od tysięcy lat.
Co do twojego doktorka to niech się może zdecyduje ponieważ raz odradza diety nisko węglowodanowe, a dalej piszę, że należy z diety usunąć np. ryż, makarony, kasze, ziemniaki z których właśnie głównie pobieramy ów węglowodany.
Głupie gadanie, a olej roślinny to ja rano wstaje i wypijam 5l oliwy z oliwek, a później zjadam 20kg słonecznika i pestek dyni. Po co się głupi spierasz skoro wiadomo to on dawna, że tłuszcze roślinne są zdrowsze od zwierzęcych.
Widzę kolejna jakaś teoria spiskowa... dla twojej informacje ponownie napiszę jedząc kaszę/ryż/makaron prędzej przytyjesz niż jedząc tłuszcz geniuszu i co Ci mogą dosypać do ryżu plutonu żebyś się stał mutantem?
@Wald Ale ja osobiście nie piszę żeby całkowicie nie spożywać tłuszczy zwierzęcych tylko, że można je ograniczyć kosztem tłuszczy roślinnych które są zdrowsze i nie yebią tak w np. wątrobę.
EOT ponieważ dyskusja z tobą SR do niczego nie prowadzi.