…to chyba była dobra decyzja. Białkę odwiedzimy wtedy jak otworzą więcej tras.
Zdjęcie masakra
Napisano 29 December 2015 - 11:13
Napisano 29 December 2015 - 11:23
obraz przedstawia skrajną desperację naszego społeczeństwa.... zima R.I.P.
Napisano 29 December 2015 - 11:26
Napisano 29 December 2015 - 12:32
będzie ktoś może na Stubaiu/Soelden w nabliższym czasie.....? wybieram się na tydzień i będę latał w jednym lub drugim miejscu od 01.01 do 05.01
Napisano 29 December 2015 - 12:34
Użytkownik Arec edytował ten post 29 December 2015 - 12:35
Napisano 29 December 2015 - 13:12
chyba łatwiej się dopchać po crocsy albo torebki witchena w lidlu
Napisano 29 December 2015 - 13:12
Zacznij w końcu jeździć, a nie latasz Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
proszę nie zaśmiecać tematu
Napisano 29 December 2015 - 16:38
o kur .....*a .... Oo
Napisano 29 December 2015 - 18:40
Użytkownik dudi_wroc edytował ten post 29 December 2015 - 18:50
Napisano 29 December 2015 - 20:34
mam w planie by jutro pojechać ale.. Krynica chyba bez sensu ... Tylicz .... ja jestem żeby spróbować w Słowackich Tatrach szczęścia tzn zjechać kilka razy
ktoś tam był teraz ?
byłem wczoraj w Tatrzańskiej Łomnicy. Jest ok. Wiadomo jak na pogodę, która była, a było kilka stopni na plusie, więc muldy i miękko, ale pojeździć się da. Generalnie ludzi w bród, ciasno na trasach, ale kolejek do gondoli czy krzesła nie ma. Stok długi na 5km. Jak widzę to co w białce to polecam tatrzańską. Generalnie na teraz to na stoki w PL nie patrzę bo dramat. Jutro obadam Rohace
Napisano 30 December 2015 - 12:56
Patrząc na kamerki to chyba nie czas na nasze stoki. Jurgów wygląda jak Białka w szczycie, a Białka to chyba nie maiła większej kolejki w historii i to do tej ilości tras
Na szczęście śnieżą i to nawet Myślenice to pownno za jakiś czas się rozluźnić na stokach.
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 30 December 2015 - 13:57
w Białce można pojeździć, ale poza sezonem i nie w weekend
dudi tydzień temu byliśmy na Chopoku i było całkiem spoko
Napisano 30 December 2015 - 14:57
Napisano 30 December 2015 - 15:36
czy był ktoś dzisiaj na Wierchomli i może mi oraz zgromadzonym czytaczom powiedzieć jak jest z szerokością trasy? Bo to że pruszy z armat ogniem to widzę ale oprócz dołu nie mam pewności że jest szeroko :> A myślę intensywnie nad karnetem sylwestrowym
Napisano 30 December 2015 - 20:00
... Ale jak to uslyszalem na krzeselku wjezdzajac z pewna NARCIARSKA rodzinka gdzie mamusia - ktora serdecznie pozdrawiam - stwierdzila ze to wina cyt "deskarzy" ze na stoku jest tyle ziemi i kamieni bo oni jezdzac rozsypuja kamienie po stoku <WTF?> a dodatkowo sciagaja snieg na sam dol...
To nie wiesz co się odpowiada?
"Owszem snowboardziści rozjeżdżają stok, ale narciarze dwa razy bardziej." To są autentyczne słowa dwóch instruktorów narciarstwa, jak byliśmy we Włoszech kilka lat temu.
I następnym razem powiedz takiej, niech się przyjrzy, kto jaki pióropusz śniegu za sobą zostawia.
Napisano 30 December 2015 - 22:49
czy był ktoś dzisiaj na Wierchomli i może mi oraz zgromadzonym czytaczom powiedzieć jak jest z szerokością trasy? Bo to że pruszy z armat ogniem to widzę ale oprócz dołu nie mam pewności że jest szeroko :> A myślę intensywnie nad karnetem sylwestrowym
Co prawda nie byłem, ale jakieś info są na facebooku Wierchomli. Są wpisy tych co jeżdżą i tych co narzekają, fotki też są Ogólnie dziś było za wcześnie na otwieranie moim zdaniem, ale jutro na pewno będzie lepiej.
Napisano 31 December 2015 - 09:35
my mamy tylko armatki... http://www.skiinfo.p...ml?rptType=snow qr** a u nas kiedy tak będzie...
Napisano 31 December 2015 - 11:29
To nie wiesz co się odpowiada?
Mysle ze nie dalbym rady tak grzecznie mowic do tej Pani. Pozatym odnioslem wrazenie ze biore deske pod pache ide po kamienie laduje na sprzet i przynosze na snieg i rozsypuje z premedytacja hehe Niech dalej zyje w niepewnosci
Użytkownik Snp edytował ten post 31 December 2015 - 11:29
Napisano 31 December 2015 - 18:05
Ktoś jutro na Czarny Groniu będzie?
Napisano 31 December 2015 - 18:33