SUMMIT SNOWBOARD SQUAD
Napisano 30 December 2009 - 20:19
Tym Elbrusem mnie tak zainteresowałeś http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/rolleyes.gif/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':' />)' />
Napisano 30 December 2009 - 20:24
to link do jego profilu, tam znajdziesz maila do niego:)
http://adechade.com/...on=profile;u=19
Napisano 01 January 2010 - 10:47
Jeśli chodzi o forum stricte FR, to moim zdaniem nie ma na to jeszcze miejsca. Ilu znacie deskarzy, którzy poważniej zajmują się freeridem a nie przywyciągową jazdą po większym opadzie? Ja w myślach, na szybko, może uzbierałbym około 20.
Z tego co wiem, wśród narciarzy FR nie jest dużo lepiej (nie wliczam do tego skiturów).
Niestety dotychczas na naszym podwórku jest to zajawka mało popularna i sztuczne tworzenie forum nie jest najlepszym pomysłem, bo sporo można znaleźć na już istniejących forach (czy to snb, czy skiturowych).
Odnośnie tematu tego wątku.
Zawsze zastanawiała mnie potrzeba tworzenia, nazywania i wyróżniania ekip.
To tyle moich wynurzeń w deszczowy poranek pod Babią Górą.
Napisano 02 January 2010 - 18:56
Maile z odpowiedzią na temat Elbrusa wyślę niebawem. W połowie stycznia chciałbym zorganizować jakieś spotkanie, bo ustalanie szczegółów przez neta jest sprawą dość nużącą, no i warto aby ewentualni uczestnicy mogli się nawzajem poznać. Spoglądam za okno i odrobina optymizmu się zakrada... trzymam kciuki aby tp spotkanie odbyło się w białych okolicznościach przyrody.
P.S. Chwila nieuwagi wystarczyła, podczas sylwestrowej impewzy zaje...ali nam com z adresu. Aktualnie adres naszej stronki to www.s-s-s.pl
Napisano 07 April 2011 - 19:52
i jednocześnie za przyjęcie mnie do tego zacnego grona popaprańców
pozdrawiam
Napisano 08 April 2011 - 11:16
Chciałem podziękować ekipie Summit Snowboard Squad, czyli Arquez'owi i Bloodwynowi za mega wypadzik w taterki , który odbył się 3 kwietnia 2011 w dodatku w moje urodziny
i jednocześnie za przyjęcie mnie do tego zacnego grona popaprańców
pozdrawiam
je je je! elita się powiększa!
sezon freeridowy kończymy w połowie lipca więc warto zostać freeriderem !
Napisano 09 April 2011 - 20:51
Napisano 09 April 2011 - 21:30
Napisano 10 April 2011 - 07:49
nie koleś tylko nasz ziomal ARO... i nie butterki kręcił tylko żleby łoiła koleś na park rockerze butterki kręcił? Dobrze się sprawuje ta deska w takich warunkach?
Napisano 10 April 2011 - 11:22
Co do samego Park Rocker i jego zachowania w takich warunkach:
Jak dla mnie za***iście się spisuję pod warunkiem, że jest jakiś śnieg a nie lód.
Jeśli ktoś ma tendencje częstego śmigania na tylnej nodze, czyli większy ciężar na niej spoczywa to jednym słowem w takich warunkach ma przesrane i nie ma najmniejszych szans bezpiecznie na nim zjechać,
Sam miałem stracha, czy dam radę bo jestem świadom jakie ryzyko to nie się ze sobą przy takich nachyleniach górek. Park Rocker nie wybacza błędów, przekonałem się o tym ostatnio na babiej.
Na puchu przy większej prędkości wejście w skręt z ciężarem na tylnej nodze kończy się kosmicznym lotem z nogami w górze i czym większe nachylenie tym dłuższy i bardziej niebezpieczny lot mamya lądowanie przeważnie kończą się na skałach albo na drzewach. Oczywiście w jakimś stopniu można to opanować
Osobiście jeśli ktoś chce kupić Park Rockera polecam się najpierw na nim przejechać, Ta deska nie jest dla wszystkich, o czym mogłem się przekonać ostatnio we Francji.
Co do Freeride na Park Rockerze, proponuję najpierw testować go na małych górkach o różnym stopniu nachylenia po za trasami...za nim naprawdę wdrapiemy się na jakąś górkę.
pzdr....
Napisano 10 April 2011 - 11:31
Napisano 10 April 2011 - 14:10
Napisano 10 April 2011 - 14:31
holyshit fr na parkrkorze - szacun and rispekt man foty mega ale o co chodzi z tymi kaczuszkami tam na forum ?
jeśli chodzi o kaczuchy oznaczają "szukamy, poszukujemy"
co do kaczuch na forum to tylko z głównej strony kieruje na Najbardziej zajawkowe forum snowboardowe w Polsce po prostu chłopaki jeszcze nie na wszystkich podstronach zmienili linki
pzdr...
Napisano 10 April 2011 - 20:46
w ogóle przeczytałem sobie temat od początku - wypalił wam ten wypad na Elbrusa? Wujas tam był, podobno zdradliwa góra, mimo że nie jest trudna technicznie to jednak ludzie w połowie odpadają noo i z klimatem bardzo zmiennie, ale oddałbym chyba wszystko żeby sie tam znaleźć a później zniszczyć ją na desce:) to by było naprawdę coś …
Freeride rządzi Pozdrówki
Napisano 10 April 2011 - 20:51
Napisano 21 April 2011 - 21:11
kaczuchy wymiatają - sporo ciekawych sponsorów można zauważyć
w ogóle przeczytałem sobie temat od początku - wypalił wam ten wypad na Elbrusa? Wujas tam był, podobno zdradliwa góra, mimo że nie jest trudna technicznie to jednak ludzie w połowie odpadają noo i z klimatem bardzo zmiennie, ale oddałbym chyba wszystko żeby sie tam znaleźć a później zniszczyć ją na desce:) to by było naprawdę coś …
Freeride rządzi Pozdrówki
z wyjazdyu na Elbrusa nici bo aktualnie tam strzelają do turystów. Natomiast chłopaki ruszają w maju na Mt. Blanc, także trzymamy kciuki żeby wyprawa przebiegła szczęśliwie!
Napisano 22 April 2011 - 06:45
jak to chłopaki ruszają... a TY?z wyjazdyu na Elbrusa nici bo aktualnie tam strzelają do turystów. Natomiast chłopaki ruszają w maju na Mt. Blanc, także trzymamy kciuki żeby wyprawa przebiegła szczęśliwie!
Napisano 22 April 2011 - 09:14
jak to chłopaki ruszają... a TY?
Blood musi pilnować freeridu w tatrach w tym czasie :]