Wybieramy Miejsce Na Testdrive Vol.4
Napisano 16 January 2012 - 07:14
Wysłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk
Napisano 16 January 2012 - 08:09
Białka kojarzy się z czystą komercją tak z deka nie z nami.
a może wystawmy reklamę i niech się stoki o nas biją
A może Kluszkowce? dobre nowe wyciągi, trasy, noclegi itp... do tego miejsce nie modne jak Białka itp
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 16 January 2012 - 09:33
Zwróć też uwagę jakie kopyta mają ludki, bo ciężko uwierzyć że nikt poniżej buta 42 nie schodzi, a cinche jednak nie dają spokojuW lutym robię testy i prezentacje w Czarnej Górze więc się zorientuje jak wygląda ta miejscówka pod tym względem. Zieleniec bym odpuścił, robiłem tam imprezy dwa lata z rzędu i zmieniam na Czarna Górę, w lutym dam znać jak się sprawdziła.
Napisano 16 January 2012 - 10:52
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 16 January 2012 - 12:47
Napisano 16 January 2012 - 21:44
MOSORNY odpada - jedna, czerwona trasa - słabiej jeżdżący mają dużo problemów, brak snowparku, brak miejsca na poduchę. Mało ludzi. Mało komercyjna miejscówka... może za parę lat jak się rozbudują...
SZCZYRK - byłoby idealnie, ale wczoraj już o 10 nie było miejsc parkignowych!. Na Julianach można wszystko rozstawić, ale do miasta stamtąd tylko samochodem, lub cioranie orczykami z Czyrnej... średnia przyjemność.
ZIELENIEC - nie, tylko nie to. Te stoki tam są jeszcze gorsze niż w Białce... drożyzna, brak jakiegoś dobrego lokalu...
BIAŁKA ma wszystko idealnie zorganizowane, a jeśli dostawią za rok kolejne krzesło to nie sadzę, że będzie tłoczno jak było dotychczas. Kwestia tylko dobrego terminu. Te termy tam to full wypas... W Białce jakby udało się wydzielić jakąś część stoku dla nas np ten przy orczyku ( jak to się robi pod zawody np) to wtedy byłoby idealnie.
JAWORZYNA KRYNICKA - w ten weekend co był nasz TD3 znajoma jeździła w piątek na Jaworzynie i była masakra - kamienie, tłumy, w sobotę już jeździła na Słotwinach i nawet z nartami przyszła do serwisu do chłopaków z Rossignola ;p
Z każdej z tych miejscówek jest trudny wyjazd, ale to już przypadłość naszego kraju.
Willa Modrysówka - Noclegi w Zawoi
Napisano 16 January 2012 - 22:01
spoko na następne TD będzie wszystko, sam mam roz. 40,5Zwróć też uwagę jakie kopyta mają ludki, bo ciężko uwierzyć że nikt poniżej buta 42 nie schodzi, a cinche jednak nie dają spokoju
LG P970 Tapatalk
W czarnej będę 11-13 luty.Raf kiedy dokładnie bedziesz na czarnej? przetestowalbym WWW bo na TD nie zdążyłem
LG P970 Tapatalk
Napisano 17 January 2012 - 18:59
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 17 January 2012 - 19:17
Stok nie jest zły ale nie wiem jak noclegi itd.był ktoś z was w Kluszkowcach?
LG P970 Tapatalk
Napisano 17 January 2012 - 19:49
aDECHAde.com Team
Napisano 17 January 2012 - 20:50
aDECHAde.com Team
Napisano 18 January 2012 - 13:35
Napisano 18 January 2012 - 13:53
Jeżeli wybór padłby na Czarną Górę, to mogę coś pomóc przy organizacji z racji tego, że mam tam chyba najbliżej ze wszystkich
raczej czarno to widze
jednak cala logistyka idzie z rzeszowa........ ale tak jak wspomnialem - jestesmy otwarci
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 18 January 2012 - 14:08
Napisano 18 January 2012 - 14:16
Skoro logistyka leci z Rzeszowa to najbliżej macie do Strzyżowa
hahaha jeszcze bliżej gogolów
no coz......... NIGDY nie bylem w strzyzowie ........ mam jednak pewne zasady co do jakosci stoków
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 19 January 2012 - 22:07
Napisano 22 January 2012 - 19:24
kolejny szyderca z loży również na takjestem na tak...