Jeśli TD w białce odbywałoby się podczas ferii dla województw: mazowieckiego, małopolskiego i śląskiego to ja z góry mówię że odpadam.
Chciałbym pojeździć i potestować sprzęt, a nie stać w kolejce, zabijać się przy wysiadaniu na górnej stacji i zamiast skupić się na jeździe, to baczyć na to bym w nikogo nie wjechał. A co gorsza nikt we mnie.
Stety niestety, ale miejscówka tzw. komercyjna i testdrajw to para toksyczna.
Bo albo testy desek z zajawkowym zacięciem, albo "darmowa" wypożyczalnia sprzętu.
ps. chciałem dopisać o tym, aby w przypadku takiej miejscówki próbować załatwić karnety vipowskie (wjazd przez ekspresowe bramki) dla uczestników adechade. Ale miałoby to więcej wad niż zalet.
fakt że w czasie ferii tych województw będzie przekichane kulturalnie mówiąc...
co do
Stety niestety, ale miejscówka tzw. komercyjna i testdrajw to para toksyczna.
Bo albo testy desek z zajawkowym zacięciem, albo "darmowa" wypożyczalnia sprzętu.
z jednej strony tak... z drugiej nie, tak duża miejscówka przyciąga odrazu wiele innych firm bo zainteresowanie TD będzie dużo większe niż na słotwinach.. nie oszukujmy się.
wystawcom zależy na tym żeby pokazać się jak największej rzeszy ludzi, nam forumowiczom chodzi o możliwość przetestowania sprzętu w jak najlepszych warunkach... o ile warunki pogodowe w białce są ok to ilość ludzi jest przerażająca. Ale który z wystawców będzie wolał postawić namiot i dać deski dla ~200osób? w białce ilość może być kilka razy większa.
Niestety taka impreza jak TD musi być robiona w popularniejszych miejscach co zauważyli już chyba wszyscy..
Użytkownik kortas edytował ten post 14 January 2012 - 22:12