Nike Vapen Vs Burton Ruler Vs Celsius Cirrus
Napisano 23 December 2012 - 23:48
Napisano 24 December 2012 - 00:18
Tylko wątpię , zeby na miejsce ataku wybralii właśnie adechadeforum, a nie jakiś snb magazine ...
Użytkownik md.sign edytował ten post 24 December 2012 - 00:19
Napisano 24 December 2012 - 08:55
Heh, z tym szronem na bucie to już wygląda jak wrzuta konkurencji spod dużego B , zagrożonej perspektywą wejścia poważnego konkurenta do ich ogródka
Tylko wątpię , zeby na miejsce ataku wybralii właśnie adechadeforum, a nie jakiś snb magazine ...
Przeczytaj mój pierwszy post. Zadałem pytanie czy też tak macie? Bo chciałem się dowiedziec czy to wina tylko moich butów czy wszystkie takie są. Miałem wcześniej thirty two, jeździłem też w salomonach i w każdych było mi ciepło. Jeżeli chodzi o Burtona to mam deske jest spoko ale bez rewelacji ucze ludzi na niej a do własnej jazdy kupiłem technine i jestem zadowolony.
Także nie jestem związany z żadną firmą i nie sieje tutaj jakiejś propagandy anty nike. Jestem tylko wkurzony bo buty za 800 zł przeznaczone do jazdy na snowboardzie mają obowiązek byc ciepłe.
Napisano 24 December 2012 - 15:13
Napisano 25 December 2012 - 14:03
Prżepraszam, jeśli ironia w moim poście nie byla wystarczajaco czytelna - nie mialem zamiaru Cię urazić.
Współczuje Nietrafionego zakupu i życzę powodzenia w reklamacji, choć obawiam się , ze może nie być łatwo : odczucie zimna może zostać uznane za mocno indywidualne, a szronu raczej do sklepu nie doniesiesz..."na oko " pewnie wszystko jest w porządku.
A nauka na przyszłość dla wszystkich, zeby starać się trzymać brandów, które wyrosły ze snowboardu ( albo przynajmniej sportów zimowych), a nie tylko w pewnej chwili uznały , ze jest kawałek rynku do wykrojenia i zarobienia kilku talarów...
Napisano 14 January 2013 - 00:01
Napisano 23 February 2014 - 22:50
Napisano 24 February 2014 - 08:52
http://adechade.com/...n-zbior-opinii/