JA będę od piątku do poniedziałku .. prawdopodobnie ... w czwartek podejmiemy decyzję ....jeżeli skombinuje dojazd to możliwe
bo pogoda zapowiada się nieciekawie ... co prawda doświadczenia z takimi temp nie mam więc nie wiem jak na to patrzeć ....
Napisano 11 January 2011 - 21:27
JA będę od piątku do poniedziałku .. prawdopodobnie ... w czwartek podejmiemy decyzję ....jeżeli skombinuje dojazd to możliwe
Napisano 12 January 2011 - 13:04
JA będę od piątku do poniedziałku .. prawdopodobnie ... w czwartek podejmiemy decyzję ....
bo pogoda zapowiada się nieciekawie ... co prawda doświadczenia z takimi temp nie mam więc nie wiem jak na to patrzeć ....
Napisano 12 January 2011 - 13:08
Napisano 12 January 2011 - 13:38
Jak uda mi się przełożyć rezerwacje to nie jadę.no prognoza nie zachęca: http://new.meteo.pl/...date=2011011200
ale twardym trza być, nie miętkim
Napisano 12 January 2011 - 14:03
Napisano 12 January 2011 - 17:17
Rezerwacja przełożona nie jedziemy ..., już teraz widać że jest nieciekawie a przez weekend ma być baaaardzo ciepło ....niestety ja również zaczynam się poważnie wahać... kamerka ustawiona na końcówkę głównej trasy B delikatnie rzecz ujmując nie napawa optymizmem... podobnie jak redukcja pokrywy śnieżnej o ponad 20% w ciągu zaledwie tygodnia!
Użytkownik K-PAX edytował ten post 12 January 2011 - 17:18
Napisano 12 January 2011 - 17:54
Napisano 12 January 2011 - 22:15
Ja poczekam do Lutego ....Patrzyłam na pogode w styczniu, podobno caly miesiąc ma być ciepły, za to w lutym ma być mróz i padać śnieg. Mam nadzieje, że jeżeli chodzi o styczeń to sie pomylili i troche przymrozi Bądźmy dobrej myśli
Napisano 12 January 2011 - 22:18
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Napisano 13 January 2011 - 12:51
Nooo i na początek lutego warunki będą dobre i wtedy się tam pojawięW ostatnim tygodniu ma byś lekki mrozik i opad śniegu. Jak mi się uda wynegocjować dodatkowe wolne to może będę pod koniec stycznia w czarnej.
Napisano 13 January 2011 - 22:38
Napisano 13 January 2011 - 22:41
Na dzień dzisiejszy to chyba Hintertux bo w PL to raczej wszędzie w miarę równo ...na dzień dzisiejszy chyba trzeba szukać innej miejscówki
Napisano 14 January 2011 - 11:02
Napisano 14 January 2011 - 11:44
Na Czarnej jest tak: "Wczoraj z rana dopadało około 10 cm śniegu. A pod wieczór skropiło deszczem dzisiaj rano temperatura 4oC i delikatnie przelotnie kropi. Warunki śniegowe są całkiem dobre ale atmosferyczne mogą przemoczyć" takie mam info z pierwszej ręki.niestety to chyba najlepsze rozwiązanie
Napisano 14 January 2011 - 16:17
Na Czarnej jest tak: "Wczoraj z rana dopadało około 10 cm śniegu. A pod wieczór skropiło deszczem dzisiaj rano temperatura 4oC i delikatnie przelotnie kropi. Warunki śniegowe są całkiem dobre ale atmosferyczne mogą przemoczyć" takie mam info z pierwszej ręki.
Napisano 16 January 2011 - 20:05
info potwierdzone. jadę w niedzielę na snowpark, bo mięciutko, trzeba wykorzystać a pogoda jest jaka jest, no trudno, byle deszcze nie padał za mocno
Napisano 16 January 2011 - 20:58
Jak tam warunki?
edit:Byłem dzisiaj.
Nie jest tak źle.
1. Na A lepiej w sumie nie wjeżdżać chyba, że ktoś lubi jazdę na trawie
2. B... Hmm... lód i muldy, a na dole tzn już praktycznie ostatnim odcinku brązowy śnieg
3. C... Jak na te warunki świetnie przygotowana trasa. Z góry trochę muld ale dalej było świetnie
4. D... Cóż, zamknięta ale zjechać się da zero muld jedyny minus to to, że jedzie się po samym lodzie
5. Trasy łączące zamknięte więc nawet nie korzystałem bo znałem warunki jakie tam były jak były otwarte ( sam lód ) więc teraz lepiej by nie było
6. Do KLH można było się dostać właściwie tylko przez P3
Napisano 16 January 2011 - 21:01
no to w sumie prawie super warun...Byłem dzisiaj.
Nie jest tak źle.
1. Na A lepiej w sumie nie wjeżdżać chyba, że ktoś lubi jazdę na trawie
2. B... Hmm... lód i muldy, a na dole tzn już praktycznie ostatnim odcinku brązowy śnieg
3. C... Jak na te warunki świetnie przygotowana trasa. Z góry trochę muld ale dalej było świetnie
4. D... Cóż, zamknięta ale zjechać się da zero muld jedyny minus to to, że jedzie się po samym lodzie
5. Trasy łączące zamknięte więc nawet nie korzystałem bo znałem warunki jakie tam były jak były otwarte ( sam lód ) więc teraz lepiej by nie było
6. Do KLH można było się dostać właściwie tylko przez P3
Napisano 16 January 2011 - 21:06
no to w sumie prawie super warun...
Styczeń nadal zimowy
Pierwsza połowa miesiąca przyniesie odwilż. Pokrywa śnieżna w wielu regionach kraju całkowicie się roztopi. Przejściowo spodziewane są ochłodzenia, zwłaszcza nocami, gdy pojawiać się będą opady marznącego deszczu, gołoledzie i oblodzenia. Spodziewane są także wahania temperatury. W drugiej połowie stycznia wróci regularna zima z mrozem i śniegiem. Niektóre noce z bardzo niskimi temperaturami rzędu minus 15-20 stopni. Pod koniec miesiąca pokrywa śnieżna ponownie będzie wysoka.
Prezentujemy szczegółową prognozę na styczeń dla każdego polskiego miasta powiatowego. Wystarczy wpisać swoje miasto w wyszukiwarkę na głównej stronie serwisu... zobacz
Luty łagodniejszy
Luty przyniesie wycofanie się zimy. W pierwszej połowie miesiąca będzie jeszcze mroźno i śnieżnie, ale w drugiej połowie pojawią się pierwsze głębsze odwilże. Temperatura będzie szybko rosnąć i niewykluczone, że pierwsze powiewy cieplejszego powietrza pojawią się jeszcze przed końcem lutego.
Użytkownik ledew edytował ten post 16 January 2011 - 21:23
Napisano 16 January 2011 - 23:44
Użytkownik ledew edytował ten post 16 January 2011 - 23:44