Wlasciciel zarzekal sie,ze deska z sezonu 09/10, tyle o tym "czyms" moge powiedziec.Jeździłeś na Ravenie sprzed kilku sezonów robionym w Elanie, więc nie masz pojęcia o aktualnych deskach. Polecam spróbować czegoś z poprzedniego sezonu lub z nadchodzącego.
Tego o Contrakcie nie będę komentował, ale słyszałem, że brat kolegi wujka zrezygnował z deski GNU, bo jego siostry cioci bratowa powiedziała, że butery jej nie wychodzą. Do Ravena też przeszła osoba, która wcześniej jeździła dla Rome i inna która też jeździła dostawała deskę od innej czołowej marki i nic z tego nie wynika. Jeden rider lubi deski takie, inny siakie. Dziwi mnie tylko, że Contract nie wysłuchał (jeśli taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce) opinii riderki i nie zrobił deski "pod nią". Akurat dla brandu fabrycznego powinien to być żaden problem.
Według mnie DC, GNU, Libtech, a w szczególności Roxy to totalna porażka, ale to moja osobista opiniaJeździłem na 3 wymienionych przeze mnie deskach daaawno temu, ale na pewno nic się nie zmieniło od tego czasu w tych brandach
))
Właśnie zaobserwowałem, że ktoś lubi sobie swoje deski promować kosztem moich.
O sponsoringu w snowboardzie raczej z Tobą nie będę dyskutował.
A co do desek Liba,Gnu,Roxy i DC to masz prawo do swojej opini, mysle,ze przezyje..
Dobra Panowie, mam swoja osobista opinie, nie wazne o to. Dyskusja byc moze idzie w zlym kierunku. Niech kazdy jezdzi na tym co uwaza za dobre.