- deski dziela sie na 3 rodzaje... camber, vrocker, flying v a ja myslalem ze sa deski fs, am/fs/, fr, bx, fc, bc ... a dalej te sie dzialą na ...@Jaceksp - Jasne, że tak. No ale nie na wszystko da się poradzić niestety - a ja w takich sytuacjach wolę jednak nie narzucać swojego zdania osobom, które nie chcą słuchać.
@Motyl - No i to jest ból. Na szczęście ogarnięty człek zwróci uwagę na komentarze (bardzo dobrze, że one tam są swoją drogą) i wyciągnie odpowiednie wnioski
- pop idzie ze srodka a deska opiera sie na sekcji wiazan - za***iste a to dopierdo 37 sekunda

- 0:59 "nie haczykuje" - mix myszkowania i zacinania/łapania krawedzi?

- sklep burtona, sprzedawca w sklepie burtona i pier**li ze cstmx to ich topowy model, no rece mi juz opadają

- dobieranie deski do brody
- a fristajlowa pod pache

Drugi koles

- flex wiazan pod spodem...
- capstrap dolny

- tansze buty - ja pier**le....
- flex w tylniej czesci buta ...
- buty jaknajlzejsze zeby nie meczyły stopy ...
- najdrozsze buty to najtwardsze buty ....
k**wa wysle filmik wlasicielowi adrenaliny k**wa z petycja zeby zaczoł zatrudniac ludzi ktorzy cokolwiek wiedza o desce. Ale byłem tam z raz czy 2 i faktycznie straszne tłumoki tam pracowały... jechałem przez pol warszawy po telefonie czy jest but w konkretnym rozmiarze bo potrzebowałem zmierzyc. Wpadam do sklepu mowie ze chce tego buta co mowilem przez tel a kolo mi mowi ze sie pomylił i jednak tego rozmiaru nie ma. Nosz k**wa ...:|
Pitek jak oni tak forumem handluja to wam wspolczuje...