[Flux] Titan - Rozmiarowka
Napisano 29 November 2010 - 14:20
jak z tymi wiazaniami wspolpracuja buty 47-48 ?
nie chodzi mi oto czy sie zmieszcza bo to jest prawie pewne tylko czy nie wystaja po 10cm za wiazanie...
Napisano 29 November 2010 - 18:41

pozdro

Napisano 29 November 2010 - 19:04
47-48 to pojęcie względne

Dobrze że napisałeś " prawie pewne"

Pzdr.
Napisano 29 November 2010 - 23:00

nie no sory chlopaki ale czasem to udzielacie takich odpowiedzi jakbyscie uwazali ze 100% polakow mieszka w odleglosci max 50km do centrum wawy/kraka
nie jestem uposledzony(mozliwe ze wbrew pozorom...) i wiem ze najlepiej byloby przymierzyc buta, jednak podroz 600km w obie strony to dosc powazny koszt finansowy i czasowy
gdybym mieszkal wmiare blisko ewentualnych sklepow to napewno nie zawracalbym Wam dupska

Napisano 30 November 2010 - 07:56
- wiking lubi to
Napisano 30 November 2010 - 08:22
... no pomijając takie szczegóły, że za te 5 szt. trzeba najpierw kasiurę wyłożyćNiestety ale tak jest.W kółko ,,gogle należy mierzyć,buty należy mierzyć,kask należy mierzyć'' Jasne że tak jest najlepiej.Ale jak miałbym naginać do krakowa żeby zmierzyć gogle,to wole zamówić 5szt ze sklepu w domu poprzymierzać a resztę odesłać.I tak taniej jest niż pks czy samochodem po gogle,buty czy kask.

Napisano 30 November 2010 - 08:27

Użytkownik paterex edytował ten post 30 November 2010 - 08:28
Napisano 30 November 2010 - 11:33
w tym roku wciugłem SF45 i wrażenie pozostało - jeszcze na śniegu nie sprawdzałem, to tylko wiadomości ze skakania po podłodze.
ale generalnie but się mieści, jeszcze po jednej dziurce zostaje do regulacji, nie puszcza ani nic źle się nie dzieje.
Użytkownik hajlander edytował ten post 30 November 2010 - 11:34
Napisano 30 November 2010 - 11:38

Napisano 30 November 2010 - 12:38
Witam, powiedzcie mi jak jest z wytrzymałością Fluxa? Mam koleżankę która po 2 dniach jazdy na Fluxach nowych z najnowszej kolekcji ponoć złamała highback
O tyle dziwne, że jest chuda i lekka jak piórko. Oddała wiązania do sklepu a ponoć dystrybutor odrzucił reklamację. Jak znajdę fotę z wyjazdu to podeślę.
Ciezko w to uwierzyc

Jesli chodzi o wytrzymalosc, to wedlug moich odczuc: slaba jakosc farby (bardzo latwo zarysowac) i slaba jakosc pianki na HB. Ale raczej sa to wiazania bardzo solidne... I zlmanie lyzki na skutek normalnego uzytkowania nie miesci mi sie w glowie

Pozdrawiam!
Napisano 30 November 2010 - 13:50
Zuzce pękł highback w GU30 pięknych różowychCiezko w to uwierzyc
![]()
Jesli chodzi o wytrzymalosc, to wedlug moich odczuc: slaba jakosc farby (bardzo latwo zarysowac) i slaba jakosc pianki na HB. Ale raczej sa to wiazania bardzo solidne... I zlmanie lyzki na skutek normalnego uzytkowania nie miesci mi sie w glowie
Pozdrawiam!

Użytkownik negro69 edytował ten post 30 November 2010 - 13:52
Napisano 30 November 2010 - 13:59

Napisano 30 November 2010 - 15:00

wogole mozecie podpowiedziec jaka firma robi twarde wiazania w rozmiarze XL?
Napisano 30 November 2010 - 15:27
Zuzce pękł highback w GU30 pięknych różowych
ale zastanawiam się czy można im zaufać skoro serwisu na nie nie ma - panna została bez sprzętu.
No to ostro, ale na jakiej podstawie odrzucili reklamacje? Czy na serio uszkodzenie powstalo na skutek wlasciwego uzywania sprzetu? Czy np. rzucanie deska

Zdaje sie, ze dystrybtorem na polske jest 3style z Krakowa, wiec moze moga sprowadzic sam highback...
Co do twardych wiazan to nie ma zbyt duzego wyboru w tej cenie... W zeszlym roku stalem tez przed tym dylematem... Cena Burkow Co2 i C60 jest zaporowa, Rome Targa sa bardzo awaryjne... I jestem w stanie w to uwierzyc -> patrz aukcja http://allegro.pl/wi...1325044258.html Ride SPI sa niewygodne, Flow nie pasuja mi ze wzgledu na brak kompatybilnosci z butami niektorych marek.
Skoro nie chcesz Fluxów to moze cos z Technine?
Pozdrawiam.
Napisano 30 November 2010 - 17:07

Użytkownik paterex edytował ten post 30 November 2010 - 17:10
Napisano 30 November 2010 - 19:41

A co do pęknięcia HB to pierwszy raz słyszę... ciekawe dlaczego dystrybutor "ponoć" odrzucił reklamację.
Napisano 02 December 2010 - 11:20
Szczegółów odmowy nie znam. Wiązanie pochodziło z legalnego źródła kupione w sklepie ze Stepchild w Warszawie w którym pracowała, więc nie wyrolowano jej tam. Pękły w czasie normalnej jazdy podczas drugiego dnia wyjazdu do Francji.60thplace looz, myślałem że masz gdzieś sklep w okolicy
, ale skoro nie to poprostu umów się ze sprzedawcą, że jesli nie będą pasowały to mu je odeślesz i tyle. Powinien zgodzić się bez problemu.
A co do pęknięcia HB to pierwszy raz słyszę... ciekawe dlaczego dystrybutor "ponoć" odrzucił reklamację.
Napisano 02 December 2010 - 13:28
Szczegółów odmowy nie znam. Wiązanie pochodziło z legalnego źródła kupione w sklepie ze Stepchild w Warszawie w którym pracowała, więc nie wyrolowano jej tam. Pękły w czasie normalnej jazdy podczas drugiego dnia wyjazdu do Francji.
czasami zdarzają się takie feralne sytuację

pzdr...
Użytkownik Aro edytował ten post 02 December 2010 - 13:32
Napisano 05 December 2010 - 11:55
Witam, powiedzcie mi jak jest z wytrzymałością Fluxa? Mam koleżankę która po 2 dniach jazdy na Fluxach nowych z najnowszej kolekcji ponoć złamała highback
O tyle dziwne, że jest chuda i lekka jak piórko. Oddała wiązania do sklepu a ponoć dystrybutor odrzucił reklamację. Jak znajdę fotę z wyjazdu to podeślę.
Pęknięty highback w GU30 2011?
Kupione w sklepie Fundament?
To chyba jakiś kawał, Fundament nie sprzedaje wiązań Flux w tym roku. Reklamacja taka do nas nie trafiła, więc odmowy reklamacji być nie mogło

Napisano 06 December 2010 - 10:32
Ale to było pod koniec zeszłego sezonu. Wiązania z kolekcji tegorocznej ale jakieś na demo robione.Pęknięty highback w GU30 2011?
Kupione w sklepie Fundament?
To chyba jakiś kawał, Fundament nie sprzedaje wiązań Flux w tym roku. Reklamacja taka do nas nie trafiła, więc odmowy reklamacji być nie mogło