Ankieta do wyjazdu forumowego
Napisano 05 January 2010 - 17:59
Napisano 05 January 2010 - 19:11

Kiedy wynki?
Napisano 05 January 2010 - 20:55

żeby tylko w pracy tak chętnie i szybko wypełniali moje wnioski urlopowe

Napisano 05 January 2010 - 23:06

jestem tu od niedawna także warto się przywitać "no siema"

pozdrawiam

Napisano 06 January 2010 - 10:26

Napisano 06 January 2010 - 14:03
Napisano 06 January 2010 - 21:17
Wyniki:
Termin - 1 tydzień marca
Miejsce - Okolice Zakopanego (Białka Tatrzańska, Zakopane)
http://www.wbadanie....21421975675994/
http://www.wbadanie....ts/214219756/2/
Dodatkowo wyniki ankiety dają rozeznanie, w jakich miastach są auta i kto gdzie mieszka.
Były opinie, że nocleg można poszukać na 2-3 tygodnie przed. Owszem, z tym że, cena nie będzie już za ciekawa, a i może być problem z ilością miejsc dla wszystkich.
Proponuję więc szukać kwater już teraz. Ja szukałem dzisiaj noclegów w okolicy Czarnej Góry i na styczeń praktycznie pozajmowane wszystko, na marzec za 25 zł by były.

Została wybrana okolica, w której ja nie jeżdżę raczej (mam tam blisko 700 km), więc dalszą organizacją wyjazdu musi zająć się ktoś inny.
Ja wyjazdem będę zainteresowany tylko przy opcji kilkudniowej i z jakim dojazdem autem, chociaż z Krakowa.
pozdr
Napisano 06 January 2010 - 22:16
pozatym najbardziej mnie rozwaliła odpowiedź "53) Nie mam gabloty. Tzn w sumie mam, ale prawko musiałbym kupić

Napisano 06 January 2010 - 22:21
A moze wszystkim sie reka omsknela przy pisaniu ankiety

Napisano 06 January 2010 - 22:23
Napisano 06 January 2010 - 22:29
To co dalej kto organizuje nocleg?
Chyba najlepiej pisac do jednej osoby na priva poszczegolne deklaracje.
Napisano 06 January 2010 - 22:47
Napisano 06 January 2010 - 23:07
Ze Szczecina to jest 14 pociągiem, więc jak ktoś jeszcze pojedzie to mogę jechać, choć nie ukrywam, że wolałbym się gdzieś przesiąść do auta.
A teraz żeby było konkretnie

Propozycje kwater wrzucajcie do 15 stycznia łącznie z stokami, cenami karnetów, atrakcjami w mieście (cała taka oferta, żeby się szło zapoznać). Najlepiej szukajcie czegoś uniwersalnego (stoki 500 to trochę lipton by był).
Później jak będzie znany koszt noclegu, karnetów, to zrobimy temat w którym wypowiedzą się najpierw osoby które mają auto jak chcą jechać (trasa, ile miejsc i na ile dni) i później reszta się dopisze do aut lub pociągiem.
Napisano 06 January 2010 - 23:20
kwatera po max 35/osoba/doba
karnet na weekend 140 na tydzien 350-400
zarcie 30zl/dzien
dojazd ( zalezy kto skad i dokoad ale do 100zł w 1 strone pekapem przy wersji econo ) nie wiem ile pkp ze szczecina do zako stoii.
czyli mamy weekend ~350 + koszty imprezy ;p
a tydzien ~900 + koszty imprezy

Napisano 06 January 2010 - 23:27
heh jak cos jakbym dal rade to sie chetnie autem na cieskij kraj wybiore

Napisano 06 January 2010 - 23:37

Napisano 06 January 2010 - 23:41
Moja podpowiedz to najlepiej dojechac do krakowa pkp a potem pks do zakopca ....... duzo duzo szybciej a i z wawy pkp do godu kraka jest tani jak barszcz...... tylko kto by te graty dzwigal....

Napisano 06 January 2010 - 23:45
1. błędem było ustalenie możliwości wielokrotnego wyboru odnośnie terminów wyjazdu.
Wzięta została pod uwagę tylko najwyższa ilość, która różni się tylko o 4 osoby, a nie wiadomo kto i skąd wybierał wielokrotnie.
2. kwestia z miejscem wypadu: dlaczego padło na białkę/zakopane ?
Beskid żywiecki miał ex aequo tyle samo głosów.
Ludziom z nad morza różnicy nie robi 50km więcej w te czy we w te.
3. kwestia taka że jadą tylko forumowicze, czy każdy zabiera też kogoś ze swojej bandy - nawet nie jeżdżących ? Miałbym nawet i 2 takich kierowców, wtedy jest transport, ale skoro impreza dla obecnych tutaj, to tego się wszyscy trzymajmy.
Żeby nie było, ja chętnie pojadę gdziekolwiek to nie będzie, choć nie ukrywam że za zakopanym nie przepadam.
Sęk również w tym że wypad w 1 tyg. marca jest tuż po feriach. Nie wiem jak młodsza część użytkowników będzie stała z finansami, bo rodzice nie będą chętni kopsnąć znowu na wypad tuż po feriach.
Sprawa którą już poruszyłem, a którą są zniżki na grupy zarówno w zakwaterowaniu jak i karnetach.
Czy ktokolwiek ogarnia gdzie takie można uzyskać ? Tzn z kwaterą da się oczywiście ustalić, ale bardziej chodzi o stoki. Pytanie czy każdy chce smigać cały dzień, czy np tylko z rana lub po południu ?
shrek: te 53) jakoś dziwnie znajome mi się wydaje

Napisano 07 January 2010 - 00:05
Po zamieszczeniu ankiety spytałem, czy ktoś ma jakieś uwagi. Była cisza. Jeśli uważasz, że zrobiłbyś sensowniejszą ankietę to trzeba było dać znać i działać.
W kwestii możliwości wyboru kilku terminów, większa loteria była by jak by każdy wybrał po jednym terminie niż wszystkie pasujące. Decyduje większość nawet jednym głosem.
Jeśli chodzi o wybór miejscówki 50 km nie robi tylko, że do Czarnej Góry ze Szczecina jak się nie mylę jest koło 450 km, a do Zakopca 700km. Ja Zakopca nie zaznaczyłem, a jak będzie z kim to i tak tam pojadę. A Zakopane zostało wybrane, bo zadecydowała odp. na 3 pytanie. Fakt różnice były małe, ale zaobserwowałem, że jak się czegoś nie narzuci z góry to gówno z tego jest.
Kwestia karnetów grupowych (na niektórych stokach jest info, ale u nas większość będzie na weekend)
Napisano 07 January 2010 - 00:19

bardzo fajna inicjatywa. tez chetnie sie dopisze do listy wyjazdowiczow http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/smile.gif i jak cos to 3 os. z wroclawia lub okolic moge ogarnac fura.