Snowboardshop.Pl
Napisano 03 September 2010 - 14:10
Po złożeniu zamówienia (we środe wieczorem) następnego dnia (czwartek) dostałem telefon informujący mnie o złożonym zamówieniu i o tym, że paczka została wysłana.
W piątek ok 12 sprzęt u mnie w domu.
Polecam!
Napisano 16 September 2010 - 21:40
Polecam.
Napisano 05 December 2010 - 19:53
Napisano 28 December 2011 - 17:36
Ogólnie jestem bardzo zadowolony i tak samo bardzo polecam.
Napisano 28 December 2011 - 22:46
Napisano 01 March 2015 - 21:51
Jak opinie ostatnimi czasy?
Napisano 02 March 2015 - 20:18
olaffons - czy ty nie pracujesz w tym sklepie ? twoja znajomość Burtona i Oakleya na to jakoś wskazuje
- Marcin07 i Krzysztof Androsz lubią to
Napisano 10 March 2015 - 21:31
olaffons - czy ty nie pracujesz w tym sklepie ? twoja znajomość Burtona i Oakleya na to jakoś wskazuje
Załączone pliki
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 19 March 2015 - 22:00
Nic o nas bez nas...
Uwaga- nie, nie pracuję już od 3 lat w tym sklepie. Pytałem z ciekawości, gdyż polityka szefostwa co do prowadzenia sklepu i jego formy się lekko zmieniła i wybitnie mnie intrygowało jak obecnie jest postrzegana "marka" snowboardshop.pl i czy ta "metamorfoza" faktycznie pozostała bez oddźwięku w świecie parapeciarzy.
Zwłaszcza ciekawiła mnie opinia ludzi spoza kręgu moich znajomych, gdyż ich opinie znam.
Co do mojej znajomości kilku marek to nazwijmy to moim hobby.
Pozdr
Napisano 20 March 2015 - 08:40
Napisano 20 March 2015 - 10:16
Nic o nas bez nas...
Uwaga- nie, nie pracuję już od 3 lat w tym sklepie. Pytałem z ciekawości, gdyż polityka szefostwa co do prowadzenia sklepu i jego formy się lekko zmieniła i wybitnie mnie intrygowało jak obecnie jest postrzegana "marka" snowboardshop.pl i czy ta "metamorfoza" faktycznie pozostała bez oddźwięku w świecie parapeciarzy.
Zwłaszcza ciekawiła mnie opinia ludzi spoza kręgu moich znajomych, gdyż ich opinie znam.
Co do mojej znajomości kilku marek to nazwijmy to moim hobby.
Pozdr
Bardziej ciekawą opcją jest szersze spojżenie - to jak w ogóle postrzegane są warszawskie sklepy i to co oferują.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 20 March 2015 - 11:20
Marcin, ja nie jestem tutaj od prowadzenia statystyk, nie jestem również analitykiem, więc to jak ogólnie są postrzegane sklepy w stolicy mnie nie interesuje.
Uważam,że przepis na dobry sklep jest czymś, co sprawdza się niezależnie od miejsca, w którym sklep się znajduje, byłem tylko ciekaw czy idea, jaką kieruje się w chwili obecnej mój były szef nadal krąży w orbicie mojego wyobrażenia o dobrym sklepie,czy też nie.
Napisano 20 March 2015 - 13:11
TY patrzysz jako osoba "wywodząca się ze Snow and Surf" a je patrzę jako Klient z Warszawy. Klient który ma za daleko do Bunkra i na Yahtklub, któremu pozamykano większość fajnych sklepów. Na tym tle Niepodległości (SnowboardShop) jest najfajniejszym sklepem multibrendowym. Nie kumam tam tej zajawy na buty salomona, ale kupić tam można thirty two, jako duży sklep multibrendowy jest na prawdę OK. Nie traktuję tego sklepu jako sklep Core'owy.
Prosnow S.C.