kaman -> rezerwuj nam duze lozko na 2 noce
albo bierzemy pojedyncze na 2 noce i placimy we 2 za 1 lozko xD
eeeee <myśli> czekaj musze to zdanie przeanalizować

kto powiedział że my w ogóle spać tam będziemy

//jutro pojade nad jeziorko

Napisano 28 August 2010 - 14:12
kaman -> rezerwuj nam duze lozko na 2 noce
albo bierzemy pojedyncze na 2 noce i placimy we 2 za 1 lozko xD
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 28 August 2010 - 15:09
Napisano 28 August 2010 - 15:28
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 28 August 2010 - 17:11
Napisano 29 August 2010 - 18:14
aDECHAde.com Team
Napisano 29 August 2010 - 18:18
Byłam dziś nad jeziorem załatwić domki. No więc…- domek za dobę od osoby – 30zł, domek mamy 10/12 osobowy z kuchenką itp. (Shreku jest łoże małżeńskie
) do tego jakby było nas więcej mamy drugi domek 4 osobowy
![]()
Musimy wpłacić zaliczke – 200 zł, więc teraz ładnie proszę każdego żeby do mnie napisał na ile dni będzie i będę podawać numery konta każdemu (myśle że tak po 15 złotych niech każdy przeleje i wyjdzie koło 200 zł i będziemy mieć pewność że przyjedziecie) Umówiłam się z właścicielami że w śr zadzwonie i powiem dokładnie oraz wpłacę im na konto zaliczke, więc do wt musicie posłać kase
a dokładnie to wioska - zarzecze a gmina pietrzykowice
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 29 August 2010 - 18:22
aDECHAde.com Team
Napisano 29 August 2010 - 18:40
Napisano 29 August 2010 - 18:42
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 29 August 2010 - 18:53
aDECHAde.com Team
Napisano 29 August 2010 - 21:37
Napisano 29 August 2010 - 21:57
Byłam dziś nad jeziorem załatwić domki. No więc…- domek za dobę od osoby – 30zł, domek mamy 10/12 osobowy z kuchenką itp. (Shreku jest łoże małżeńskie
) do tego jakby było nas więcej mamy drugi domek 4 osobowy
![]()
Starowinkom w podeszłym wieku to tylko wygoda w głowielicze na to że przetwacie
domki- ul. wyszyńskiego 38, 34-326 Zarzecze www.adamczyk-zarzecze.superturystyka.pl (mamy ten najbardziej przy jeziorze domek, moze z zewnątrz brzydki ale ogólnie fajnie jest )
Napisano 30 August 2010 - 07:15
aDECHAde.com Team
Napisano 30 August 2010 - 11:22
aDECHAde.com Team
Napisano 30 August 2010 - 11:35
A ma ktoś może patent żeglarski?
Napisano 30 August 2010 - 13:15
coś mi świta, że Shreku może mieć taki gadżet
aDECHAde.com Team
Napisano 30 August 2010 - 16:28
moglby ale nie ma ;p bo nie moze sie zabrac zaniego;p łodki do 7,5m bez patentu teoretyczni mozna wynajac
Napisano 30 August 2010 - 16:42
Mam patent, jakby co. Nawet dwa
aDECHAde.com Team
Napisano 31 August 2010 - 08:50
aDECHAde.com Team
Napisano 31 August 2010 - 09:06
na dzień dzisiejszy mam 14 osób pewnych, które potwierdziły przybycie
grunt że się wszyscy zobaczymy w sob