Zlot Adechade.Com (1) Podbeskidzie
Napisano 08 August 2010 - 17:59

Napisano 08 August 2010 - 22:10
Jedną, drugom, czzzecią, szfartom....taa chyba jedna kolejke dla wszystkich xD

wald Ty najpierw te foty do mnie ja zrobie autoryzacje
Mały problem ze zczytaniem zdjęć - czytnik zastrajkował, a bateria odmówiła posłuszeństwa... ale obiecałem

Napisano 08 August 2010 - 22:59

Napisano 09 August 2010 - 00:39

Napisano 09 August 2010 - 08:43

Napisano 09 August 2010 - 09:07
Główna sponsorka, organizatorka, koordynatorka i kierowniczka letniego zlotu vol. 2
zapomniałeś dodać że instruktorka skimboard'u

Napisano 09 August 2010 - 13:15

Napisano 09 August 2010 - 17:29
ciii.. Bo się speszy i nici ze zlotu
zlot sie odbedzie ale czy bedzie sponsoring

Napisano 09 August 2010 - 19:05

Wald bo te zdjęcia są zniekształcone przez cytrynówke, grabisz sobie

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 12 August 2010 - 09:36

DO wyboru jak sądzę jest 17-18-19 lub 24-25-26
Ja byłbym skłonny ku wcześniejszemu terminowi - zawsze to trochę cieplej jeszcze (w końcu to jeszcze letni zlot)choćby z powodu dłuższego dnia

Napisano 12 August 2010 - 10:40

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 12 August 2010 - 10:58
DObra proponuję wybrać termin zlotu
DO wyboru jak sądzę jest 17-18-19 lub 24-25-26
Ja byłbym skłonny ku wcześniejszemu terminowi - zawsze to trochę cieplej jeszcze (w końcu to jeszcze letni zlot)choćby z powodu dłuższego dnia
ja jestem za 17.09
Napisano 12 August 2010 - 11:27
będzie zrzutkazlot sie odbedzie ale czy bedzie sponsoring
?
tylko nie wiem na kogo się rzucimy

Blood, dajcie nam osobę, a paragraf się znajdzienic na mnie nie macie
![]()
jeśli uzbierałoby się sporo PEWNIAKÓW to można by pomyśleć o jakimś domku

Była mowa o żywieckim, więc nad wodą jak znalazł.
A z drugiej strony po co bulić miliard za chawiry. Nikt się tam nie jedzie wyspać, tylko ... ADECHADEEEEEE !!!

Kto się nie doturla do namiotu ... tego na materac i zwodować

srsly, kwestia głosowania, ale namiotów nigdy nie wadzi zabrać.
czyli rozumiem drugie poludnie;)
ja proponuje wielkopolske: kobyla gore:) i jesli blisko mojego drugiego domku we wrzesniu to moze i bym sie wybrala jako ze bede po operacji barku;/ wiec nie wiem jak co i w ogole...
Agatka, nie kombinuj niepotrzebnie. Z breslau bankowo polecą ze 2 osoby, a ty już siejesz zamęt i defetyzm.
Ja się zastanawiam czy gdzieś po drodze nie zamelinujemy. Skoro mowa o lekkim pato z pt na niedz i to na śląsku to pewnie znacie piosnkę z tekstem: "Cała rodzina w piątek wieczór grupą wódkę spija"

Wald: będziesz leciał ze zdzichów czy raczej zzzz ...ymmm... w rybniku czy w katowicach jeszcze rezydujesz ?
Ktokolwiek z tej piekielnej opolszczyzny będzie miał 0.5mkw wolnego w gablocie ?
Zapewniam atrakcje

trwa przez weekend, mysle ze pt wieczor do popoludnia niedz, a co do wieku to spokojnie mam papiery na opiekuna
wald Ty najpierw te foty do mnie ja zrobie autoryzacje
a dechy beda: freebord bedzie z wsparciem przez pro riderów i bedzie windsurfing i bedzie kite'freebord no i jak dotrzeny to może wake i może już skim jak się uda.... same dechy normalnie
Ty Kaman myślisz że wystarczy czasu i zdrowia ? Pierwsze co to będą komitety kolejkowe przy knajpach. Kolorowe drinki z parasolkami - ma się rozumieć

A skoro takaś opiekunka jak piszesz, to proszę mnie tu przedstawić plan zajęć oraz proponowane gry i zabawy. Do tego o której planowany jest capstrzyk i jakie kary za niesubordynację podopiecznych.
Nie wykręcisz się, bo sam mam takie papierki. Swoją drogą powinni je na żółtym arkuszu drukować

Ryneczek ? Ok, mandaty na koszt DSCKraków
! W ciagu dnia Kryspinow a wieczorem ryneczek

Napisano 12 August 2010 - 11:47
Ktokolwiek z tej piekielnej opolszczyzny będzie miał 0.5mkw wolnego w gablocie ?
Joszu, ja powinienem znaleźć jakieś miejsce, kwestia tylko tego czy będę jechał na cały weekend (pią-nie) czy tylko na sobotę i niedzielę, ale to się wyjaśni bliżej terminu... reasumując na razie proponuję usługi transportowe

Napisano 12 August 2010 - 11:59

Ale z opolskiego jest trochę luda. Zostaniesz namówiony aby jechać na oficjalne otwarcie zlotu.
Pewnie będzie takie grube, że ani mrugniesz trzeba będzie się żegnać

Napisano 12 August 2010 - 12:49
Mike: nie wiem czy w sobotę to będzie jeszcze do czego jechać i po co
![]()
Ale z opolskiego jest trochę luda. Zostaniesz namówiony aby jechać na oficjalne otwarcie zlotu.
Pewnie będzie takie grube, że ani mrugniesz trzeba będzie się żegnać
dlatego nie zarzekam się... zobaczymy jak bedzie

Napisano 12 August 2010 - 12:55
Wald: będziesz leciał ze zdzichów czy raczej zzzz ...ymmm... w rybniku czy w katowicach jeszcze rezydujesz ?
Zapewniam atrakcje
Raczej z opolskiego będę startował,ew via Kato, w Rybniku już od 1,5 roku nie pomieszkuję

Coś się powinno znaleźć, co najwyżej warunki różne wa zal. od tego co akurat będzie na chodzie

Ew Mike nas zabierze

A termin przegłosowany 3:0

Załączone pliki
Napisano 12 August 2010 - 13:12
Ew Mike nas zabierze
no chyba że z całą rodzinką przybędzie
na 99% będę leciał sam
Napisano 12 August 2010 - 14:43
na 99% będę leciał sam
nie pozwolimy Ci na to

Napisano 12 August 2010 - 14:54

PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!