Walne Zgromadzenie I Wybór Prezesa Pzsnow....
Napisano 19 July 2010 - 11:32
http://www.sports.pl...1703,1,388.html
Po przeczytaniu jestem przekonany....ze przez kolejne 2 lata nic sie nie zmieni....a to co sie dzieje.....nadaje sie na scenariusz kabaretu.....bo ciezko uwierzyć w to co sie czyta!!
Napisano 19 July 2010 - 12:50
Napisano 19 July 2010 - 12:54
I oto kolejny przykład organizacji władz w naszym kraju...
Rzeczywiście kabaret na kółkach
własnie wladze chciały sie zaangarzowac ale nie chcieli ich wpuscic to jest cały numer. Dziene ze jesli ktos kogos z ministerstwa nie chce wpuscic na walne to ze jeszcze jego głowa nie poleciała. Wkoncu to organizacja podlegajaca
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team ![]()
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 19 July 2010 - 13:09
A co do władzy... ministerstwo może odciąć kesz i myślę że to prędzej czy później nastąpi, bo na byłym i obecnym zarządzie oraz trenerach nie zostawili suchej nitki. Niestety ludzi którzy coś chcą zmienić jest garstka, cała reszta to "beton" który w d*pie ma sport, zawodników , etc... dla nich ważna jest władza i promocja swoich dzieci i znajomych. Kolesiostwo jednym słowem. Będąc tam czułem się jak na zebraniu partyjnym z czasów komuny.
Napisano 19 July 2010 - 13:11
aDECHAde.com Team ![]()
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 19 July 2010 - 13:43
Napisano 19 July 2010 - 14:34
Napisano 19 July 2010 - 21:20
Napisano 19 July 2010 - 22:30
Napisano 19 July 2010 - 22:37
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 19 July 2010 - 22:47
dopóki nie znikną ludzie żyjący komuną to nie mamy szans na zmiany
Dokładnie ci co są teraz w zarządzie robią tylko tyle by odwalić sztukę. By na zewnątrz to jakąś wyglądało, a w rzeczywistości jest lipa. Chyba przespali zmianę ustroju. Mentalność ta sama.
Napisano 19 July 2010 - 23:02
a jednak, sama elita prlowskaDokładnie ci co są teraz w zarządzie robią tylko tyle by odwalić sztukę. By na zewnątrz to jakąś wyglądało, a w rzeczywistości jest lipa. Chyba przespali zmianę ustroju. Mentalność ta sama.
Walne Zgromadzenie Delegatów- wybory 2010 dodano 18 lipca 2010 r. W dniu 17 lipca 2010 roku, miał miejsce Walny Zjazd Sprawozdawczo Wyborczy Delegatów Polskiego Związku Snowboardu. W zjeździe uczestniczyli zaproszeni goście w tym Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Sportu i Turystyki Tomasz Półgrabski, Dyrektor Departamentu Sportu Kwalifikowanego i Młodzieżowego Anna Budzanowska, Prezes Polskiego Związku Narciarskiego Apoloniusz Tajner oraz Prezes Polskiego Związku Biathlonu, przedstawiciel Polskiego Komitetu Olimpijskiego Zbigniew Waśkiewicz. Podczas zgromadzenia przedstawiono sprawozdanie z dwuletniej działalności Związku oraz dokonano wyboru nowych władz w następującym składzie: Zarząd kadencji 2010 - 2014 Prezes Marek Król wiek: 54 lata miejscowośc: pochodzący z Gorlic obecnie zamieszkaly w Nowym Targu zawód: lekarz specjalista ginekolog położnik, absolwent Colegium Medicum Uniwersytetu Jagielońskiego w Krakowie klub: osoba fizyczna rodzina: żonaty, dwoje dzieci działalność sportowa [img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] od ośmiu lat związany ze snowboardem, członek Komisji Rewizyjnej PZS Zarządu 2006-2008 r, członek Zarządu PKOL, Prezes PZS w latch 2008-2010 r, współorganizator zawodów oraz imprez snowboardowych na terenie Podhala oraz Polski. Pasjonat prawa. Monika Woźniak wiek: 49 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Warszawa zawód: nauczycielka, absolwentka Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. klub: Okręgowy Związek Snowboardu na Mazowszu rodzina: mężatka, trójka dzieci działalność sportowa: współtworczyni Okręgowego Związku Snowboardu na Mazowszu oraz skarbnik klubu, osoba promująca rozwój snowboardu w Warszawie oraz w województwie Mazowieckim. Zbigniew Pistor wiek: 56 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Rabka Zdrój zawód: nauczyciel, absolwent Akademii Wychowania Fizycznego klub: MKS Rabka Zdrój - Korzeniowski.pl rodzina: żonaty, dwoje dzieci działalność sportowa: od 6 lat związany ze snowboardem. Współtworca klubu MKS Rabka Zdrój, Prezes MKS Rabka, pasjonat sportu Piotr Dawidek wiek: 54 miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Zakopane zawód: Biznesmen klub: F2 Dawidek Team Zakopane rodzina: żonaty, trójka dzieci działalność sportowa: Współtwórca i żałożyciel klubu sportowego F2 Dawidek Team oraz inicjotor rozwoju dyscypliny snowboard w Zakopanem. Wieloletni działacz Polskiego Związku Snowboardu w latach 90 tych. Rajmund Bom wiek: 47 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Kraków zawód: wykształcenie techniczne, prowadzący działalność gospodarczą klub: Ski Test Swim Test Kraków rodzina: żonaty, czworo dzieci działalność sportowa: W snowboardzie od lat 90, pasjonat snowboardu oraz sportów extremalnych w tym: skoków spadachronowych i surfingu. Mateusz Skupień wiek: 31 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Nowy Targ zawód: pracownik Administracji Publicznej, wykształcenie technicze mgr inż. klub: osoba fizyczna rodzina: kawaler działalność sportowa: członek Komisji Dyscyplinarnej PZS, współtwórca i organizator zawodów Jibtest Urban Snowboard Contest pierwszych w Polsce zawodów rozgrywanych w lecie na śniegu i igielicie w centrum miasta. Jarosiewicz Tomasz wiek: 37 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Zakopane zawód: Biznesmen klub: F2 Dawidek Team rodzina: żonaty, dwoje dzieci działalność sportowa: były zawodnik narciarstwa alpejskiego klubu Wisła Gwardia Zakopane, były reprezentant Polski. Ze snowboardem związany od 5 lat. Komisja Rewizyjna PZS w składzie: Jan Żyłka lat 55 zamieszkały w Rzeszowie. Pasjonat snowboardu od 1O lat. Iinstruktor snowboardu oreaz założyciel klubu sportowego UKS Malawa jedynego reprezentanta województwa Podkarpackiego szkolącego młodzież na Podkarpaciu. Członek Komisji Rewizyjnej kadencji 2006-2008 oraz kadencji 2008-2010.Nauczyciel, absolwent Uniwersytetu Śląskiego, Politechniki Warszawskiej oraz Uniwersytetu Rzeszowskiego, żonaty, czworo dzieci. Elżbieta Pustówka lat 27, aplikant adwokacki Okręgowej Rady Adwokackiej w Krakowie. Osoba fizyczna,niezrzeszona. Zamężna. Przewodnicząca Komisji Dyscyplinarnej Polskiego Związku Snowboardu kadencji 2008-2010 oraz Organu Prawnego Polskiego Związku Snowboardu kadencji 2008-2010. Pasjonatka sportu w szczegolności dyscyplin zimowych. Grzegorz Denenfeld lat 32 zamieszkały w Nowym Targu. Nauczyciel , absolwent Akademii Wychowania Fiztcznego w Krakowie. Prezes nowotarskiego klubu sportowego Unique Team. Inicjator imprez oraz zawodów snowboardowych od 12 lat na terenie Nowego Targu. Pasjonat snowboardu oraz kickboxingu. Instruktor sportu.
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 19 July 2010 - 23:12
albo w wersji PZPN J...ać go
Napisano 20 July 2010 - 10:16
prezesem bo o ile się nie mylę też osiem lat już na desce jeździ. Co Ty na to Shreku?
Napisano 20 July 2010 - 11:13
Napisano 20 July 2010 - 13:08
ale kurde powinno dac sie zrobic jakis wywro w pzsie;/
moze zbioreowe pismo/petycja do ministerstwa sportu? z poparciem zawodnikow, klubow i kogo sie da? jak sie tworzy wniosek do sejmu?
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 20 July 2010 - 13:57
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 20 July 2010 - 14:06
Tak, 100tys podpisów
damy rade
pytanie czy to sprawa do sejmu czy wewnetrzna sprawa menis
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 20 July 2010 - 14:19
Napisano 20 July 2010 - 18:27
Cyrk był z tego co czytałem, rzeczywiście. Snowboarding w naszym kraju nie jest traktowany zbyt poważnie, by zajęli się nim naprawdę sensowni ludzie.
Ale szczerze mówiąc.. narazie nic mi do tego. To, że polskim snowboardingiem zajmuję się ten, a nie kto inny.. No cóż, może i szkoda, ale na moją zajawkę i tak to nie ma wpływu.
Prawda jest taka: Tam, gdzie snowboard jest NIBY traktowany "poważnie", tam jest i polityka. A nie od dziś wiadomo, że polityka to brudy.