Walne Zgromadzenie I Wybór Prezesa Pzsnow....
Napisano 19 July 2010 - 11:32
http://www.sports.pl...1703,1,388.html
Po przeczytaniu jestem przekonany....ze przez kolejne 2 lata nic sie nie zmieni....a to co sie dzieje.....nadaje sie na scenariusz kabaretu.....bo ciezko uwierzyć w to co sie czyta!!
Napisano 19 July 2010 - 12:50

Napisano 19 July 2010 - 12:54
I oto kolejny przykład organizacji władz w naszym kraju...
Rzeczywiście kabaret na kółkach
własnie wladze chciały sie zaangarzowac ale nie chcieli ich wpuscic to jest cały numer. Dziene ze jesli ktos kogos z ministerstwa nie chce wpuscic na walne to ze jeszcze jego głowa nie poleciała. Wkoncu to organizacja podlegajaca
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 19 July 2010 - 13:09
A co do władzy... ministerstwo może odciąć kesz i myślę że to prędzej czy później nastąpi, bo na byłym i obecnym zarządzie oraz trenerach nie zostawili suchej nitki. Niestety ludzi którzy coś chcą zmienić jest garstka, cała reszta to "beton" który w d*pie ma sport, zawodników , etc... dla nich ważna jest władza i promocja swoich dzieci i znajomych. Kolesiostwo jednym słowem. Będąc tam czułem się jak na zebraniu partyjnym z czasów komuny.
Napisano 19 July 2010 - 13:11

aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 19 July 2010 - 13:43

Napisano 19 July 2010 - 14:34
Napisano 19 July 2010 - 21:20
Napisano 19 July 2010 - 22:30

Napisano 19 July 2010 - 22:37
aDECHAde.com Team
Napisano 19 July 2010 - 22:47
dopóki nie znikną ludzie żyjący komuną to nie mamy szans na zmiany
Dokładnie ci co są teraz w zarządzie robią tylko tyle by odwalić sztukę. By na zewnątrz to jakąś wyglądało, a w rzeczywistości jest lipa. Chyba przespali zmianę ustroju. Mentalność ta sama.
Napisano 19 July 2010 - 23:02
a jednak, sama elita prlowskaDokładnie ci co są teraz w zarządzie robią tylko tyle by odwalić sztukę. By na zewnątrz to jakąś wyglądało, a w rzeczywistości jest lipa. Chyba przespali zmianę ustroju. Mentalność ta sama.

Walne Zgromadzenie Delegatów- wybory 2010 dodano 18 lipca 2010 r. W dniu 17 lipca 2010 roku, miał miejsce Walny Zjazd Sprawozdawczo Wyborczy Delegatów Polskiego Związku Snowboardu. W zjeździe uczestniczyli zaproszeni goście w tym Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Sportu i Turystyki Tomasz Półgrabski, Dyrektor Departamentu Sportu Kwalifikowanego i Młodzieżowego Anna Budzanowska, Prezes Polskiego Związku Narciarskiego Apoloniusz Tajner oraz Prezes Polskiego Związku Biathlonu, przedstawiciel Polskiego Komitetu Olimpijskiego Zbigniew Waśkiewicz. Podczas zgromadzenia przedstawiono sprawozdanie z dwuletniej działalności Związku oraz dokonano wyboru nowych władz w następującym składzie: Zarząd kadencji 2010 - 2014 Prezes Marek Król wiek: 54 lata miejscowośc: pochodzący z Gorlic obecnie zamieszkaly w Nowym Targu zawód: lekarz specjalista ginekolog położnik, absolwent Colegium Medicum Uniwersytetu Jagielońskiego w Krakowie klub: osoba fizyczna rodzina: żonaty, dwoje dzieci działalność sportowa [img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] od ośmiu lat związany ze snowboardem, członek Komisji Rewizyjnej PZS Zarządu 2006-2008 r, członek Zarządu PKOL, Prezes PZS w latch 2008-2010 r, współorganizator zawodów oraz imprez snowboardowych na terenie Podhala oraz Polski. Pasjonat prawa. Monika Woźniak wiek: 49 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Warszawa zawód: nauczycielka, absolwentka Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. klub: Okręgowy Związek Snowboardu na Mazowszu rodzina: mężatka, trójka dzieci działalność sportowa: współtworczyni Okręgowego Związku Snowboardu na Mazowszu oraz skarbnik klubu, osoba promująca rozwój snowboardu w Warszawie oraz w województwie Mazowieckim. Zbigniew Pistor wiek: 56 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Rabka Zdrój zawód: nauczyciel, absolwent Akademii Wychowania Fizycznego klub: MKS Rabka Zdrój - Korzeniowski.pl rodzina: żonaty, dwoje dzieci działalność sportowa: od 6 lat związany ze snowboardem. Współtworca klubu MKS Rabka Zdrój, Prezes MKS Rabka, pasjonat sportu Piotr Dawidek wiek: 54 miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Zakopane zawód: Biznesmen klub: F2 Dawidek Team Zakopane rodzina: żonaty, trójka dzieci działalność sportowa: Współtwórca i żałożyciel klubu sportowego F2 Dawidek Team oraz inicjotor rozwoju dyscypliny snowboard w Zakopanem. Wieloletni działacz Polskiego Związku Snowboardu w latach 90 tych. Rajmund Bom wiek: 47 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Kraków zawód: wykształcenie techniczne, prowadzący działalność gospodarczą klub: Ski Test Swim Test Kraków rodzina: żonaty, czworo dzieci działalność sportowa: W snowboardzie od lat 90, pasjonat snowboardu oraz sportów extremalnych w tym: skoków spadachronowych i surfingu. Mateusz Skupień wiek: 31 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Nowy Targ zawód: pracownik Administracji Publicznej, wykształcenie technicze mgr inż. klub: osoba fizyczna rodzina: kawaler działalność sportowa: członek Komisji Dyscyplinarnej PZS, współtwórca i organizator zawodów Jibtest Urban Snowboard Contest pierwszych w Polsce zawodów rozgrywanych w lecie na śniegu i igielicie w centrum miasta. Jarosiewicz Tomasz wiek: 37 lat miejscowość[img]http://adechade.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif[/img] Zakopane zawód: Biznesmen klub: F2 Dawidek Team rodzina: żonaty, dwoje dzieci działalność sportowa: były zawodnik narciarstwa alpejskiego klubu Wisła Gwardia Zakopane, były reprezentant Polski. Ze snowboardem związany od 5 lat. Komisja Rewizyjna PZS w składzie: Jan Żyłka lat 55 zamieszkały w Rzeszowie. Pasjonat snowboardu od 1O lat. Iinstruktor snowboardu oreaz założyciel klubu sportowego UKS Malawa jedynego reprezentanta województwa Podkarpackiego szkolącego młodzież na Podkarpaciu. Członek Komisji Rewizyjnej kadencji 2006-2008 oraz kadencji 2008-2010.Nauczyciel, absolwent Uniwersytetu Śląskiego, Politechniki Warszawskiej oraz Uniwersytetu Rzeszowskiego, żonaty, czworo dzieci. Elżbieta Pustówka lat 27, aplikant adwokacki Okręgowej Rady Adwokackiej w Krakowie. Osoba fizyczna,niezrzeszona. Zamężna. Przewodnicząca Komisji Dyscyplinarnej Polskiego Związku Snowboardu kadencji 2008-2010 oraz Organu Prawnego Polskiego Związku Snowboardu kadencji 2008-2010. Pasjonatka sportu w szczegolności dyscyplin zimowych. Grzegorz Denenfeld lat 32 zamieszkały w Nowym Targu. Nauczyciel , absolwent Akademii Wychowania Fiztcznego w Krakowie. Prezes nowotarskiego klubu sportowego Unique Team. Inicjator imprez oraz zawodów snowboardowych od 12 lat na terenie Nowego Targu. Pasjonat snowboardu oraz kickboxingu. Instruktor sportu.
aDECHAde.com Team
Napisano 19 July 2010 - 23:12

albo w wersji PZPN J...ać go
Napisano 20 July 2010 - 10:16

prezesem bo o ile się nie mylę też osiem lat już na desce jeździ. Co Ty na to Shreku?

Napisano 20 July 2010 - 11:13

Napisano 20 July 2010 - 13:08
ale kurde powinno dac sie zrobic jakis wywro w pzsie;/
moze zbioreowe pismo/petycja do ministerstwa sportu? z poparciem zawodnikow, klubow i kogo sie da? jak sie tworzy wniosek do sejmu?

aDECHAde.com Team
Napisano 20 July 2010 - 13:57

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 20 July 2010 - 14:06
Tak, 100tys podpisów
damy rade
pytanie czy to sprawa do sejmu czy wewnetrzna sprawa menis
aDECHAde.com Team
Napisano 20 July 2010 - 14:19

Napisano 20 July 2010 - 18:27
Cyrk był z tego co czytałem, rzeczywiście. Snowboarding w naszym kraju nie jest traktowany zbyt poważnie, by zajęli się nim naprawdę sensowni ludzie.
Ale szczerze mówiąc.. narazie nic mi do tego. To, że polskim snowboardingiem zajmuję się ten, a nie kto inny.. No cóż, może i szkoda, ale na moją zajawkę i tak to nie ma wpływu.
Prawda jest taka: Tam, gdzie snowboard jest NIBY traktowany "poważnie", tam jest i polityka. A nie od dziś wiadomo, że polityka to brudy.