Errr... że.... jak ?
Długość się nie liczy?
Po latach polowania mam sprzedać Tankera 187 ?!
Wezme moja i zobaczymy kto faktyznie ma dlusza XD
Napisano 18 December 2016 - 22:46
Errr... że.... jak ?
Długość się nie liczy?
Po latach polowania mam sprzedać Tankera 187 ?!
Napisano 18 December 2016 - 22:56
ale, że jak..? Elwira będzie to jakoś oceniać..? sama, czy z jakimiś koleżankami..?
Napisano 18 December 2016 - 23:09
pffff ja mogę jej pomóc
Napisano 18 December 2016 - 23:20
brawo ty... wstawimy cię jeszcze w odpowiednie buty i będą z ciebie ludzie...
Napisano 19 December 2016 - 21:48
Napisano 19 December 2016 - 22:45
Hej,
Z Dualem to do Abraxa. Na pewno coś przywiezie. Ja tez mam Duala, którego mogę użyczyć.
Spytałem i dostałem dzisiaj zielone światło od Vince'a z Never Summera, żeby przywieźć mojego Never Summer The Chairman 2017/8 (którego mam już od marca tego roku, ale nie mogłem się chwalić).
Niestety jeszcze bez grafiki, tylko cały biały, bo pod koniec ubiegłej zimy robiłem jeszcze testy i dopinane były końcowe parametry deski. Będzie można się do niej przymierzyć, a zacna to dzida.
Powinienem mieć tego Chairmana już w pelnej wersji jakoś w styczniu - bo jest już na produkcji. Ma chyba dolecieć też Maverix, ale szanse że dechy będą u mnie przed TD są praktycznie zerowe.
Bart
Użytkownik canmanski edytował ten post 19 December 2016 - 22:48
Napisano 19 December 2016 - 22:51
Hej,
Z Dualem to do Abraxa. Na pewno coś przywiezie. Ja tez mam Duala, którego mogę użyczyć.
Spytałem i dostałem dzisiaj zielone światło od Vince'a z Never Summera, żeby przywieźć mojego Never Summer The Chairman 2017/8 (którego mam już od marca tego roku, ale nie mogłem się chwalić).
Niestety jeszcze bez grafiki, tylko cały biały, bo pod koniec ubiegłej zimy robiłem jeszcze testy i dopinane były końcowe parametry deski. Będzie można się do niej przymierzyć, a zacna to dzida.
Powinienem mieć tego Chairmana już w pelnej wersji jakoś w styczniu - bo jest już na produkcji. Ma chyba dolecieć też Maverix, ale szanse że dechy będą u mnie przed TD są praktycznie zerowe.
Bart
A jest różnica w profilu w stosunku do obecnego ?
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 19 December 2016 - 22:59
A jest różnica w profilu w stosunku do obecnego ?
Tak. Duża. Mocniejsze cambery, ciut inaczej rozmieszczone. Dużo bardziej agresywna deska niż obecny The Chairman.
Napisano 19 December 2016 - 23:00
ale długość dla krasnali jak mniemam..?
Napisano 19 December 2016 - 23:24
no przecież dla Ciebie długość nie ma znaczenia
Napisano 19 December 2016 - 23:48
Pierwszy w kolejce do tej białej deski !
Napisano 20 December 2016 - 08:40
Tak, 165X.
Napisano 20 December 2016 - 17:28
Tak, 165X.
szefo... nie zważaj na słowa tego młodziana powyżej... za rok Vince przywiezie osobiście dwie sztuki...
taka jesteś cwana sroczka..? oczywiście... nie ma... chcesz o tym porozmawiać..?
Napisano 20 December 2016 - 18:35
taka jesteś cwana sroczka..? oczywiście... nie ma... chcesz o tym porozmawiać..?
Oj Praxx, mówiłam przecież, że pomogę Elwirce oceniać Po co rozmawiać, niech przemówią fakty, zobaczymy - ocenimy
Napisano 20 December 2016 - 18:41
zobaczymy? myślałem, że trzeba to poczuć
Napisano 20 December 2016 - 19:16
Szymon powiem tak: nie po to wybrałam twardy sprzęt, żeby oceniać i czuć pod sobą miękki
Jeśli chodzi o testowanie to zostanę przy twardości, na "miękkość" mogę ewentualnie popatrzeć
Napisano 20 December 2016 - 21:25
Oj Praxx, mówiłam przecież, że pomogę Elwirce oceniać Po co rozmawiać, niech przemówią fakty, zobaczymy - ocenimy
jak to..? a gdzie romantyzm..? rozmowy przy księżycu..? ja pytam...
Szymon powiem tak: nie po to wybrałam twardy sprzęt, żeby oceniać i czuć pod sobą miękki
Jeśli chodzi o testowanie to zostanę przy twardości, na "miękkość" mogę ewentualnie popatrzeć
wy wszystkie byście chciały tylko popatrzeć... jak zawsze...
Napisano 20 December 2016 - 21:43
Długość, Twardość - w jaką stronę ta dyskusja idzie ?
Napisano 20 December 2016 - 22:24
Chyba w stronę zawodniczych gigantówek... ?
Napisano 21 December 2016 - 09:42
Dobra, kończmy dyskusje o sprzęcie.
Jak bylem młodszy to miałem sprzęt twardy i długi (a na dodatek czarny)
A teraz mam krótszy i miększy (ale za to biały).
A jeśli chodzi o białego Chairmana, to premiera będzie dopiero na ISPO w Monachium, więc na TD będzie pokaz przedpremierowy. Taki wypas.
GOPR0090.MP41.jpg 76.73 KB 5 Ilość pobrań
BTW Zdjęcie udało się tak wykadrować, że nie widać ziomów co sypia na mnie śniegiem. Great Success!
Bart