Test Drive Vol.7
Napisano 02 January 2017 - 22:31
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 02 January 2017 - 22:40
Czyli we wszystkich dwóchNa FC zadałem Ride'owi pytanie czy będzie WarPig i potwierdzili że będzie w 2 rozmiarach.
Ja bym objechał Timeless
Napisano 02 January 2017 - 22:46
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 03 January 2017 - 16:56
Powiedzcie mi czy na TD ktoś wpada z dzieciakami? Czy lepiej zostawić pod opieką jak za dobrze nie jeżdzą? (2-6lat)
Napisano 03 January 2017 - 19:34
Hmm, stacjonuję tam gdzie Mike i Praxx. Nie pamiętam dokładnie nazwy...
Aha czyli tam gdzie i ja
I my również
Powiedzcie mi czy na TD ktoś wpada z dzieciakami? Czy lepiej zostawić pod opieką jak za dobrze nie jeżdzą? (2-6lat)
Z takimi małymi nie pamiętam, ale z trochę starszymi bywają na td
Napisano 03 January 2017 - 23:28
Zawsze możesz wyskoczyć z nimi na Stonogę (krótki, dla maluchów ustawiają tam fajny dmuchany slalom) albo Szczawnik 2 (długi, bardzo płaski, ale niestety dla maluchów - z talerzykiem). Dla maluchów czas organizuje też hotel, ale chyba tylko dla swoich gości, a ceny tam jak w Alpach
Napisano 04 January 2017 - 09:24
No dobrze...
Udało się coś wypracować z kierownikiem i Pewnie pojawię się z kilkoma deskami
Jakie są Wasze oczekiwania sprzętowe?
- michael lubi to
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 04 January 2017 - 10:05
powder sucks 159.
Napisano 04 January 2017 - 10:40
raczej 160powder sucks 159.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 04 January 2017 - 11:01
Ja wpadam z synem ale on jest starszy i będzie ze mną równo latał po traskach.
Jak moje były w tym wieku to ich nie zabierałem. Oddawałem do dziadków.
Napisano 04 January 2017 - 11:21
Ja miałem wpaść z 3-letnim synem i żonką, ale ciągle temat niepewny bo młody dopiero w tym sezonie zaczął jeździć na nartach (ok 6h na stoku) i na razie ogarnia tylko prędkość na kręskę.
Zastanawiałem się czy nie zostawić go w Wierchomli w jakimś narciarskim przedszkolu na 3h, ale z takim małym bajtlem to loteria - 5 min przed powie że nie chce jeździć...
Najpewniej sam będę.
"The hardest part about learning anything physical is starting without already knowing what it feels like to do it right!"
Napisano 04 January 2017 - 11:47
ja bym nie szedł w coś takiego.... to jednak specyficzna imprezka
Napisano 04 January 2017 - 11:55
podoba mi się użyte sformułowanie..: specyficzna imprezka...
Napisano 04 January 2017 - 12:13
Z desek będę miał dwa długasy - Sucks 160 Wide i Dirtbag 160 Wide
Na pewno Endeavory KTV 156 i Guerilla 155.
Zobaczymy co jeszcze
Deski po testach do opylenia jeśli się spodobają
PS Tegoroczny Sucks jest... znacznie miększy
Prosnow S.C.
Napisano 04 January 2017 - 12:39
Marcinie, może coś 153-155, szczególnie tak popularny Sucks. Public pewnie nie będzie.
Napisano 04 January 2017 - 13:01
No dobrze...
Udało się coś wypracować z kierownikiem i Pewnie pojawię się z kilkoma deskami
Jakie są Wasze oczekiwania sprzętowe?
Marcin "coś fajnego" 153-155. Chce deske zmienić, masz wyzwanie
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 04 January 2017 - 13:31
wrzucajcie pomysły a ja będę myślał jak je zrealizować. Przyjeżdzam w czwartek zapraszam więc na biforka na stoku
Prosnow S.C.
Napisano 04 January 2017 - 20:31
krótki będzie albo MaiTai (zeszłoroczny Goodwood) albo nowa marka PUBLIC (za którą stoi Chris Bradshaw, Joe Sexton itd...)
Prosnow S.C.
Napisano 04 January 2017 - 22:50
Mar
wrzucajcie pomysły a ja będę myślał jak je zrealizować. Przyjeżdzam w czwartek zapraszam więc na biforka na stoku
My będziemy w czwartek to się piszemy jak najbardziej
- Marcin07 lubi to
Napisano 04 January 2017 - 23:02
Będę ok 14:00 (mam nadzieję)
Prosnow S.C.