Done ![]()
Test Drive Vol.7
Napisano 12 December 2016 - 11:17
Napisano 12 December 2016 - 18:00
Szybkie pytanie organizacyjne - czy na TD7 będzie możliwość wypożyczenia na miejscu sprzętu dla 10 latki (deska+wiązania+buty)?
Napisano 12 December 2016 - 18:45
Szybkie pytanie organizacyjne - czy na TD7 będzie możliwość wypożyczenia na miejscu sprzętu dla 10 latki (deska+wiązania+buty)?
Pewnie tylko w wypożyczalniach pod stokiem, ale nie licz na super sprzęt. 3 sezony temu szukałem deski dla córki (12lat) i albo zniszczone dziadostwo (w lepszym stanie widziałem jako ławeczka) albo nie ma rozmiarów. Jedynie w wypożyczalni przy kasach było coś z Burtona w dobrym stanie. Proponuję zadzwonić do stacji i zapytać, zarezerwować.
Lub gdy masz możliwość, wypożyczyć gdzieś u siebie w okolicy.
Napisano 12 December 2016 - 19:40
Rozglądam się właśnie po trójmieście, ale szału tu nie widzę.
Napisano 12 December 2016 - 20:43
Rozglądam się właśnie po trójmieście, ale szału tu nie widzę.
uderz do abcsurf na Kielnieńskiej w Gdańsku tam mają trochę fajnego sprzętu, lub w snowshopie na Chwaszczyńskiej w Gdyni. Powinni coś mieć, choć rozmiarówka jest niestandardowa to może uda im się coś na ten termin wyczarować ![]()
Jancio - będzie opcja rejestracji już na zlocie ?
pzdr,
pele
Napisano 12 December 2016 - 21:23
A wiadomo już coś o wystawcach?
Napisano 12 December 2016 - 21:41
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 12 December 2016 - 21:51
Jancio - będzie opcja rejestracji już na zlocie ?
Ostatnio była, ale już za opłatą
Napisano 12 December 2016 - 22:10
A wiadomo już coś o wystawcach?
Obstawiam pewniaki:
- Burton
- LibTech
Z dużym prawdopodobieństwem
- Stepchild
- Nobile
Napisano 12 December 2016 - 23:08
Z dużym prawdopodobieństwem
- Stepchild
przecież Marcin pisał, że nie wiezie tartaku... ![]()
Napisano 13 December 2016 - 10:27
przecież Marcin pisał, że nie wiezie tartaku...
obraził się? ![]()
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 13 December 2016 - 12:44
Napisano 13 December 2016 - 20:31
Lobstery chyba tez beda ![]()
Napisano 13 December 2016 - 20:41
z tego co mi wiadomo Ride raczej tez ![]()
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 16 December 2016 - 10:50
Szukam kompanów do wspolnego wynajecia pokoju gdzie beda ludzie z forum: http://chatanadstawem.com.pl/tutaj noclegi. Bedzie tam spac juz 16 osob, wiec jeszcze minimum 3 by trzeba bylo zebrac zeby pokoj wziac
info 791771587. Ja jestem z Opola.
Napisano 16 December 2016 - 10:59
z tego co mi wiadomo Ride raczej tez
Jak by Ride był i miał jeszcze WarPiga do testów (dużego i małego) to byłoby świetnie.
Ride reaktywował też Timelessa. Jeśli to lata jak stary Timeless to bomba. Ja jeszcze mam Timlessa na sterydach tj. Ride No.4.
Napisano 16 December 2016 - 19:42
Napisano 16 December 2016 - 20:22
ProDish chcesz to sie dowiem bo jutro w poludnie mam sie widziec z chlopakami
no pewnie że chę ![]()
Napisano 17 December 2016 - 13:20
ProDish z tego co się dowiedziałem an testy maja, ale co będą brali nie wiedza jeszcze
, ale jak będzie trzeba to WarPiga jestem wstanie ogarnąć z Let's Borda w poznaniu na testy i zabrać ze sobą ![]()