Wielu producentów dostarcza odpowiednie dyski, w tym Flux, Union... zapewne inni również.
Co Testujemy?
Napisano 07 December 2015 - 09:20
Napisano 07 December 2015 - 10:09
Kupując deskę Burka jest informacją w kanale jacy producenci mają dyski.
Jak chcesz testować lub kupić deskę z kanałem zapytaj się w swoim sklepie o dyski bo na 100% są.
Napisano 07 December 2015 - 22:48
@Marcin
a jakie wiązania podeszłyby do jazdy do Cloud?
Malavity lub jak ma być full kontroola to Diody
będę miał oba wiązania w L (EST)
Wezmę krążki do Drejków
Rome, Union, Now pasują bezproblemowo.
Pomęczę Morgana o krążki do Fluxów
Przejściówek nie ma... Switchback, a tak pozatym kompatybilni są wszyscy liczący się producenci
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 08 December 2015 - 21:06
Malavity lub jak ma być full kontroola to Diody
będę miał oba wiązania w L (EST)
Wezmę krążki do Drejków
Rome, Union, Now pasują bezproblemowo.
Pomęczę Morgana o krążki do Fluxów
Przejściówek nie ma... Switchback, a tak pozatym kompatybilni są wszyscy liczący się producenci
GIT
to ja rezerwuję taki set, tzn. Cloud 162 + Diody
- Marcin07 lubi to
Napisano 08 December 2015 - 21:59
GIT
to ja rezerwuję taki set, tzn. Cloud 162 + Diody
Done!
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 08 December 2015 - 22:52
Może przeniesiemy tą dyskusje do tematu założonego przez Sławka ??
Napisano 09 December 2015 - 00:47
Też z chęcią jakiegoś Lib'a przygarnę na testy
Napisano 09 December 2015 - 11:22
Poproszę o całe info, bo termin w tym roku pasuje
To przywiozę troche porządnego sprzętu na snowpark
7/9/13 LOBSTER VIMANA
Sklep snowboardowy w Poznaniu --> Sportowy Tartak
Napisano 09 December 2015 - 11:26
@jachu - pisz do Jancia - on organizuje tą imprezę
Napisano 09 December 2015 - 18:41
O Mervinie bedzie temat pozniej. Natomiast na pewno bedzie cala przyszloroczna kolekcja DC, gdzie jest duzo zmian. Focus i PBJ maja nowe rdzenie, pro model Torsteina Horgmo czyli
The Blitz bedzie w hybrydzie. Lista desek na dniach.
Wsrod wszystkich testujacych DC bedzie losowanie nagrod, 3 osoby beda bardzo szczesliwe. Nagrody o duzej wartosci. Ale podtrzymam troche cisnienie i info za pare dni;)
Jak bede mial liste desek DC to wrzuce, bo przez ten konkurs moze byc dosc duzo chetnych;P
Napisano 09 December 2015 - 18:46
O Mervinie bedzie temat pozniej. Natomiast na pewno bedzie cala przyszloroczna kolekcja DC, gdzie jest duzo zmian. Focus i PBJ maja nowe rdzenie, pro model Torsteina Horgmo czyli
The Blitz bedzie w hybrydzie. Lista desek na dniach.
Wsrod wszystkich testujacych DC bedzie losowanie nagrod, 3 osoby beda bardzo szczesliwe. Nagrody o duzej wartosci. Ale podtrzymam troche cisnienie i info za pare dni;)
Jak bede mial liste desek DC to wrzuce, bo przez ten konkurs moze byc dosc duzo chetnych;P
No to zapowiada się gruby test. Jak nigdy do tej pory
Napisano 09 December 2015 - 21:50
ps fajnie że Marek będzie. Ostatnio niedosyt mały byl😊☺
Napisano 09 December 2015 - 22:01
Mervin tez bedzie na pewno.
Ale DC naprawde daje mi mozliwosc zrobienia czegos fajnego na TD,wiec bedziecie zadowoleni;)
- Jancio Wodnik lubi to
Napisano 09 December 2015 - 23:37
Super - wreszcie jest szansa na prawdziwy test porównawczy!
Prosnow S.C.
Napisano 09 December 2015 - 23:58
Napisano 10 December 2015 - 00:50
Prosnow S.C.
Napisano 10 December 2015 - 08:24
Ale wiem, ze razem z Morganem jesteście innego zdania;) Nie rozumiem Waszej obsesji z Mervinem, potem jeszcze z Never Summer.
Użytkownik Marek S. edytował ten post 10 December 2015 - 08:37
Napisano 10 December 2015 - 09:28
ja nie mam obsesji... po prostu jestem niezmiernie ciekaw słynnej deklasyfikacji i tworzenia mitów oraz budowania marek na kicie i przekłamanych danych.
- Joszu lubi to
Prosnow S.C.
Napisano 10 December 2015 - 09:49
Dostałem potwierdzenie z DC. Wśród testujących 3 osoby losowane. Do wygrania deska DC 16/17, buty snowboardowe DC 16/17 i bluza DC 16/17.
Każda rzecz wybierana we wrześniu 2016 bo wtedy jest wybór. Chyba ze komuś kto wygrał dechę spasuje jedna z testowek. To moze z nią wyjechać po testach;)
- kortek, ProDish, mike i 4 innych osób lubią to