Najwyżej możesz dać do kogoś kto nawierci Ci ślizg, wstawi inserty, a potem wszystko zaleje, tylko nie masz pewności, że to nie zacznie pękać.
Brak Otworów Na Wiązania W Desce Burton
Napisano 19 October 2015 - 21:07
"Na sprzedaż powystawowa deska BURTON CUSTOM FLYING V 151. Jest to eksponat powystawowy. Deska ręcznie zrobiona w Austrii, posiada mikrorysy które są powstałe najprawdopodobniej w transporcie oraz przy przekładaniu deski. Stan deski jak na foto. Zapraszam do licytacji od 1 zł. Nie przyjmuje zwrotów. Życzę miłej licytacji."
Napisano 19 October 2015 - 21:46
chyba bym odżałował te parę złotych... i miał prawdziwy parapet... ![]()
jak nie ma opcji zwrotu handlarzynie cfffaniakowi (100% nie ma...
), to wrzuciłbym przez face'a na walla burtkowi fotę z pytaniem jakimś - co z tym fantem zrobić na przykład... może jakoś zareagują... ![]()
swoją drogą kolego szybkoklikacz z ciebie... uważaj na przyszłość... bo się kiedyś obok jakiejś Fiony obudzisz i dopiero będzie problem... ![]()
Napisano 20 October 2015 - 14:15
Wrzuć fotę
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 20 October 2015 - 23:09
Czy w tytule aukcji bylo slowo "snowboard"? Bo w opisie nie ma.
Czy gdzies na desce jest napisane "Handmade in Austria"?
edit: ooof, znalazlem aukcje i niestety, masz "deske" z napisem burton za 275zl. owszem, moze ma inserty (latwo sprawdzisz uzywajac magnez) ale czy taka deska nadaje sie do jazdy?
http://allegro.pl/de...5707384050.html
Użytkownik michael edytował ten post 20 October 2015 - 23:31
Napisano 21 October 2015 - 07:12
Użytkownik ProDish edytował ten post 21 October 2015 - 07:14
Napisano 21 October 2015 - 07:34
A jak dla mnie opis jest mylący. Ja bym nigdy nie pomyślał że na targach firmy "eksponują" deski bez insertów, slizgów, czy rdzenia ![]()
Kupiłem wiele powystawowych przedmiotów, ale zawsze to były pełnowartościowe towary.
Bardziej zastanowiłby mnie brak insertów na zdjęciu:.
......don't eat yellow snow
......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 22 October 2015 - 10:29
a może po prostu niewyfrezowano 6mm szczeliny do the channel? może szyna tam jest ![]()
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 22 October 2015 - 11:08
a może po prostu niewyfrezowano 6mm szczeliny do the channel? może szyna tam jest
możliwe żę szyna tam moze być
jakiś DREMEL i jedziesz
Napisano 22 October 2015 - 20:58
najlepiej delikatnie jest naciąć topsheet w okolicach tych trójkątow
Nie masz nic do stracenia
Prosnow S.C.