Najwyżej możesz dać do kogoś kto nawierci Ci ślizg, wstawi inserty, a potem wszystko zaleje, tylko nie masz pewności, że to nie zacznie pękać.

Brak Otworów Na Wiązania W Desce Burton
Napisano 19 October 2015 - 21:07
"Na sprzedaż powystawowa deska BURTON CUSTOM FLYING V 151. Jest to eksponat powystawowy. Deska ręcznie zrobiona w Austrii, posiada mikrorysy które są powstałe najprawdopodobniej w transporcie oraz przy przekładaniu deski. Stan deski jak na foto. Zapraszam do licytacji od 1 zł. Nie przyjmuje zwrotów. Życzę miłej licytacji."
Napisano 19 October 2015 - 21:46
chyba bym odżałował te parę złotych... i miał prawdziwy parapet...
jak nie ma opcji zwrotu handlarzynie cfffaniakowi (100% nie ma... ), to wrzuciłbym przez face'a na walla burtkowi fotę z pytaniem jakimś - co z tym fantem zrobić na przykład... może jakoś zareagują...
swoją drogą kolego szybkoklikacz z ciebie... uważaj na przyszłość... bo się kiedyś obok jakiejś Fiony obudzisz i dopiero będzie problem...

Napisano 20 October 2015 - 14:15
Wrzuć fotę
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 20 October 2015 - 23:09
Czy w tytule aukcji bylo slowo "snowboard"? Bo w opisie nie ma.
Czy gdzies na desce jest napisane "Handmade in Austria"?
edit: ooof, znalazlem aukcje i niestety, masz "deske" z napisem burton za 275zl. owszem, moze ma inserty (latwo sprawdzisz uzywajac magnez) ale czy taka deska nadaje sie do jazdy?
http://allegro.pl/de...5707384050.html
Użytkownik michael edytował ten post 20 October 2015 - 23:31
Napisano 21 October 2015 - 07:12
Użytkownik ProDish edytował ten post 21 October 2015 - 07:14
Napisano 21 October 2015 - 07:34
A jak dla mnie opis jest mylący. Ja bym nigdy nie pomyślał że na targach firmy "eksponują" deski bez insertów, slizgów, czy rdzenia
Kupiłem wiele powystawowych przedmiotów, ale zawsze to były pełnowartościowe towary.
Bardziej zastanowiłby mnie brak insertów na zdjęciu:.
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 22 October 2015 - 10:29
a może po prostu niewyfrezowano 6mm szczeliny do the channel? może szyna tam jest
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 22 October 2015 - 11:08
a może po prostu niewyfrezowano 6mm szczeliny do the channel? może szyna tam jest
możliwe żę szyna tam moze być
jakiś DREMEL i jedziesz
Napisano 22 October 2015 - 20:58
najlepiej delikatnie jest naciąć topsheet w okolicach tych trójkątow
Nie masz nic do stracenia
Prosnow S.C.
Dodaj odpowiedź