będę się czepiał, ale nie zmienia to faktu, że to super patent nie jest..... kieszeń na lewym rękawie jest w tej kwestii jednak nie do zastąpienia
kieszeń na rękawie to znak narciuchów
Napisano 15 October 2015 - 11:13
będę się czepiał, ale nie zmienia to faktu, że to super patent nie jest..... kieszeń na lewym rękawie jest w tej kwestii jednak nie do zastąpienia
Napisano 15 October 2015 - 11:20
taaaa.... z znakiem snbderów jest motanie się z karnetem w zlodowaciałej łapie przy bramkach
Napisano 15 October 2015 - 12:14
taaaa.... z znakiem snbderów jest motanie się z karnetem w zlodowaciałej łapie przy bramkach
Napisano 15 October 2015 - 13:47
W sumie mógłbym jeszcze rozważyć wrzucenie karnetu do kieszeni na szynę w rękawicach, bo mam rękawice z szynami.
Czyli mówicie, że ten Burton będzie spoko? A ta kurtka jest taka długa?
Jakie spodnie do tego?
Napisano 15 October 2015 - 13:58
ja ze swojej strony polecam spodnie również od burtka.... od kilku sezonów jeżdżę w ich kompletach i nie ma na co narzekać..... no może na brak kieszeni na karnet ...... ale z tym można żyć
Napisano 15 October 2015 - 14:19
W sumie mógłbym jeszcze rozważyć wrzucenie karnetu do kieszeni na szynę w rękawicach, bo mam rękawice z szynami.
Czyli mówicie, że ten Burton będzie spoko? A ta kurtka jest taka długa?
Jakie spodnie do tego?
Burton ? jakiś link był co byśmy mogli skomentować ?
ze spodni fajne są serii Cargo a jak masz więcej kasy to Goretexowe serii Burton AK robią robotę (ja używam)
Modele Cyclic (nie ocieplane) lub Stagger / Swash (trochę ocieplane)
Napisano 15 October 2015 - 14:45
Napisano 15 October 2015 - 14:48
daje radę
Napisano 15 October 2015 - 15:31
kieszeń na lewym rękawie jest w tej kwestii jednak nie do zastąpienia
no chyba, że trafi się czytnik... po prawej stronie...
ogólnie korzystam z kieszonki gdzieś tam w pasie śnieżnym i w lewym rękawie... ale to tylko jak na nartach jeżdżę... bo wiadomo...
w kurtkach B słabe to jest, że nie mają sprytnej kieszonki na rękawie, a w takim Anal-logu już uznają taki patent...
Napisano 15 October 2015 - 20:11
http://www.thenorthf...et/p115631.html
Ta ma wszystko jak należy. Szkoda tylko że za długa i jak dla mnie zbyt oczojebna. W poprzednich latach wersje kolorystyczne były lepsze
Napisano 16 October 2015 - 00:48
Napisano 16 October 2015 - 07:44
Ta ma wszystko jak należy. Szkoda tylko że za długa i jak dla mnie zbyt oczojebna. W poprzednich latach wersje kolorystyczne były lepsze
fajna. ponad 2k w cenie katalogowej czyli na wiosnę 1100-1200 PLN. Trochę drogo ale Goretex Pro.
Chyba zostanę przy 2l Gore.
Napisano 16 October 2015 - 07:48
fajna. ponad 2k w cenie katalogowej czyli na wiosnę 1100-1200 PLN. Trochę drogo ale Goretex Pro.
Chyba zostanę przy 2l Gore.
za kieszonkę na karnet we właściwym miejscu się płaci
Napisano 16 October 2015 - 17:52
Fajna, tylko cena nie dla mnie
A jeszcze jakieś kurtki za te 500-600zł? Może jakieś long fit?
Napisano 28 October 2015 - 12:33
Czesc poszukaj jeszcze kurtek Analog-a
np kurka Alder pro model Dannego Davisa
Napisano 01 November 2015 - 17:57
A patrzyłes w Cropp? Ja mam cały zestawik z Cropa , cenowo do 600-700 sie wyrobisz spokojnie. W moim jest kieszen na karnet w rekawie, cieple, nie prezmakaja, fajne, wygodne, troche armotyzuja jak uapdniesz, podszywane z miekkiego materialu (mega fajne uczucie takie mizianie miłym materialem) z zamkami wywietrznikami, wytrzymale (2 sezony no i nic sie nie dizeje) no ogolem git sprawdź moze Niby niszowa marka, i ludize nie zwracaja na nia uwage, ale ja jestem akurat zadowolony (mam kurtke i spodnie )
Napisano 01 November 2015 - 23:15
Napisano 02 November 2015 - 09:14
W TK można też kupić ZIMSTERN - polecam b. fajnie wykonnie.
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 04 November 2015 - 13:18
W TK można też kupić ZIMSTERN - polecam b. fajnie wykonnie.
maja sporo kurtek DC i troche Quika
Napisano 05 November 2015 - 08:27