Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * * 2 głosy

Własne filmiki snowboardowe.

577 odpowiedzi w tym temacie

#141 Kamil Sz.

Kamil Sz.

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 3 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jezdze wn'em i kompensacyjnym

Napisano 13 June 2010 - 14:44

Odpowiadając na wasze posty, kamera to panasonic lumix ls80. A co do stylu ,to wiem ,że są znaczne niedociągnięcia ,ale weźcie pod uwagę,że nie mam żadnego trenera,wszystkiego sam się uczyłem. W przyszlym sezonie zapisuję się do klubu, wtedy postaram się wyeliminować te podstawowe błędy ,które zostały dostrzeżone. A co do 360' ,to była wylądowana i ustana, z tym,że nie chciałem wjechać w cameramana :P Dzięki za szczere słowa , na pewno wezme je do siebie i postaram się poprawić.
Bless!!!

Tutaj też mój filmik,z tym ,że skateboardowy. Poprawiłem błędy z kadrowaniem etc,to ,co powyżej wymieniliście;) oceńcie ^^

#142 Jaroo

Jaroo

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 89 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 13 June 2010 - 14:46

This is a private video :P
Jakie pw ?

#143 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 13 June 2010 - 16:15

no to dorzucę coś od siebieDołączona grafika

filmek z wyjazdu, który odbył się 02.06-06.06.2010 i w którym brało udział kilka osób z forumDołączona grafika

#144 Thomas

Thomas

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 1 postów
  • Poziom zaawansowania:wiem co to jest wn i kompensacyjny

Napisano 14 June 2010 - 19:10

Witam,jestem nowy na forum(tak w razie czego xD) chciałem zacząć w ogóle od tego, że na tym filmiku kumpla Kamila Sz.jestem ja głownie ;) xDD dopiero teraz mam jak pisać także mogę wziąć odpowiedzialność za te błędy, na snowboardzie od dawna jeżdżę ale freestyle dopiero drugi sezon, dlatego nic nie jest dopracowane :) muszę przyznać,że widać to wieśniactwo xD ale już mam ciuchy nowe :D a co do techniki to staram się zapisać do klubu, i zapoznać się ogólnie z towarzystwem, zaje*** wciągnął mnie ten sport i chciałbym w przyszłości wyeliminować te błędy pod okiem trenera :) Kamil nową kamerkę kupuje, i w przyszłym sezonie szykuję się ostra zajawka :D

#145 Jaroo

Jaroo

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 89 postów

Napisano 14 June 2010 - 20:31

Aro nie żebym zazdrościł :D

#146 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 15 June 2010 - 08:37

no to dorzucę coś od siebieDołączona grafika

filmek z wyjazdu, który odbył się 02.06-06.06.2010 i w którym brało udział kilka osób z forumDołączona grafika

ehhhhh, na tyle mnie stać
no board no fun!

#147 Marcin Be

Marcin Be

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 15 June 2010 - 17:50

a ja jeszcze doloze swoje 3 grosze do komentarzy i filmu Kamila Sz.

no styl skokow jest lekko na 'ogora', ale jezeli chlopaki dopiero zaczeli zabawe ze skakaniem, to na prawde niezle, odwaga jest, opanowanie ciala jest.
jak juz JW napisal, brakuje chyba troche w ogole 'oskakania' na snowboardzie, ale jak dojdzie do tego troche spokoju, graby, to pewnie za rok, dwa az milo
bedzie patrzec na trikasy.

a jeszcze co do rozpietej kurki i braku kasku to sie nie zgodze. kto widzial filmiki snow te troche starsze, to tam wielu kolesi
tak jezdzilo, jak dla mnie taki fajny oldskul fristajlowy z lat 90tych, nie mylic z neonowymi strojami i pierwszymi dechami z lat 80tych.
a znacie filmiki z kolesiami Helgason? spodnie ala 'dzins-rurka', niby tez wiocha, ale wyglada super. Kazdy ma swoj sytl - o gustach sie nie dyskutuje, ha, ha!
oczywiscie kwestia kask-bezpieczenstwo to inna sprawa, ale JW, chlopaki sa troche mlodsze niz my, wiec tak szybko nie zrobia sobie 'kuku'.

chlopaki napirajcie dalej.

Aro, czym zescie to krecili? telepie troche i polowa filmiku przeswietlona ;-) no i kurde w intro jest 'reklama' parku, a z parku nic, tak nie moze byc! toz to skandal! ;-)
ale fajnie zobaczyc 'klasyke' jezeli chodzi o miejscowki lodowcowe!

#148 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 15 June 2010 - 18:45

...

Aro, czym zescie to krecili? telepie troche i polowa filmiku przeswietlona ;-) no i kurde w intro jest 'reklama' parku, a z parku nic, tak nie moze byc! toz to skandal! ;-)
ale fajnie zobaczyc 'klasyke' jezeli chodzi o miejscowki lodowcowe!

Zapomniałem dodać, że to dopiero pierwsza część Dołączona grafika

a tak na serio, to z tym parkiem trochę się rozpędziłem bo byłem pewny, że mam z parku jakieś filmiki ale oczywiście się lekko pomyliłemDołączona grafika, w każdym razie jeżeli rentgen opanuję w końcu swoją kamerkęDołączona grafika to coś dorzucęDołączona grafika

co do jakości filmików to niestety moja kamerka gdzieś krąży po europie i większość kręciliśmy jakimś tam aparacikiemDołączona grafika

Jeżeli chodzi o Hinter to oczywiście miejscówka jak najbardziej godna poleceniaDołączona grafika

#149 Jaroo

Jaroo

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 89 postów

Napisano 15 June 2010 - 19:37

Marcin Be z braćmi Helgason to jest inna bajka :D Oni już napinali na desce gdy mieli po 100 cm wzrostu :jupi2:

Pzdr
Jaroo

#150 Marcin Be

Marcin Be

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 19 June 2010 - 22:24

zima sie skonczyla, wiec najwyzszy czas material przejzec i cos skleic,
na razie trailer, calosc jakos na dniach, tygodniach...

zima '09-'10 z przyjaciolmi:

jak nie bedzie obrzucone jajami i zgnilymi pomidorami to zalcze pozniej pelna wersje, haha!

#151 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów

Napisano 19 June 2010 - 22:43

http://www.youtube.c...h?v=wted19aO5R8

jak nie bedzie obrzucone jajami i zgnilymi pomidorami to zalcze pozniej pelna wersje, haha!

Błąd ortograficzny Ci się na końcu wdarł bo się nie pisze comeing soon tylko coming ;P poza tym to cool! Dołączona grafika

Czekam na pełną wersję :terefere:

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#152 Grzybson

Grzybson

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 173 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 20 June 2010 - 10:26

No filmik bardzo przyjemny i triczki ciekawe, bo ten boxik na mottolino do łatwych nie należy.
PS. W kwietniu też jeździłeś z tym pomponem w livigno??

#153 Misiek Bielsko

Misiek Bielsko

Zaawansowany snołborder

• ModTeam
  • 774 postów

Napisano 20 June 2010 - 10:50

Aro, koooowa.. dajcie następnym razem znać, jak będziecie jechać na kilka dni - akurat byłem w tym czesie w Polszy i dałbym radę http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif/
Pozdrowienia z gór Riła i Rodopów w Bułgarii - powyżej 2200 jest jeszcze trochę śniegu, a ja deski nie wziałem :terefere:
www.maramuresz.com Wyprawy4x4, freeride - Rumunia, Bułgaria, Bałkany

#154 Marcin Be

Marcin Be

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 20 June 2010 - 11:43

PS. W kwietniu też jeździłeś z tym pomponem w livigno??

tak, ale akurat w livi nie szlo mi dobrze (przedewszystkim skoki cienizna), bo na medium-line zaliczylem na rozgrzewke dwa razy niezlego dzwona-ogora,
zostalem totalnie pokonany przez kikery, hehe, no i przez 3 dni nie moglem sie prawie ruszac...no i zostalem na small-line, czy jak ja tam zwal.
a co? tez byles?? big-pro-line? ;-)

#155 duh

duh

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 146 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 20 June 2010 - 11:45

jak zwykle ciekawa jazda i fajny montaż, a to dopiero trailer. czekam na całośc i licze na kilka ujęć w zwolnionym tempie (slow motion czy jakoś tak to sie zwie :terefere: ) bo na trailerze fajnie to wyglądało.
tego się nie da opisać słowami,
to trzeba czuć pod nogami ...

#156 Grzybson

Grzybson

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 173 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 20 June 2010 - 11:50

tak, ale akurat w livi nie szlo mi dobrze (przedewszystkim skoki cienizna), bo na medium-line zaliczylem na rozgrzewke dwa razy niezlego dzwona-ogora,
zostalem totalnie pokonany przez kikery, hehe, no i przez 3 dni nie moglem sie prawie ruszac...no i zostalem na small-line, czy jak ja tam zwal.
a co? tez byles?? big-pro-line? ;-)

No byłem, ale głownie jeździłem na carosello.

Sory za off-topa :terefere:

#157 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 20 June 2010 - 23:58

Druga część filmiku z Avoriaz Dołączona grafika trochę po eksperymentowałem i chyba troszeczkę przegiąłemDołączona grafika

ale zmontować coś na 10 calowym laptopie to masakraDołączona grafika

#158 Jaroo

Jaroo

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 89 postów

Napisano 21 June 2010 - 18:56

Gdzie te eksperymenty ? :terefere: Chyba ich nie zauważyłem...

#159 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 21 June 2010 - 21:38

Dołączona grafika ten cały wyjazd to był jeden wielki eksperymentDołączona grafika

#160 Yamsha

Yamsha

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 187 postów

Napisano 17 August 2010 - 15:38

Witam :) na snowboardzie jeżdżę jakoś od 2 lat freestyle'owo , w zeszłym sezonie powstał pierwszy filmik, krótki dość. Wyraźcie swoje opinie.
Edycja -sony vegas , pierwszy filmik jakikolwiek montowałem , a kamera w przyszłym sezonie będzie już znacznie lepsza ;)
Enjoi!

http://www.youtube.com/watch?v=aSsrRixA8Q8

za***iscie wyszło jeśli chodzi o fun i widowisko.
file:///C:/Users/medion/Desktop/36_1315939518.gifJeśli snowboard przeszkadza ci w pracy, to rzuć pracę