Własne filmiki snowboardowe.
Napisano 13 June 2010 - 14:44
Bless!!!
Tutaj też mój filmik,z tym ,że skateboardowy. Poprawiłem błędy z kadrowaniem etc,to ,co powyżej wymieniliście;) oceńcie ^^
Napisano 13 June 2010 - 14:46
Jakie pw ?
Napisano 13 June 2010 - 16:15
filmek z wyjazdu, który odbył się 02.06-06.06.2010 i w którym brało udział kilka osób z forum
Napisano 14 June 2010 - 19:10
Napisano 14 June 2010 - 20:31
Napisano 15 June 2010 - 08:37
no to dorzucę coś od siebie
filmek z wyjazdu, który odbył się 02.06-06.06.2010 i w którym brało udział kilka osób z forum
ehhhhh, na tyle mnie stać
Napisano 15 June 2010 - 17:50
no styl skokow jest lekko na 'ogora', ale jezeli chlopaki dopiero zaczeli zabawe ze skakaniem, to na prawde niezle, odwaga jest, opanowanie ciala jest.
jak juz JW napisal, brakuje chyba troche w ogole 'oskakania' na snowboardzie, ale jak dojdzie do tego troche spokoju, graby, to pewnie za rok, dwa az milo
bedzie patrzec na trikasy.
a jeszcze co do rozpietej kurki i braku kasku to sie nie zgodze. kto widzial filmiki snow te troche starsze, to tam wielu kolesi
tak jezdzilo, jak dla mnie taki fajny oldskul fristajlowy z lat 90tych, nie mylic z neonowymi strojami i pierwszymi dechami z lat 80tych.
a znacie filmiki z kolesiami Helgason? spodnie ala 'dzins-rurka', niby tez wiocha, ale wyglada super. Kazdy ma swoj sytl - o gustach sie nie dyskutuje, ha, ha!
oczywiscie kwestia kask-bezpieczenstwo to inna sprawa, ale JW, chlopaki sa troche mlodsze niz my, wiec tak szybko nie zrobia sobie 'kuku'.
chlopaki napirajcie dalej.
Aro, czym zescie to krecili? telepie troche i polowa filmiku przeswietlona no i kurde w intro jest 'reklama' parku, a z parku nic, tak nie moze byc! toz to skandal!
ale fajnie zobaczyc 'klasyke' jezeli chodzi o miejscowki lodowcowe!
Napisano 15 June 2010 - 18:45
...
Aro, czym zescie to krecili? telepie troche i polowa filmiku przeswietlona no i kurde w intro jest 'reklama' parku, a z parku nic, tak nie moze byc! toz to skandal!
ale fajnie zobaczyc 'klasyke' jezeli chodzi o miejscowki lodowcowe!
Zapomniałem dodać, że to dopiero pierwsza część
a tak na serio, to z tym parkiem trochę się rozpędziłem bo byłem pewny, że mam z parku jakieś filmiki ale oczywiście się lekko pomyliłem, w każdym razie jeżeli rentgen opanuję w końcu swoją kamerkę to coś dorzucę
co do jakości filmików to niestety moja kamerka gdzieś krąży po europie i większość kręciliśmy jakimś tam aparacikiem
Jeżeli chodzi o Hinter to oczywiście miejscówka jak najbardziej godna polecenia
Napisano 15 June 2010 - 19:37
Pzdr
Jaroo
Napisano 19 June 2010 - 22:24
na razie trailer, calosc jakos na dniach, tygodniach...
zima '09-'10 z przyjaciolmi:
jak nie bedzie obrzucone jajami i zgnilymi pomidorami to zalcze pozniej pelna wersje, haha!
Napisano 19 June 2010 - 22:43
zima sie skonczyla, wiec najwyzszy czas material przejzec i cos skleic,
http://www.youtube.c...h?v=wted19aO5R8
jak nie bedzie obrzucone jajami i zgnilymi pomidorami to zalcze pozniej pelna wersje, haha!
Błąd ortograficzny Ci się na końcu wdarł bo się nie pisze comeing soon tylko coming ;P poza tym to cool!
Czekam na pełną wersję
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 20 June 2010 - 10:26
No filmik bardzo przyjemny i triczki ciekawe, bo ten boxik na mottolino do łatwych nie należy.zima sie skonczyla, wiec najwyzszy czas material przejzec i cos skleic,
PS. W kwietniu też jeździłeś z tym pomponem w livigno??
Napisano 20 June 2010 - 10:50
Pozdrowienia z gór Riła i Rodopów w Bułgarii - powyżej 2200 jest jeszcze trochę śniegu, a ja deski nie wziałem
Napisano 20 June 2010 - 11:43
tak, ale akurat w livi nie szlo mi dobrze (przedewszystkim skoki cienizna), bo na medium-line zaliczylem na rozgrzewke dwa razy niezlego dzwona-ogora,PS. W kwietniu też jeździłeś z tym pomponem w livigno??
zostalem totalnie pokonany przez kikery, hehe, no i przez 3 dni nie moglem sie prawie ruszac...no i zostalem na small-line, czy jak ja tam zwal.
a co? tez byles?? big-pro-line?
Napisano 20 June 2010 - 11:45
zima sie skonczyla, wiec najwyzszy czas material przejzec i cos skleic,
jak zwykle ciekawa jazda i fajny montaż, a to dopiero trailer. czekam na całośc i licze na kilka ujęć w zwolnionym tempie (slow motion czy jakoś tak to sie zwie ) bo na trailerze fajnie to wyglądało.
to trzeba czuć pod nogami ...
Napisano 20 June 2010 - 11:50
No byłem, ale głownie jeździłem na carosello.tak, ale akurat w livi nie szlo mi dobrze (przedewszystkim skoki cienizna), bo na medium-line zaliczylem na rozgrzewke dwa razy niezlego dzwona-ogora,
zostalem totalnie pokonany przez kikery, hehe, no i przez 3 dni nie moglem sie prawie ruszac...no i zostalem na small-line, czy jak ja tam zwal.
a co? tez byles?? big-pro-line?
Sory za off-topa
Napisano 20 June 2010 - 23:58
ale zmontować coś na 10 calowym laptopie to masakra
Napisano 21 June 2010 - 18:56
Napisano 21 June 2010 - 21:38
Napisano 17 August 2010 - 15:38
Witam na snowboardzie jeżdżę jakoś od 2 lat freestyle'owo , w zeszłym sezonie powstał pierwszy filmik, krótki dość. Wyraźcie swoje opinie.
Edycja -sony vegas , pierwszy filmik jakikolwiek montowałem , a kamera w przyszłym sezonie będzie już znacznie lepsza
Enjoi!
http://www.youtube.com/watch?v=aSsrRixA8Q8
za***iscie wyszło jeśli chodzi o fun i widowisko.