Czołgiem!
No więc powoli jestem u kresu sił. Chcemy ze znajomkami wybrać się na śnieg po Świętach, najchętniej 27.12 w Alpy, nie zostawiając za kwatery po 1000 ojro od łba. Miałem już nawet klepnięty apartament 95m2 w Schladming, ale potem okazało się, że miła pani Ninette von Smaletz, czy jakoś tak, się pomyliła i zrobiła rezerwację na Sylwka, ale... w przyszłym roku. Tegoroczny mają już dawno zabukowany. Jako że jedziemy z dzieciakami, a jedna z koleżanek ma oczekiwania większe, niż francuskie apartamenty 7-9 osobowe, bo jesteśmy już starzy i lubimy troszkę wygodniej spać, to szukam raczej w Austrii, bo dojazd krótki i niemęczący. Możecie polecić jakąś konkretną miejscówkę, albo biuro/organizatora? Ewentualnie w grę wchodzą jeszcze Włochy...
Tydzień Sylwestrowy Na Desce - Gdzie Szukać Ofert?
Rozpoczęty przez
Misiek Bielsko
, 07 Sep 2014 20:31
sylwester wyjazd alpy dzieci
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 September 2014 - 20:31
www.maramuresz.com Wyprawy4x4, freeride - Rumunia, Bułgaria, Bałkany
Napisano 07 September 2014 - 22:01
Ja szukałem w tym terminie na booking…szukałem w okolicach Kaprun, Kitzbuhel, żeby było jak najbliżej…nic - powodzenia
Napisano 08 September 2014 - 18:54
Michu ty i stary? hehehe już się znudziły francuskie mega apartamenty ?
Napisano 09 September 2014 - 09:44
Nie znudziły, ale z małymi dziećmi to się trochę inaczej wybiera
Wysłałem zapytania do biur podróży i... coś mają. Nawet w okolicach Kaprun, czy Zillertal. Jutro siądę do tematu na spokojnie i coś wybierzemy. Te bookingi-srukingi są do d*py, bo hotele mają tylko pewną pulę na booking, a resztę wystawiają dla biur - zresztą nieraz dużo taniej. Na dzień dzisiejszy - można trafić oferty hotel/pensjon z wyżywieniem w okolicach Zell am See na tydzień noworoczny za 3,5-4,5 tysia za dwójkę dorosłych z 7-latką. Do tego karnety i dojazd. To tak na szybko z ofert Neckermanna.
Wysłałem zapytania do biur podróży i... coś mają. Nawet w okolicach Kaprun, czy Zillertal. Jutro siądę do tematu na spokojnie i coś wybierzemy. Te bookingi-srukingi są do d*py, bo hotele mają tylko pewną pulę na booking, a resztę wystawiają dla biur - zresztą nieraz dużo taniej. Na dzień dzisiejszy - można trafić oferty hotel/pensjon z wyżywieniem w okolicach Zell am See na tydzień noworoczny za 3,5-4,5 tysia za dwójkę dorosłych z 7-latką. Do tego karnety i dojazd. To tak na szybko z ofert Neckermanna.
Użytkownik Misiek Bielsko edytował ten post 09 September 2014 - 09:44
www.maramuresz.com Wyprawy4x4, freeride - Rumunia, Bułgaria, Bałkany
Napisano 28 September 2014 - 18:27
Witam, wszystkich spragnionych śniegu. zostało nam jeszcze trochę wolnych miejsc na sylwestrowy wyjazd i dobra cena jak ktoś zapisze się do wtorku. Sprawdźcie ofertę i zapraszam z nami bo będzie się działo!!!
http://www.ehschool....now-safari.html
http://www.ehschool....now-safari.html