Tu masz dostepne US13 czyli 46,5 2 kolory - jeszcze Ci zrobia lepsza cene za cash to super sklep sam tu kupilem nowe imperiale kilka dni temu
http://www.funwind.c...ion-2015-detail
POLECAM
Napisano 30 January 2015 - 12:36
Tu masz dostepne US13 czyli 46,5 2 kolory - jeszcze Ci zrobia lepsza cene za cash to super sklep sam tu kupilem nowe imperiale kilka dni temu
http://www.funwind.c...ion-2015-detail
POLECAM
Napisano 30 January 2015 - 12:59
Z Northewave'a są dośc fajne i sztywne Decade. Widziałem, że w Skiteam'ach mają ich spory wybór i jeszcze kilka modeli Nitro
Napisano 30 January 2015 - 13:00
Napisano 02 February 2015 - 23:51
Czas zgasić podjar... ION jest fajny ale są jest ostra konkurencja http://adechade.com/...rozmiar-12-us/
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 27 April 2015 - 19:51
Po około 16-18 dniach na śniegu buty idą do reklamacji - odklejająca się podeszwa na czubku
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 30 November 2016 - 12:57
Jest jakaś znacząca różnica pomiędzy modelem z zeszłego a z tego sezonu?
Napisano 30 November 2016 - 15:29
Jest jakaś znacząca różnica pomiędzy modelem z zeszłego a z tego sezonu?
Jest !!!!
Dlatego kupiłem IONy z zeszłego roku na zapas.
Zmienili but wew.
Teraz jest to but jaki był jeszcze w 2012
Od 2013 but wew był cały oblany gumą i nie ma co się oszukiwać trzeba było więcej czasu by się ułożył lub wymagał wygrzewania.
No ale taki but trzyma flex dłużej.
A teraz jest powrót to 2012. But ma być wygodny od razu i tracić sztywność szybciej.
czego doświadczył np. Mike bo pisał tu na forum.
Mam IONy z 2012 - potwierdzam.
ale ...... Burton jest cwany i można kupić but wew z zeszłego roku jako upgrade
Napisano 30 November 2016 - 15:33
Ok, to chyba lepiej wezmę te z zeszłego. Zwłaszcza że tańsze
Napisano 30 November 2016 - 15:51
Ok, to chyba lepiej wezmę te z zeszłego. Zwłaszcza że tańsze
tylko uważaj, bo mam wrażenie, że z tą gumową wkładką są nieco sztywniejsze od tych ze zwykła..... i tak jakoś pamiętam Praxxa z zeszłego sezonu jak się do nich przyzwyczaić nie mógł
Napisano 30 November 2016 - 18:39
@retro - zrobisz jak będziesz uważał, ale jeśli dzisiaj miałbym kupić buty, to nie kupiłbym ion'ów... raczej... kupiłbym imperiale... again...
Napisano 30 November 2016 - 18:59
@retro - zrobisz jak będziesz uważał, ale jeśli dzisiaj miałbym kupić buty, to nie kupiłbym ion'ów... raczej... kupiłbym imperiale... again...
czyli dobrze kojarzę....
Napisano 30 November 2016 - 19:13
tylko uważaj, bo mam wrażenie, że z tą gumową wkładką są nieco sztywniejsze od tych ze zwykła..... i
Czy sztywniejsze ? Może troszkę.
Napisano 30 November 2016 - 19:22
Od moich Black Diamond Quadrant na pewno nie będą sztywniejsze. Także pewnie jakoś łyknę
Imperiale wychodzą drożej bo nie ma modelu z zeszłego roku w moim rozmiarze. Ale przemyślę. Chcę zresztą jeszcze przymierzyć 32 i może jakieś DeeLuxy
Napisano 30 November 2016 - 19:24
Imperiale nie miały tego buta oblanego gumą więc .....
@Praxx a co nie grało z IONnem
Napisano 01 December 2016 - 12:48
to nie tak, że coś mocno nie grało... to są po prostu buty do określonych akcji... a nie są to codzienne akcje przeciętnego ridera... chyba, że celem jest ciśnięcie na rancie na maxa codziennie to tak - ion'y pykną... ale jak potrzeba więcej luzu w gaciach to już się robi sztywno... to tak jak pójście do knajpy z kumplami w gangu zapiętym po szyję... niby jest ok, łódka szumi, kumple wokół, ale jakoś sztywno...
imperiale nieco bardziej uniwersalne... większe spektrum nie przeszkadzania...
Napisano 01 December 2016 - 22:57
to nie tak, że coś mocno nie grało... to są po prostu buty do określonych akcji... a nie są to codzienne akcje przeciętnego ridera... chyba, że celem jest ciśnięcie na rancie na maxa codziennie to tak - ion'y pykną... ale jak potrzeba więcej luzu w gaciach to już się robi sztywno... to tak jak pójście do knajpy z kumplami w gangu zapiętym po szyję... niby jest ok, łódka szumi, kumple wokół, ale jakoś sztywno...
imperiale nieco bardziej uniwersalne... większe spektrum nie przeszkadzania...
Nie jest tak źle z Ionem jeśli mocno nie zaciśniesz góry i dasz pracować stawowi. Zawiązane ma max blokują strasznie stopę, ale sporo znajomych jeźdzących w Ionach właśnie je niedociąga na górze i serio to działa
Prosnow S.C.
Napisano 10 December 2016 - 21:30
Napisano 11 December 2016 - 21:14
tak jak mówisz... imperial w tym samym rozmiarze jest deczko zgrabniejszy... u mnie to deczko to było przestawianie pasków o oczko...
a jak tegoroczny but wewnętrzny, to bladego pojęcia nie mam...
Napisano 11 December 2016 - 21:43
Czyli co? Imperiale też są spoko?
Napisano 11 December 2016 - 22:06
polecam przeczytać post #90... jeszcze raz...