No ja będę
Aro a jak tam z żarciem z Polski? Zabieraliście coś? Jakiś obkład, przetwory w słoikach etc? Jak wyglada ogólnie cały dzień jak bys mógł w skrócie opisać/
no to tak w skrócie

- polecam wziąć jakieś foods z polski zaoszczędzi się trochę kasy (makaron, ryż itp. jakieś sosiki itd.), przydają się także gorące kubki w torebeczkach

.
- rano przed wyjściem, można zjeść sobie jakieś śniadanko aczkolwiek nie koniecznie

my robiliśmy sobie kanapki lub bagietki z parówkami i keczupem i braliśmy na stok, na wysokości 3400 jest fajny chillzone przy snowparku i jak dobrze pójdzie będzie tam grill na gaz, po zajęciach zawsze się tam spotykaliśmy, żeby troszkę odpocząć i coś przekąsić, powrót do hotelu zawsze był gdzieś około 15-16tej, nie wiem jak w kwietniu będzie z warunkami, i czy będzie można zjechać na sam dół, jeśli tak to zawsze na chwilkę będzie można pod skoczyć do hotelu

, hotel jest przy samej gondoli
co do obiadów to już zależy od osób jak się zgadają mam na myśli, czy każdy sobie, czy wspólne obiadki, my na przykład robiliśmy wspólnie no i mieliśmy Marysię
no a wieczorem to już różnie... kto co preferuję