Les2Alpes Kwiecień 2010
Napisano 15 April 2010 - 22:16

Napisano 15 April 2010 - 22:59
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 16 April 2010 - 06:03
na poduszkę
prześcieradło

Napisano 16 April 2010 - 10:05
szoruję na ciufcię (11.55)

aaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Napisano 16 April 2010 - 17:54
Można tylko życzyć kupy śniegu i udanych skoków

Napisano 16 April 2010 - 19:07
Napisano 16 April 2010 - 19:11

Ale Ciebie też odprowadzę

Napisano 16 April 2010 - 19:32
Radzio ja dopiero październik na lipiec już wiem że nie jadę bo mój dyro idzie na urlop i mam zastępstwo
Ale Ciebie też odprowadzę
Jacko wysle Ci kartke z Francji:)
Napisano 16 April 2010 - 20:17

Napisano 25 April 2010 - 12:31

Fotka z przedwczoraj z baru na 2600 - jedyna, ktora mam w telefonie...
Poza tym postaram sie jakis filmik zmontowac - troche tego na kamerce jest, choc nie wiem, czy litry potu, jakies wylalismy podczas tych godzin na stoku interesuja kogokolwiek oprocz zainteresowanych
W duzym skrocie - Bylo w pytke - pogoda dopisala w 99 procentach (pelna lampa, poparzone twarze, jeden dzien lekko pochmurny), ekipa dopisala mysle, ze w stu procentach. No... przynajmniej nasza ekipa, bo co do drugiej polowy autobusu to moze spuszcze zaslone milczenia

Chlopaki (Motyl & Siwy) wcale nie okazali sie tacy straszni, choc na stoku bywalo "nieletko", hehe... Wieczorami imprezy zacne, poranne rozgrzewki przerazajaco potrzebne

Pozdrowienia dla Motyla, Szreka (dzieki za ostrzenie!), Siwego, Aro, Rentgena, Zyly'ego i Daisy, Jaro (Clown) i Moniki Kropki, Manchis (dzieki za lekcje smarowanka

No... to tyle chyba. Odsypiajcie spokojnie...
Mam nadzieje, ze do zobaczenia np. tej jesieni, jesli Bog i Partia pozwola...
Monia i Misiek
Załączone pliki
Napisano 26 April 2010 - 11:00
W duzym skrocie - Bylo w pytke - pogoda dopisala w 99 procentach (pelna lampa, poparzone twarze, jeden dzien lekko pochmurny), ekipa dopisala mysle, ze w stu procentach. No... przynajmniej nasza ekipa, bo co do drugiej polowy autobusu to moze spuszcze zaslone milczenia
![]()
Chlopaki (Motyl & Siwy) wcale nie okazali sie tacy straszni, choc na stoku bywalo "nieletko", hehe... Wieczorami imprezy zacne, poranne rozgrzewki przerazajaco potrzebne
Pozdrowienia dla Motyla, Szreka (dzieki za ostrzenie!), Siwego, Aro, Rentgena, Zyly'ego i Daisy, Jaro (Clown) i Moniki Kropki, Manchis (dzieki za lekcje smarowanka), Szynki, Goszi, Lucka, Lolka, Agi, Avi, Fabiana-Pawiana, Felka, Bartka i paru osob, ktorych w tej chwili nie mozemy sobie przypomniec
![]()
No... to tyle chyba. Odsypiajcie spokojnie...
Mam nadzieje, ze do zobaczenia np. tej jesieni, jesli Bog i Partia pozwola...
Monia i Misiek
My (Ja, Moniśka i Shrek) byliśmy w Wawie o 16:P.
Nie będę się rozpisywał bo Misiek napisał już to co trzeba było:). My również ślemy wszystkim wymienionym i nie wymienionym gorące pozdrowienia.
Progres jakiś był o tym to może niech Motyl & Siwy się wypowiedzą.
Jedyne co wiem napewno po wyjeździe to aby na następny zabrać DUŻO większy zapas miodówki - SPECIAL FOR SIWY:P.
Do zobaczenia przy najbliższej okazji.
Pozdrawiamy
Napisano 26 April 2010 - 11:35
My (Ja, Moniśka i Shrek) byliśmy w Wawie o 16:P.
Nie będę się rozpisywał bo Misiek napisał już to co trzeba było:). My również ślemy wszystkim wymienionym i nie wymienionym gorące pozdrowienia.
Progres jakiś był o tym to może niech Motyl & Siwy się wypowiedzą.
Jedyne co wiem napewno po wyjeździe to aby na następny zabrać DUŻO większy zapas miodówki - SPECIAL FOR SIWY:P.
Do zobaczenia przy najbliższej okazji.
Pozdrawiamy
było MeGa!

no i maskotka musi bc

Załączone pliki
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 26 April 2010 - 11:51
no i maskotka musi bc
Daisy Rządzi:)
Napisano 26 April 2010 - 14:19

www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 26 April 2010 - 16:54
dzięki wielkie dla Was wszystkich za bardzo udany wyjazd,gratulujemy wszystkim poczynionego progresu i zapraszamy ponownie:)
od kiedy ty gratulujesz progresu?

aDECHAde.com Team
Napisano 26 April 2010 - 18:01
zawsze gratuluje ale po skończeniu szkolenia,nigdy wczesniej co by kursant nie popadł w samouwielbienie:)od kiedy ty gratulujesz progresu?

www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 26 April 2010 - 18:11

podziękowania także dla Motyla i Siwego z Snow4Life za organizację wyjazdu, za udostępnienie sprzęciwa do testów, za fun, który był nierozłączną jego częścią

Jeszcze raz dziękować

Napisano 26 April 2010 - 19:45

no ale nie powiem i na signalu i sancie i salomonie jezdzilo sie przyjemnie ;] jednak testy sporo dają
aDECHAde.com Team
Napisano 26 April 2010 - 20:13

Dzięki dziewczyny i chłopaki za progres i za powrót w całości, i za kulturkę (że mogłem być dumny z takiej ekipy), dzięki za potencjalne wyrko (na szczęście nie było potrzebne), i w ogóle za wsio

Napisano 26 April 2010 - 20:25
dzięki za potencjalne wyrko (na szczęście nie było potrzebne)
No to super, czyli wszystko skonczylo sie dobrze - to najwazniejsze