Problem
Napisano 03 November 2014 - 10:06
Napisano 03 November 2014 - 12:06
mi brakuje motywacji, czasu i kasy zeby to ogarnąć, pozatym silnik jest juz stary, zeby zrobic aktualizacje trzeba skórkę całą przerobić ma to zrobic one, ale nie ma nowego skryptu dużo rzeczy się sypie ja łatam dziury powertape'm z biedronki który się rozkleja. Praktycznie kazdy ma do mnie fejsa a pisał mi tylko Marcin07 bodajze ze cos sie dzieje a ja nie właze na forum bo nie mam czasu na to ostatnio wogole. Kiedyś sie ogarnie narazie to zjebane wyswietlanie tenatów zrobiłem.
Fajnie że połatałeś
Dzieki
Mi brakuje wsparcia dla Tapatalk - nie chce mi się logować w poziomu telefonu na stronę. Tapatalk sprawdza się idealnie.
Jak ktoś używał to wie o czym piszę.
Napisano 03 November 2014 - 22:51
...
...
...
...
dobra, poswięciłem na to 4min swojego w h*j cennego czasu doceń to! czyli masz i spierdalaj ;* tapatalk działa, ide do kibla potestować.
mike, ja tu tylko przelotnieShreku!!!!! Witamy na forum
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 03 November 2014 - 23:01
Napisano 03 November 2014 - 23:06
dobra, poswięciłem na to 4min swojego w h*j cennego czasu doceń to! czyli masz i spierdalaj ;* tapatalk działa, ide do kibla potestować.
mike, ja tu tylko przelotnie
Ty dziadu . 4 minuty ci to zajęło a trzeba było czekać na to rok cały. Leń jeden
No ale działa pięknie. Polecam bo właśnie odpisuje z Tapatalk
- Jancio Wodnik lubi to
Napisano 22 November 2014 - 12:48
Napisano 22 November 2014 - 13:03
Shrek niedługo wgra i problemy zniknal
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 22 November 2014 - 16:50
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...