Skocz do zawartości

Zdjęcie

Żelazko Toko 800W - Zakup Grupowy Adechade

197 odpowiedzi w tym temacie

#101 grimow

grimow

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 16 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 07 February 2013 - 17:17

A nie możemy odebrać tych 15 sztuk w/g kolejności na liście??? Z gwarancją ceny przy następnej dostawie?

#102 Bepass

Bepass

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 0 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 07 February 2013 - 18:47

Aj szkoda. W takim razie czekamy na dalsze info.
Pozdrawiam

#103 Daro

Daro

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 393 postów

Napisano 07 February 2013 - 19:57

Oj to faktycznie lipa będzie trzeba poczekać ,
na samym początku nie spodziewałem się że będzie aż tyle chętnych osób na zakup :D
Bunkrów nie ma ale też jest za***iście .

#104 Snp

Snp

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 570 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 07 February 2013 - 20:06

To moja osoba na pograniczu widze :P Jezeli bysmy zamawiali dla tych pierwszych 15 osob :P

#105 Dabla

Dabla

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 145 postów

Napisano 07 February 2013 - 20:18

no właśnie, można by odebrać w ratach. ja nie powiem mam ciśnienie trochę bo czasu do wyjazdu tydzień został

#106 majdan

majdan

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 59 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 07 February 2013 - 21:08

Odbieranie w ratach nie bardzo mi sie usmiecha, bo to dwa razy więcej roboty dla mnie. Zobaczymy co powiedzą. Początkowo zapytałem o 20 sztuk i były...
Dlatego też ewentualne zbieranie hajsu dopiero jak potwierdza dostepnosc.

#107 robert

robert

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 60 postów

Napisano 07 February 2013 - 22:11

Jak ma się na dzień dzisiejszy możliwość dopisania się do żelazka oraz smaru i cykliny ?

#108 ProDish

ProDish

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2647 postów

Napisano 07 February 2013 - 23:48

Odbieranie w ratach nie bardzo mi sie usmiecha, bo to dwa razy więcej roboty dla mnie. Zobaczymy co
powiedzą. Początkowo zapytałem o 20 sztuk i były...
Dlatego też ewentualne zbieranie hajsu dopiero jak potwierdza dostepnosc.

jak nie będzie tych 20 to wejdźmy w te 15 zgodnie z listą.
nie ma co czekać bo zaraz koniec sezonu ;)
"Jeżeli problem ma jakieś rozwiązanie, to nie ma się o co martwić, jeżeli rozwiązania nie ma, to martwić się nie ma sensu" - Dalajlama

#109 Iron

Iron

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 08 February 2013 - 09:30

Średnio mi się to wszystko widzi , najpierw składają propozycję , że min 20 , teraz w ciula jadą, że mają tylko 15 na stanie , a jak przyjdzie co do czego nawet dla szczęśliwej 15-stki to będzie 8 na stanie ..(uważacie, że wstrzymają się ze sprzedażą na czas zbiórki kasy ? ) na złość remsport sobie z nienacka urlop zrobił więc jestem udupiony :cry: ..ja czekam do poniedziałku z info ..jak się nic nie wyjaśni to rezygnuję, trudno odżałuje te 30-40 zł na żelazko więcej i zrobię zakupy gdzie indziej

#110 Czilos

Czilos

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 08 February 2013 - 10:47

Dokladnie. Jezeli jest mozliwosc wez te 15szt a potem robi sie kolejne zamowienie bo na pewno sie uzbiera. Fajnie by bylo jakby to bylo szybkie info bo zalezy Mi na czasie - zreszta widze, ze kazdemu.

#111 madman

madman

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 08 February 2013 - 12:40

Hmm generalnie nie sądzę, że się zbierze kolejna grupka na taką samą ilość żelastwa. Teraz wyszło +- 25 osób, gdyby było więcej chętnych to by się odezwali. Albo się skończy na 1 full partii albo na niczym. Rozumiem majdana, że 2x to za dużo babraniny. Więc poczekałbym na to info. Też bym chciał to już mieć lub żeby formalności poszły do przodu. Ale do pełnego info znowu się użyje starego żelastwa po babci. Nie zbiedniejemy od tego:)

Toko poleciało w kulki i trochu po opinii. Chyba zapomniało, że w "normalnej cenie" są również dobre żelastwa z tzw. znanych/uznanych firm, czasem w trochu niższych cenach. Pewnie się nie spodziewali, że będzie takie zainteresownie ale teraz wóz/przewóz-zarabiają pewny hajs i klientele na akcesoria albo niesmak:/

Jestem ciągle chętny czy to będzie teraz czy za miecha itd bez względu na czas bo żelastwo będzie na wielki a nie tylko potrzebne na "dziś" i dla wielu osób. W trójke ze znajomkami biorę to 1 żelastwo. Więc jeśli ktoś z total braku czasu zrezygnuje to pliss o uwzględnienie mnie w jego miejsce. Nie żebym się wbijał przed kogoś. Poprostu zgłaszam w przypdku rezygnacji kogoś jeśli będzie taka możliwość. Z tego 1 żelastwa będą korzystać 3 ziomy, easy.

#112 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów

Napisano 08 February 2013 - 13:25

W całym tym oczekiwaniu na łachę toko - bo na to wygląda - proponowałbym się odezwać do dystrybutorów holmenkola, swixa i briko wyjaśniając jak z pyszna obchodzi się właśnie kilkadziesiąt osób. Wiadomo w jaki ton uderzyć. Z racji weekendu z b.i.s-em sam mogę to uczynić po powrocie, o ile istnieją polskie oddziały.

Wiem że demon ma jeszcze żelazka, dużo taniej od toko, ale to maluczkie zabawki i wyglądałoby to jak jeżdżenie łazikiem po pokładzie lotniskowca.
There's a natural mystic blowing through the air ...

#113 Daro

Daro

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 393 postów

Napisano 08 February 2013 - 19:11

Nie wiem co powiedzieć ale poczekam i zobaczę co będzie
Bunkrów nie ma ale też jest za***iście .

#114 Dabla

Dabla

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 145 postów

Napisano 11 February 2013 - 11:06

koledzy czy coś wiadomo w sprawie Toko? bo czas upływa konkretnie..

Użytkownik Dabla edytował ten post 11 February 2013 - 11:07

#115 Iron

Iron

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 11 February 2013 - 11:24

Wg mnie , jest po temacie ..Majdan nic nie pisze bo pewnie Toko nie odpisuje ..poczekam do końca dnia tak jak pisałem i oficjalnie podziękuje Toko , Joszu ma dobrą opcję , ale nie wiem czy już nie zapóźno ..a zamrozić kasę na sprzęt na przyszły sezon bardzo mi się nie chce ..chyba że cena naprawdę będzie atrakcyjna ..to pomyślę.

Majdan napisz czy temat jest nadal aktualny , czy czekamy dajemy TOKO max 2 dni na konkretną odpowiedź itp .. dużo ludzi chce sprzętu..sezon się kończy i wszyscy są w zawieszce ..kurna oni coś odpisują w ogóle ? jak nie , to rozmawiałeś z nimi telefonicznie .... ?

#116 Muniek

Muniek

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1029 postów

Napisano 11 February 2013 - 11:24

Wróciłem z wyjazdu, przesłałem mailem dane do wysyłki TOKO.

#117 Dabla

Dabla

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 145 postów

Napisano 11 February 2013 - 12:17

a jesli nie TOKO to które żelazko byście polecili jako dobre i tanie?

#118 Iron

Iron

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 11 February 2013 - 12:53

Najtańsze maleństwo to http://www.remsport....mon-p-1548.html , chyba nawet ktoś używa na forum , ze względu na wielkość troszkę trzeba polatać nim , ale ponoć daje rade
Toko t8 na alle..coś koło 185 z wysyłką
ja znalazłem w necie dobrą cenę na Wintersteigera , coś koło 150 zł , ale nie znalazłem żadnych opini , choć firma to nie jakiś krzak ...myślę że jakie nie będzie to będzie dobre , ale remsport ma urlop do 15-go ..więc d*pa , bo mi trzeba min jeszcze cyklinę , smar a remsport ma wszystko

#119 Dabla

Dabla

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 145 postów

Napisano 11 February 2013 - 13:08

ja właśnie dzwoniłem do przedstawiciela Holmenkola (Zakopane) - za zestaw żelazko+ smar (jakiś lepszy uniwersalny)+ cyklina + szczotka wyszłoby około 250 zł

#120 Iron

Iron

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 11 February 2013 - 13:33

Rewelka ! Mi ta cena bardzo odpowiada (potrzebuje właśnie komplet) ...Dabla ta cena to przy zakupie grupowym (było nas 23)x cały zestaw , czy dla jednej .... ? bo i tak większość to żelazko chciało tylko ..

Jak jest taka opcja to brał bym i dziś komplet (może do końca tygodnia bym miał a natym mi zależy)