No jak to gdzie? Tam gdzie będzie największa kolejka, muza, lasery, sztuczne ognie i jaskrawa łuna
Koks...czy będzie koks...się pytam/:-)
Napisano 27 January 2015 - 22:50
No jak to gdzie? Tam gdzie będzie największa kolejka, muza, lasery, sztuczne ognie i jaskrawa łuna
Napisano 27 January 2015 - 23:39
Napisano 28 January 2015 - 18:46
@emer, koks jak zwykle w koksownikach w dowolnej ilości
@Dekagram - Chairman 160, Cobra 158, West 159... to mi przychodzi na szybko do głowy..
Never Summer Snowboards Store i nie tylko
snowboard, longboard, wiązania, ciuchy, akcesoria
www.boardshop.pl
www.boardshop.pl - facebook site - like it!
Napisano 28 January 2015 - 21:07
interesuje mnie chairman 173... mam przyjeżdżać..?
Napisano 28 January 2015 - 22:42
interesuje mnie chairman 173... mam przyjeżdżać..?
nie wolno kupować desek na puder! to tak jak zaklinanie przyszłości. kiedyś kupiłem Lib Tech Litigator 172 i rok puźniej zimy nie było!
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 31 January 2015 - 19:01
Napisano 31 January 2015 - 19:08
www.boardshop.pl
Napisano 31 January 2015 - 21:20
No to jadę. Dzięki za info.
Napisano 01 February 2015 - 10:52
Napisano 01 February 2015 - 14:40
Prosba o jakas recke Westa z przyszlorocznej kolekcji
pełnej recenzji pisać nie będę bo po pierwsze zrobiłem na niej tylko 2-3 zjazdy..... a po drugie na sporo dla mnie za długiej
po takich doświadczeniach powiedzieć mogę na razie, że jest bardzo podobna do starej cobry, moim zdaniem zajęła po prostu jej miejsce, bo cobra z opisu stała się rasową freeridówką
z tego co odczułem to drewno jest bardzo stabilne i świetnie trzyma krawędź.... inicjacja skrętu dla mnie nieco wymagająca i delikatnie opóźniona, ale to zwalam na razie na długość sampla
Napisano 01 February 2015 - 20:52
Mike, nie spodziewałem się, że w i tak lakonicznej recenzji wydusisz z siebie coś więcej niż
noooooooooomm
Napisano 02 February 2015 - 12:04
Mike, nie spodziewałem się, że w i tak lakonicznej recenzji wydusisz z siebie coś więcej niż
noooooooooomm
ojtam ojtam.....
Napisano 03 February 2015 - 19:56
Będą testy w najbliższym czasie?
Napisano 03 February 2015 - 20:08
Dzięki za dobre towarzystwo Warun na Czarnej jakiego nie było od daaaawna
Napisano 05 February 2015 - 19:22
Jak ma sie REALNY flex Westa do Snowtroopera? W aktualnym sezonie niby Proto bylo 5, Snowtrooper 5, a Cobra 5,5. Wg flex testow z kolei okazywalo sie, ze Proto jest twardsze od Cobry, a Snowtrooper bardziej miekki niz Cobra.
Napisano 12 February 2015 - 14:57
Witajcie, trochę zaniedbałem ostatnio forum, ale od dzisiaj będę uzupełniał zaległości.
Przede wszystkim WILEKIE DZIĘKI dla Wszystkich, którzy zjawili się na testach. Jak zwykle nie zawiedliście. Było naprawdę bardzo miło i mega wesoło.
Warun dopisał, więc testujący mieli okazję sprawdzić obie kolekcje w większości warunków.
@Maluuutka, chcemy jeszcze coś zorganizować, pracujemy nad tym.
Jest dużo pytań na temat Westa. Po krótce sprawa wygląda następująco. Wbrew obiegowej opinii West nie zastąpił Heritage, która nie zagości już w przyszłorocznej kolekcji. Miejsce Heritage wypełnia z powodzeniem Cobra i Chairman.
West jest deską bardzo zbliżoną do Snowtroopera z identycznym flexem i podobną budową. To co je różni, to oczywiście profil, który w West występuje w wersji Ripsaw Camber & Rocker.
Wydłużone dwukrotnie strefy cabmera powodują, że West jest deską bardziej agresywną od Snowtroopera. Można też odnieść wrażenie, że West jest troszkę sztywniejsza i trochę bardziej oddaje.
Generalnie w NS rysuje się wyraźny podział na modele z tradycyjnym profilem RC i nowym profilem CR. Moim zdaniem, to bardzo dobrze, bo oba rozwiązania mają swoich entuzjastów. Niektórym perfekcyjnie siedzi Proto, a niektórzy pójdą w stronę Ripsaw.
Będzie wielu, którym bezwzględnie odpowiada EVO, a będą też tacy, którzy nie zobaczą świata poza asymetrycznym, mięciutkim Funslingerem. Tak samo jest z Snowtrooperem i Westem. Kwestia stylu jazdy, indywidualnych wymagań i preferencji.
Użytkownik Jamer edytował ten post 12 February 2015 - 14:58
www.boardshop.pl
Napisano 13 January 2016 - 23:58
że tak nieskromnie odgrzeje kotleta jakieś wieści z biura głównego kiedy i czy będzie się coś testowało?
Napisano 14 January 2016 - 06:44
Biuro główne odpowiada Testy będą. Zapewne na początku lutego, czekamy wyłącznie na normalne warunki. Lokalizacja - Czarna Góra. Do objeżdżenia obecna jak i przyszłoroczna kolekcja NS.
www.boardshop.pl
Napisano 14 January 2016 - 19:44
Użytkownik praxx edytował ten post 14 January 2016 - 19:48
Napisano 14 January 2016 - 19:50
www.boardshop.pl