przed chwilą widziałem zdjęcie... nie ma żadnych desek... pusty namiot... tam nie warto jechać...
Never Summer - Testy
Napisano 03 February 2017 - 18:19
Napisano 03 February 2017 - 18:20
Never Summer Snowboards Store i nie tylko
snowboard, longboard, wiązania, ciuchy, akcesoria
www.boardshop.pl
www.boardshop.pl - facebook site - like it!
Napisano 03 February 2017 - 18:39
będzie klaps..? ty niedobry... ty...
Napisano 05 February 2017 - 08:14
byłem, miód i wino piłem, po brodzie ściekało do gęby nie trafiało...
wysoka 5 dla chłopaków, że im się chce i pozwalają... całej reszcie za towarzystwo...
Napisano 05 February 2017 - 09:01
Napisano 05 February 2017 - 13:43
Ja dziękuję za udostępnienie snowtroopera. Nie powiem, przytuliłbym na stałe . Na muldach spoko sobie radził, przy szybszym zjeździe stabilnie.
I dzięki dla Prodisha za transport.
Użytkownik mb77 edytował ten post 05 February 2017 - 14:11
Napisano 05 February 2017 - 18:50
Bardzo miło spędziłem dzień. Pośmigałem trochę na nowych dla mnie drewnach i wrażenia jak zwykle pozytywne.... jak to z NS bywało i bywa nadal. Odkryciem jest dla mnie pomijana wszędzie pozycja AM z katalogu, czyli WEST. Naprawdę zacne drewno, które z powodzeniem mogłoby być moją "jedyną deską".... oczywiście gdybym tylko jednej w quiverze pożądał
Podziękowania dla Jamera i wszystkich spotkanych na stoku za super spędzony dzień. O dziwo, jak na Czarną Górę, wyjeździłem się zacnie
Napisano 05 February 2017 - 21:56
Ok, ProDish na FB zaciekawił mnie jeszcze bardziej Maverixem stąd moje pytanie: Czy są planowane w tym sezonie jeszcze jakieś testy NSa? Najchętniej trochę bardziej na wschód?
Napisano 05 February 2017 - 23:20
Panowie i Panie,
Dzięki Jamer za testy. Fajne było cię poznać osobiście.
Dzięki koledzy za dobrą atmosferę. Dzięki lokalesy i dzieki ci co ze mną przyjechali z Wawy specjalnie na ten evencik
Było za***iście.
Śnieg miekki ale udało się potestować fajne desiwka. Z przyjemnością pośmigałbym na tych desiwach na ubitym lub w pucholu.
Co testowałem
Wiązki Burton Dione
Buty- stare już miekkie IONy
NS Proto 2 - 154
już miałem okazję na tym latać w Listopadzie ale 154 dla mnie jest za mało.
Jeszcze raz spróbowałem bo wg. parametrów długość efektywna spora ale ...... za mało dla mnie. 154 fajnie jedzie ale muszę 157 mieć by się móc wypowiedzieć.
Nie powiem 154 mi się podobało.
Insta Gator 151 - efekt WOW ale mniejszy
odpowiedź Never Summer na WarPiga ale zrobione tak jak ja wolę. Zero flatów czy rockerów tylko fajna hybryda.
Deska na której śmigamy do 10 cm krócej ale za to z łopatą z przodu. Nie było jak przetestować ale na 100% będzie sztos między drzewami
'
Chairman 160 - efekt WOW
Idealny rozmiar dla mnie. Mimo że było miekko to czuć że decja na krawędzi jedzie jak dzika. Stawiasz na "rancie" i jedzie na "rancie"
Muszę się na tym przejechać na ubitym stoku i to jak najszybciej.
NS West
miało być bardziej miekko niż na moim Ripsaw i było. Ale .... wolę Ripsaw
Nie dla mnie. Ale jak dla kogoś Ripsaw jest za agresywny to West jest pozycją OK
NS Maverick - chyba 157
Dzięki Jamerowi w listopadzie latałem na NS25 więc Maverick jest deską wg. mnie podobną. No trochę może bardziej niż NS25 na puchol.
Szkoda że warun był słaby i nie było puchola. Ewidentnie coś do pociśnięcia po za traskę i ubite. Pomysł na deskę Rano puchol a potem jazda po ubitym.
\\
i na koniec
Testnął bym tego Chairmana na ubitym.
Chodzi mi cały czas po głowie
Użytkownik ProDish edytował ten post 05 February 2017 - 23:23
- Jamer i Konrad lubią to
Napisano 06 February 2017 - 07:40
Z naszej strony DZIĘKI WIELKIE!!! wszystkim za przybycie. Niektórzy dotarli naprawdę z daleka!
Starej gwardii dzięki za wsparcie przy organizacji, logistyce chmielu i ogólnie, ogarnianiu spraw trudnych do ogarnięcia
Mimo, że warun nas nie rozpieszczał, to był bardzo dobry dzień. Wszystkie deski był cały czas w akcji. Sporo osób objeździło po kilka modeli.
Dla nas nie ma nic cenniejszego niż Wasze rogale, opinie na gorąco i mega dawka dobrej energii po objechaniu drewna, które akurat komuś solidnie podeszło
Tak trzymać!
www.boardshop.pl
Napisano 06 February 2017 - 07:44
Tak trzymać!
i vice versa
Napisano 06 February 2017 - 08:55
Testnął bym tego Chairmana na ubitym.
Chodzi mi cały czas po głowie
z chairmanem jest jeden problem, jak go już przetestujesz niestety trza wydać hajs, bo tak zachwyca ....
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 06 February 2017 - 09:45
z chairmanem jest jeden problem, jak go już przetestujesz niestety trza wydać hajs, bo tak zachwyca ....
Nawet miałem go nie dotykać ale Jamer namówił bym spróbował. No i jest problem.
Napisano 06 February 2017 - 11:03
www.boardshop.pl
Napisano 06 February 2017 - 11:14
ogólnie to atmosfera jakaś taka napiętą była.... od tej pory czuję presję
Napisano 06 February 2017 - 12:06
Będą odszkodowania? Zwłaszcza za te chwilówki...
Użytkownik mb77 edytował ten post 06 February 2017 - 12:09
Napisano 06 February 2017 - 12:25
www.boardshop.pl
Napisano 06 February 2017 - 12:47
- Jamer lubi to
Napisano 06 February 2017 - 16:08
Grafiki wymiatają (szczególnie ryba zwraca uwagę i to płci pięknej)
hah... i co Ja(nusz)mer..? jak się teraz czujesz..?
Napisano 07 February 2018 - 22:50
Panowie, czy w tym sezonie organizujecie jakieś testy, bo coś cicho. A za oceanem na targach pojawiły się deski na następny sezon.
No i tak zacnie było w zeszłym roku