Ej, bardzo fajny of-top

Z setbackiem kiepsko, jade na wewnetrznych srubach i jest ok. Moze moge minimalnie przesunac. W lesie akurat zatrzymuje sie co kilka (gesty las) kilkadziesiat metrow zeby wybrac linie.
No, moj Split Kit kosztowal mnie 612 pln, w dodatku przywieziony przez kumpla w walizce. Ale taki byl kurs dolara, doszly jeszcze jakies oplaty, bo za pozno nadalem sprawe kumplowi i wysylka w Stanach byla expressowa.
Konrad - podrzuc jakies trasy na split w Szczyrku pliz? Albo na rakiety? Tutaj mapa on-line Szczyrku
http://www.e-gory.pl...kid-Slaski.htmlAkurat tam mialem najfajniejsze jazdy po lesie. Swietna "trasa" ze Skrzycznego na dol wyciagow GATu. Wybieram sie tam na pierwszy tydzien lutego, chodzil za mna pomysl na wjazd krzeselkiem na Skrzyczne a potem zjazd w strone Lipowa, Slotwin albo Godziszki - w zaleznosci od tego "gdzie pusci". Powrot busikiem pod wyciag i od nowa

Wogole fajnie byloby znalezc gore dostepna ekhem, samochodem, zjazd po puchu po polu gorala i z powrotem na gore. Wiem, bluznierstwo

Jak sie rozpedze moze zmontuje split (nie wiem na jakiej desce) na Szczyrk i sprubuje swoich sil. Na TestDrive w Krynicy podszedlem sobie dla zabawy na Slotwiny (chlopaki z K2 mieli splita). W sumie OK tylko kondycja do bani.
Splitowanie czy rakiety to cos, czego daaawno nie robilem - chodzenie po gorach, wloczega. Do tej pory tylko wygodny freeride przytrasowy (choc czasami trzeba bylo przejsc sie kilkaset metrow).
Gdzie kupic najtaniej foki? Ceny oryginalow sa spore

jakies 200 USD plus ew. VAT.
BTW - ktos z Was mieszkal na Slotwinskiej 7 w Krynicy (dobre obiady na dole u gospodyni) na zeszlosezonowym Test Drive? Jezeli tak to bylem u Was z Zylym na poczestunku.