Deski typu Rocker :)
Napisano 31 March 2010 - 19:08

Napisano 31 March 2010 - 19:19
Do ostrej jazdy moje misie maja NEXTa w RC na v rockerze ale pracuja nad hybryda. Pozatym ciekawe jak felkl rozwiazal sprawe ciecia na pytongu na swych sztandarowych deskach do FR.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 06 April 2010 - 08:26
Wiadomo że do carvingu raczej średnio się nadają
nie do konca sie zgodze, nie mowie o stromych trasach i twardym sniegu, ale ja (i nie tylko ja) mam wrazenie,
ze na moim 'jib-rockerze' (wedlug opisu typowo skrzynkowy/fs rocker K2(!!!)) o wiele latwiej jezdzi mi sie na krawedzi na trasie,
nie mowie o carvie typu slalomowka i czarna/czerwona trasa, ale o miekkiej desce i jezdzie na krawedzi przy niskich i srednich predkosciach na niebieskich/czerwonych trasach
Chyba, ze rady kolegow w innym moim topiku mi pomogly i wydaje mi sie, ze lepiej mi idzie, haha, nie ze 'lepsza decha'
Napisano 06 April 2010 - 09:55
nie do konca sie zgodze, nie mowie o stromych trasach i twardym sniegu, ale ja (i nie tylko ja) mam wrazenie,
ze na moim 'jib-rockerze' (wedlug opisu typowo skrzynkowy/fs rocker K2(!!!)) o wiele latwiej jezdzi mi sie na krawedzi na trasie,
nie mowie o carvie typu slalomowka i czarna/czerwona trasa, ale o miekkiej desce i jezdzie na krawedzi przy niskich i srednich predkosciach na niebieskich/czerwonych trasach
Potwierdzam - mam bardzo zbliżone doznania. Marcin, masz www, czy jibpana?
Napisano 06 April 2010 - 19:18