Śluby itp
Napisano 29 July 2010 - 17:43

Napisano 29 July 2010 - 19:17
Dla mnie jest to szalone, bo sale mam juz od grudnia zarezerwowana.... kapele, fotografa i kamerzyste tez.. a slub dopiero w maju przyszłego roku..to wiecie czy nie wiecie? to październik czy styczeń?
bo się zgubiłam
a Simon jeszcze nie wybrał miesiaca na przyszly rok... i jeszcze styczen? szalenstwo

A co do zimy to nie mam nic przeciwko niej.. Ale.... nie sprzyja sukniom ślubnym

nadworny internetowy snowboardzista
Napisano 29 July 2010 - 20:09

Napisano 29 July 2010 - 20:10
Megg no co.....nie chciałem tak szybko tego mówic bo jeszcze nic na 100% nie było wiadomo
Kasia....przecież nam zima nie straszna
no ok... rozumiem

Napisano 29 July 2010 - 20:15
jest to mozliwe jedynie jesli mowisz o slubie cywilnym... a i z tym radzilabym sie orientowac jak tam terminy... bo jak ostatnio dzwonilam do urzedu w krk to terminy sa na 2 miesiace w przod.. a koscielnego to... jesli wyrobicie sie na pazdziernik to... szacun...stycznień to i tak odległy......a październik....to bedzie hardcorowiec
mówie o październiku 2010
Napisano 29 July 2010 - 20:19
jest to mozliwe jedynie jesli mowisz o slubie cywilnym... a i z tym radzilabym sie orientowac jak tam terminy... bo jak ostatnio dzwonilam do urzedu w krk to terminy sa na 2 miesiace w przod.. a koscielnego to... jesli wyrobicie sie na pazdziernik to... szacun...
na poczatek sierpnia bede wiedział juz wszystko to Ci powiem....czy bedzie szacun czy nie ;pp
Napisano 29 July 2010 - 20:35
eeeee tam nic z tych rzeczyjest to mozliwe jedynie jesli mowisz o slubie cywilnym... a i z tym radzilabym sie orientowac jak tam terminy... bo jak ostatnio dzwonilam do urzedu w krk to terminy sa na 2 miesiace w przod.. a koscielnego to... jesli wyrobicie sie na pazdziernik to... szacun...

no tak najbardziej chwytliwe terminy lipiec sierpien czy tez wrzesien to wiadomo ze sa oblegane ale misiace typowo zimowe czy tez wczesna wisona to niema problemu. tym bardziej ze konkurencja w salach, kapelach, kucharkach itp etc jest ogromna.
Ja sie w styczniu tego roku zdecydowalem i mi sie udalo zorganizowac all na sierpnia ....hehe ktos zrezygnowal

masz mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw...
Napisano 29 July 2010 - 20:55

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 30 July 2010 - 08:00
Simon chcesz ślub kościelny w październiku? to ja Ci załatwie
tylko sobie wybierz księdza który jest wykładowcą i no problem. Moja Firma działa sprawnie
Ty to mozesz mi dać....ale rozwód...a ja mam nadzieje ze nigdy nie bede potrzebować twojej pomocy

Napisano 30 July 2010 - 10:15
W krakowie nie ma takiej opcji.... no chyba ze zadowolimy sie gowniana sala i beznadziejna kapela....eeeee tam nic z tych rzeczy
no tak najbardziej chwytliwe terminy lipiec sierpien czy tez wrzesien to wiadomo ze sa oblegane ale misiace typowo zimowe czy tez wczesna wisona to niema problemu. tym bardziej ze konkurencja w salach, kapelach, kucharkach itp etc jest ogromna.
Ja sie w styczniu tego roku zdecydowalem i mi sie udalo zorganizowac all na sierpnia ....hehe ktos zrezygnowalale sie udalo
Napisano 02 August 2010 - 20:02

Dziewczyny tylko nie płakać

Napisano 02 August 2010 - 22:12
Z dniem 16 października zmieniam stan cywilny
kuuurcze biedna kajoja

hehehe
żeń sie dlaczego masz mieć lepiej:P
Napisano 03 August 2010 - 09:19
kuuurcze biedna kajoja
![]()
hehehe
żeń sie dlaczego masz mieć lepiej:P
Nasze dni zostały policzone

Napisano 03 August 2010 - 09:40

ja pozostne stara panna

Napisano 04 August 2010 - 20:21

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 05 August 2010 - 23:45

Napisano 06 August 2010 - 10:49
gejerek +
koszula +
spinki+
buty+
kamizelka i takie ustrojstwo jak krawat hehe +
koszula krótki rękaw +
koszula kolejna +
koszula ostatnia

biiig koszty

no i jeszcze tydzień i po mnie http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif/
Napisano 06 August 2010 - 12:39
ot "malutka" lista zakupów wczoraj zrobionych:
gejerek +
koszula +
spinki+
buty+
kamizelka i takie ustrojstwo jak krawat hehe +
koszula krótki rękaw +
koszula kolejna +
koszula ostatnia+
biiig koszty
no i jeszcze tydzień i po mnie http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif/
tydzien?? biedaku

Napisano 06 August 2010 - 16:47
kochana dopiero w majupo Tobie dscrev tez