a będzie ten transport kaman? ;]
no chyba musimy pogadać
poważnie
o życiu
itd
Napisano 05 November 2011 - 15:49
a będzie ten transport kaman? ;]
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 05 November 2011 - 17:32
Napisano 05 November 2011 - 20:01
nie sądziłeś chyba że puszczony zostaniesz za friko ?No i zezwolenie na wyjazd na TD dostałem Przy okazji wpakowałem się po uszy w rozszerzoną maturę z matmy :?
Użytkownik Joszu edytował ten post 05 November 2011 - 20:02
Napisano 05 November 2011 - 23:29
Tu się nie ma z czego śmiać, bo jeszcze mi będziesz tłumaczył matmę na stokunie sądziłeś chyba że puszczony zostaniesz za friko ?
Napisano 06 November 2011 - 16:57
OMG ja też planowałam kupić (bo tamten zestaw był pożyczony) ! co do uproszczonych wersji jak wtedy o 3 nad ranem zobaczyłam wasze mordy to wiedziałam ze trzeba do was łopatologicznie.ołowiany zadziała też w drugą stronę. Jak nie zawiniesz łapy odpowiednio , to paluchy będą boleć.
ojjj, królem górki nie zostanie bele kto
zobaczymy jeszcze, i tak Suzu będzie mistrzem ceremonii
Spoko luz ja tu już raz ludziom zadania na forum robiłam mogę pomóc >_<Tu się nie ma z czego śmiać, bo jeszcze mi będziesz tłumaczył matmę na stoku
Na przypale albo wcale:D
Napisano 06 November 2011 - 17:32
czyje zobaczyłaś, to twoje!co do uproszczonych wersji jak wtedy o 3 nad ranem zobaczyłam wasze mordy to wiedziałam ze trzeba do was łopatologicznie.
Co nie zgadzam !?I NIE ZGDZAM SIE NA ŻADNE OŁOWIE! bo już wtedy przy drewnianym prawie oko straciłam.
żadnego łaskawieCo do mistrza ceremonii mogę Joszu łąskawie wyznaczyć cię mym szlachetnym i utytułowanym zastępcą.
Na stoku to tabliczki mnożenia mogę nauczyć.Spoko luz ja tu już raz ludziom zadania na forum robiłam mogę pomóc >_<
Napisano 06 November 2011 - 18:07
ad1) Boś waćpan zrąbał sprawe! teraz musisz mości panie nadrobić tę nieodżałowaną stratę w mych oczach!1)JA nie doczekałem przyjazdu jaśnie Pani w karocy
2)nie ma takich skillsów jak ty, żeby złapać kręcący się totem w scenie rodem z matrixa
3)Na stoku to tabliczki mnożenia mogę nauczyć.
A całkować ... hmmm ...
Na przypale albo wcale:D
Napisano 06 November 2011 - 20:38
#ehschool
Napisano 06 November 2011 - 20:39
i niby kiedy miałaby się nadarzyć okazja po temu ?ad1) Boś waćpan zrąbał sprawe! teraz musisz mości panie nadrobić tę nieodżałowaną stratę w mych oczach!
nie mam czasu na pierdołyad2) Takie niesamowite umiejętności można nabyć w akademii jedi. Jak chcesz mogę Cię polecić.
tylko go nie wyciskajad3) Jeszcze nie posiadłam mrocznej mocy całkowania ale śmiercionośna różniczka to dla mnie pryszcz.
Jancio musiał maczać w tym palceSwoją drogą już się wiercę na myśl o TD
Napisano 06 November 2011 - 21:34
Ty się tak nie rozpędzaj, mnie na razie pokonała planimetriaad3) Jeszcze nie posiadłam mrocznej mocy całkowania ale śmiercionośna różniczka to dla mnie pryszcz.
Swoją drogą już się wiercę na myśl o TD
Napisano 06 November 2011 - 22:21
Napisano 07 November 2011 - 01:04
Napisano 07 November 2011 - 15:32
Teraz już wiem po co wymyślili klasy SITS...WItam, jestem tutaj nowy , pisze poniewaz mam mala sprawe. Otoz studiuje Turystyke i rekreacje na AWF w katowicach i wybralem sobie studium instruktorskie snowboard i 7 grudnia mam wyjazd na oboz do Austri a niestety nie potrafie jezdzic jeszcze Planuje kupic sprzet i zaczas jezdzic, dlatego pisze tutaj narazie , aby sie dowiedziec kto jest z okolic katowic do czestochowy i jest instruktorem lub ma pojecie o jezdzie ? Ile kosztowala by godzina instruktora aby uczyl mnie jezdzic ? Chce w tej Austrii juz cos jezdzic a nie uczyc sie tam dopiero, co do sprzetu to bede pytal pozniej, ale moze najpierw w tym mi ktos pomoze?
Napisano 07 November 2011 - 17:48
WItam, jestem tutaj nowy , pisze poniewaz mam mala sprawe. Otoz studiuje Turystyke i rekreacje na AWF w katowicach i wybralem sobie studium instruktorskie snowboard i 7 grudnia mam wyjazd na oboz do Austri a niestety nie potrafie jezdzic jeszcze Planuje kupic sprzet i zaczas jezdzic, dlatego pisze tutaj narazie , aby sie dowiedziec kto jest z okolic katowic do czestochowy i jest instruktorem lub ma pojecie o jezdzie ? Ile kosztowala by godzina instruktora aby uczyl mnie jezdzic ? Chce w tej Austrii juz cos jezdzic a nie uczyc sie tam dopiero, co do sprzetu to bede pytal pozniej, ale moze najpierw w tym mi ktos pomoze?
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 07 November 2011 - 18:14
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 07 November 2011 - 21:32
Napisano 07 November 2011 - 22:39
to tylko ja taki frajer wyciągnąłem łapę i postarałem się pomóc
idę do kąta
Napisano 07 November 2011 - 23:24
Plusika Ci dałam Joszu !!! bynajmniej nie za frajerstwo
Użytkownik Joszu edytował ten post 07 November 2011 - 23:25
Napisano 07 November 2011 - 23:37
czyje zobaczyłaś, to twoje!
JA nie doczekałem przyjazdu jaśnie Pani w karocy
Napisano 08 November 2011 - 00:12
Ta tylko że z lekka sfatygowanej.Oj żebyś wiedział że w karocy! ;P