A więc, jeśli nadal mam wymieniać przymioty tego miejsca to..... jak dla mnie to zajebisciie blisko bo spod mojego domu 102 km. w chwili gdy temperatura spada poniżej 5 stopni nasnieżają trasę otwartą (czyli bonusowe jakieś 600m na*kurwiania po śniegu) (na stoku paniuje cały czas ok -2/-3 stopnie) W snowparku pod sufitem wisi helikopter - na jaką cholere nie wiem, ale przypuszczam że jest elementem snowparku. na hali śnieżnej jest miejsce na odpoczynek i szamę (na górze bezpośrednio na stoku napoje + kanapki), jak sie wyjdzie z hali restauracja która jest bardzo fajnie zorganizowana + bar z alkoholami drinami itp. jest jeszcze jakaś tam scena przypuszczam ze będą koncerty itp.w restaruracji jest nawet tanio bo za 2 obiady z napojami zapłaciliśmy 32 lity. No i wielki dla nich plus ze nie ma zadnych fastfoodów tylko żarcie regionalne + jakieś tam desery+sałatki itp. nawet coś a'la sushi było. Obsługa jest mega miła i w zasadzie wszyscy mówią po angielsku + wszyscy po rosyjsku + większość rozumie polski.zakochałem sie już w tym miejscu
możesz mówić o tym wiecej...
A najfajniejsze jest to żę w zasadzie jeśli komuś nie zależy żeby jeździć na własnym sprzęcie to może tam jechać tylko z kartą płatniczą. wypożyczyć można wszystko od deski po ciuchy i ochraniacze.
Ja się zakochałam choć jeszcze nie wszystko jest tam gotowe. wierzcie na słowo, jeśli chodzi o letnią alternatywę to to jest najbardziej wypasione miejsce jakie dotąd widziałam!
btw. jest w tym samym misteczku jeszcze park wodny, byłąm tam 5 razy i jeszcze mi się nie znudziło^^