Hey!!
Napisano 09 January 2010 - 00:43
Napisano 09 January 2010 - 00:44
Van nie stracilas postow przed wygloszeniem "rankingu" Paczek daj na loozz i tak kazdy wie ze jestes spamer nr 1 kazdy pamieta nie spinaj ;]
Napisano 09 January 2010 - 00:44
Zerknij tutaj, staniesz się mądrzejszyJoszu moglbys opisac w temacie kompensacyjny w dziale o technice bo jeszcze nikt nie opisal w szukajce nie ma ;S Albo Pw
Z gory dzieki
http://www.snowboard...hp/nauka_jazdy/
Kompensacyjny to jest - oczywiście wg mnie - obniżanie pozycji (kolanka zgięte, uda mocno naprężone, garb prosto) podczas wchodzenia w skręt bądź hamowania, a następnie podwyższanie pozycji przy wychodzeniu ze skrętu - bardziej tak jakby wybicie.
Nie jestem za***isty we wszystkim i nie wiem czy to nie jest po prostu NW.
Ja praktycznie w trybie kompensacyjnym cały czas jeżdżę, bo dzięki temu mogę w miarę szybko reagować na z reguły fatalną "nawierzchnię" stoku. Z jazdą na prościutkich nogach straciłbym już dawno zęby na killku muldach.
Poproś jednak motyla albo marcina, żeby ci powiedzieli, a nie czytaj głupoty które wypisuję
Tzn wiesz, albo zawiązujemy komitet i do każdego, kogo rodzice nie puszczą ślemy tonę listów ze skargami i zapewnieniami, albo pomysł strzela w łeb.Ha ha ha ! Ej! Wiesz co chciałabym to zobaczyć! Nalot skarg do rodziców xD tak to jest to nawet podam adres ha ha
Chciałabym pojechać Ale caly dzien to u mnie podróż trwa czy naprawdę nie mozna by jakoś w week w lutym Buuu:( Eh
A avatar co sie czepiasz fajny jest xD
Oczywiście kosztami wysyłki obarczymy ciebie, bądź oddasz w naturze nosząc nasz sprzęcior na i spod stoku.
To już w sumie omówiłem kilkanaście stron wcześniej i nie podlega dyskusji. Zatem w ramach zadośćuczynienia za całą akcję wymyślimy Ci kilka zadań, poza nauką do matury
A to dlaczego nie możemy lecieć w lutym już zostało omówione w temacie dedykowanemu wypadowi.
Ty masz ferie.
Mapet: nie zapominaj o starym porzekadle: the moar u spam, the bigger ur penis iz
Nie wiem czy w przypadku panien idzie w cycki
Napisano 09 January 2010 - 00:46
Mi chodzi o to jak mnie potraktowano.
Dlaczego mi ?
No wytłumaczcie ?
bo jestem najmłodszy ?
Bo miałem dredy czy co ;/
Napisano 09 January 2010 - 00:48
Napisano 09 January 2010 - 00:48
nie potnij sie przypadkiem
p.S
Sory mam aDECHAde i jestem nerwowy..
Joszu dzieki za linka
Napisano 09 January 2010 - 00:49
zegnam !!!
Napisano 09 January 2010 - 00:50
Jak tak bardzo Ci na tym zależy, to napisz do adminów;]
Joszu- jeżeli to idzie w cycki, to będę tu siedziała 24/7 i pisała 1000 spamów na minute
Napisano 09 January 2010 - 00:50
Napisano 09 January 2010 - 00:52
Napisano 09 January 2010 - 00:53
Pamiętaj, ja sobie wydrukuję wszystko co rzekłaś i będę odhaczał z listy. A za każde "nie" będzie siarczysty klapsztoniec.
Dzięki tej technice w ogóle nie usiądziesz na stoku ino będziesz naparzać do upadłego ;]
To już będzie chyba trzecie odejście paczka - the final ]
Mam wrażenie że zdjęcie z avatara kompletnie nie licuje z tym co prezentuje.
Może czas zafarbować włoski na czarno i puścić grzywkę na oczy ?
mapet: znam kilka lepszych technik na .. mmm... zwiększenie obwodu.
Zapewne kojarzysz do dziś trwający trend pt "ręce które leczą"
Zawsze lubiłem ugniatać ciasto
Napisano 09 January 2010 - 00:53
Napisano 09 January 2010 - 01:00
tak, obciąłem Pączusiowi 300 postoow wsumie bardziej w ramach "klapsa" niz karania
ale dostaleś wczesniej ode mnie ostrzezenie na privie ze nie bede tolerował przekleństw w Twoim wydaniu, właśnie ze względu na Twooj wiek.
pączek napisałhttp://adechade.com/public/style_emoticons/default/cry.gif
- jeszcze jedno przekleństwo i nie bedzie wiecej upomnienW czym jestem gorszy ?
Bo jestem młodszy ?
pier**le takie coś.
nie dyskryminuje Cie ze względu na wiek ale musisz znac swoje ograniczenia z nim zwiazane .
wiekszosc Twoich wypowiedzi to nie są nawet zdania a roownoważniki zdań.
Dostałeś klapsa bo masz jakies dziwne parcie na gwiazdki.... jak tak bardzo Ci na nich zalezy nie ma problemu ....... dostaniesz maxa tylko nie spamuj ;P
a teraz nasze kochane dwie gwiazdy van i blum ( przepraszam pozostałe panny przecudnej urody) ale te dwie panny sa pierwszymi i darzymy je szczegolnymi uczuciami
chcemy stworzyc osobna range dla was moje drogie zmaxymalna liczba gwiazdek
nie mam niestety pomysłu na nazwe........
DLATEGO OGŁASZAM KONKURS NA NAJLEPSZA NAZWE RANGI DLA BLUM I VAN !!
kilka moich propozycji http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif
- błyskotki
- kocham gwiazdki i mam cały koszyk
- princeski .......
podkreslam zekazda z propozycji jest pelna sympatii
czekamy na propozycje
pzdr
JW
co do kompensacyjnego - to co opisał Joszu nie jest kompensacyjnym ale propomuje przejsc do innego dzialu
Napisano 09 January 2010 - 01:00
EDIT
ej Jancio nasz bossie ale ja sie musze wstawic za pozostalymi... to ze Van i Blum wymiataja i podbijaja jedno serce za drugim nie moze spowodowac ze bedziemy je jeszcze bardziej faworyzowac niech ten "wyscig" po gwiazdki bedzie ciekawszy kazda przedstawicielka plci pieknej powinna miec mozliwosc wziecia udzialu w zabawie
Napisano 09 January 2010 - 01:03
bez napinki poZdro
Napisano 09 January 2010 - 01:07
JW uwielbiam te Twoje pomysly
Napisano 09 January 2010 - 01:09
Mateo- świetną metodę praktykujesz
Dla Pączka w tym momencie zawalił się świat, a my go jeszcze dobijamy...
Napisano 09 January 2010 - 01:09
Joszu z kobieta trzeba delikatnie 8) trzeba zrobic tak zeby bedac z innym kiedys tam miala przed oczami Ciebie :P
hahahaaaa :D
ekhmm... rzecz ma się tak, że one - nawet beze mnie w trakcie - zzzawsze krzyczą moje imię w niebogłosy ;)
Mapet: nie wiem czy go pocieszę, ale ja tam lubię na pączka.
Sęk w tym że nie wiem czy to paczek czy pączek, bo ten pączek, tych paczek.
Z racji że jest ich 90, sądzę że chodzi o paczki.
Dzisiaj dostałem jedną :)
Szkoda że nie było w niej żadnej forumowiczki :(
edit do poniższej wypowiedzi blu
o czym ty mówisz dziewczyno ?
jakie przeżycia erotyczne ? ja nic takiego nie powiedziałem ^^
Zwykłem jednak pozostawiać trochę pola do pofantazjowania...
Napisano 09 January 2010 - 01:11
Napisano 09 January 2010 - 01:17